Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Απο χτες το βραδυ εχω μια geforce 7800 gs agp στα χερια μου αλλα προς το παρον δεν την εχω χαρει...Η καρτα στην αρχη εγκαταστηθηκε σε windows xp pro sp2 εχοντας κανει unistall προηγουμενους drivers..Τζιφος η δουλεια,μολις πηγαινε να μπει στα windows εσβηνε η οθονη(συνδεδεμενη στο DVI)και μου πετουσε το μηνυμα no signal.Δοκιμασα να μπω σε safe mode,η ιδια κατασταση και παλι,no signal μολις φορτωνουν τα windows.Στην συνεχεια φορτωσα το τελευταιο back up,το οποιο περιειχε καποιους forceware(αλλα δεν θυμαμαι εκδοση,80κατι)Τα ιδια και παλι,no signal... Δοκιμασα το suse(10.1 beta 6)και bootaρε κανονικα(..αλλα δεν εχει φορτομενους drivers της nvidia ακομα,αν λεει κατι αυτο).Δοκιμασα επισης ενα live cd,το miniPE ολα καλα..Το ερωτημα:Τι κανω τωρα για να μπει στα win και να φορτωσω τους τελευταιους forceware? Δικια μου υποθεση ειναι πως το προβλημα ειναι καθαρα οι drivers(..οσοι πιστοι προσελθετε να με διορθωσετε και να με βοηθησετε) Edit:Βρηκα το παρακατω αλλα δεν ξερω αν υπαγομαι στο ιδιο προβλημα και το βραδυ θα μαι σπιτι για να το δοκιμασω(τροφοδοτικο 460 watt).Αν οντως ειναι αυτο το προβλημα γιατι φορτωνει suse? Man I can not even get my 7800gs to boot cause my 480 watt PSU is not poweful enough. That does not mean every one w/ a 480 watt PSU will not be able to boot. It just means my PSU is not very good. Not really. The requirement is different. You should have one available line for just your 7800GS. And leave other lines for your CD/DVD/HDD and dont plug the line that run to CD/DVD/HDD and to 7800GS, your VC wont work, your VC will work ok if you give them just one line and have it not connect in other than VC
giorgos th. Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 exei paratirithei paromoio provlima me paidia pou eixan psu pou den tirouse ta minimum specs tis kartas.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Συνεχεια.. Περασα χτες το βραδυ στο suse τους τελευταιους drivers της nvidia και ολα καλα..Επαιζε μια χαρα τα 3d παιχνιδια,αναγνωρισε την καρτα κανονικα,δεν ειχα τυχον επανεκκινησεις κλπ.. Οποτε ειπα να κανω format στα windows(..ας ειναι καλα το back up)για να δω μηπως με καθαρο install αλλαξει τιποτα.Περασα τα xp pro,το service pack 2 και στην συνεχεια τους 84.21 για την καρτα.Λειτουργησε μια χαρα,μπηκε κανονικα windows(ακομα δεν επαιξα καποιο game).Αν ολα πανε καλα και παιξω και κανενα παιχνιδακι το βραδυ,το μονο που μου μενει ειναι να δω τι σκ@τ@ γινοταν πριν και δεν εμπαινε στα windows(..ουτε safe mode οπως ειπα χτες).Κριμα ειναι να καθομαι ξανα απο την αρχη βαλε,βγαλε προγραμματα,tweaking κλπ ενω εχω το back up ετοιμο. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει/τι μπορω να κανω?
Dklearhos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 δοκιμασε να τρεξεις το Driver Cleaner απο safe mode για να καθαρισεις τυχον υπολειματα απο drivers..
gio@ Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 mou to ekane kai emena ayto kai gia na mpw patousa f8 kai stis epiloges dialega "kati" vga kai mou empaine alla se 640 kai xwris na briskei th karta kai den mporeis na pai3eis games alla mporei na breis tipota apo ekei. Egw to ekana auto giati mou xalase to kalwdio ths o8onhs!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 δοκιμασε να τρεξεις το Driver Cleaner απο safe mode για να καθαρισεις τυχον υπολειματα απο drivers.. Κατι τετοιο υποθετω πως πρεπει να γινει αλλα απτην στιγμη που δεν μπορω να μπω στα windows(..ουτε safe mode)οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω και το Driver Cleaner.Θα πρεπει να το κανω χειροκινητα(..με καποιο live cd η με plugin του back up με το true image)Καμια ιδεα του τι πρεπει να σβησω? mou to ekane kai emena ayto kai gia na mpw patousa f8 kai stis epiloges dialega "kati" vga kai mou empaine alla se 640 kai xwris na briskei th karta kai den mporeis na pai3eis games alla mporei na breis tipota apo ekei.Egw to ekana auto giati mou xalase to kalwdio ths o8onhs!! Εnable VGA mode αν θυμαμαι καλα..Αλλα δεν επιασε!Ουτε αυτο ουτε safe mode..Κατι εχει παει πολυ στραβα αλλα τι γμτ?
Dklearhos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 τον καθαρισμο μπορεις να τον κανεις και με καποια αλλη καρτα γραφικων που δουλευει.Δηλ βαζεις την παλια καρτα κανεις τον καθαρισμο σε safe mode, κλεινεις τον υπολογιστη, βαζεις την καινουρια καρτα, περνας τους drivers, παιζεις παιχνιδια..!!!:):)
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δεν εχω αλλη καρτα(..προς το παρον τουλαχιστον!) :???: Αλλα απ οτι φαινεται κατι τετοιο πρεπει να γινει! Thanx για τις απαντησεις παιδια και αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.