Exiled2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα μπορεί προγραμματισμένη ώρα να γράφει σε dvd φακέλους από το δίκτυο και από τον τοπικό δίσκο? Να είναι συμβατό και με windows server. Ευχαριστώ.
perkas Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Πριν από μερικές μέρες δοκίμασα το handy backup και μπορώ να πω ότι είναι απίστευτα λειτουργικό και απλό.
Exiled2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Το είχα δοκιμάσει αλλά μου βγάζει σφάλμα σε windows 2000 server. Αλλά το είχα δοκιμάσει μόνο σε ένα pc με αυτά τα win. Μπορεί απλά να έτυχε.
perkas Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Στην αρχή και σε μένα έκανε το ίδιο με πετούσε συνέχεια αλλά βαλε βγάλε δεν ξέρω τι έγινε ( μάλλον βαρέθηκε ) και λειτουργεί κανονικά, σε xp αναφέρομαι για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
smilefreeware Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ρίξε μια ματιά στο http://www.geocities.com/smilefreeware Πάρε το smile-backup
smilefreeware Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δεν έχει ιό 100%. Απλώς από ότι ξέρω το Avast το βλέπει ότι έχει. Πχ. ο Νορτον ούτε το NOD32 δεν βρίσκoυν τίποτα. Επειδή το αρχείο (το ΕΧΕ) είναι ζιπαρισμένο μπερδεύεται το Avast. Στο ίδιο αρχείο αζιπάριστο το Avast δεν βρίσκει τίποτα. Επίσης αν είχε, θα είχαν όλα τα αρχεία στο site μου, επειδή προέρχονται όλα από τον ίδιο υπολογιστή, τον δικό μου. Το Avast που το έχω στον έναν υπολογιστή μου έβγαζε ένα αρχείο ότι κάτι είχε, μόλις όμως έκανα αναβάθμιση δεν έβρισκε τίποτα. Σαφώς και το φοβάσαι, απλώς αισθάνομαι υποχρεωμένος να απαντήσω στο τι ακριβώς γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.