paganist Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Οταν προσπαθω να ανοιξω αρχεια avi, ολα κολανε για λιγο και μετα ειναι ο explorer που εμφανιζετε να έχει το λαθος και να μην ανταποκρινετε. Τι μπορει να εχω πειραξει, οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του
zoumpourlou Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αυτό το πρόβλημα το έχω κ εγώ Με το που πατώ πανω στο αρχείο μου βγαζει πως υπαρχει προβλημα Ας βοη8ήσει καποιος που κσερει εμας που δεν...
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Υπάρχει conflict με κάποιον codec που εγκαταστήσατε. Να Φανταστώ πως και οι δύο τα βλέπετε ως thumbnails στον explorer και οταν παει να τα διαβάσει crushάρει. Τι είδος video είναι;;; Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ codec packs γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
paganist Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 oxi ta arxeia ta vlepw kanonika, ton codec pou les pws na ton apegatasthsw?
zoumpourlou Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εγω παντως με τα αρχεια aνι πλεον δε μπορς μου εχουν σπασει τα νευρα που δεν παιζουν΄και σχετικα με το codec εγω εχω το K-Lite Codec Pack να το κανω Uninstall?
lalexoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 File mou kane uninstall to codec pack kai ksanaperase to (afou prwta kaneis ena restart). Kai logika tha strosei. Epishs mporei na einai apo dummy file apo kana p2p programma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.