Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με τις βάσεις για laptop..

Jikail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν συνεχεία του Βαση με ανεμιστηρα για laptop. έκανα μια μικρή μέτρηση..

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια με βάση για το laptop μου made by me.. Φωτογραφίες της ακολουθούν.. Είναι ένας Celeron 2GHz με 512ΜΒ RAM.. Η βάση δεν έχει ανεμηστήρια πάνω αλλά μόνο ανυψώνει το laptop σε ύψος 12cm περίπου και αφήνει ένα αρκετά μεγάλο κενό για να περνάει καθαρός αέρας από κάτω.. Το αν κάνει δουλειά τελικά θα το δούμε..

526162

526163

Έκανα κάποιες μετρήσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία της CPU..

A. Με το laptop, χωρίς τη βάση, ακουμπησμένο σε λεία επίπεδη και δροσερή επιφάνεια (ξύλο γραφείου Neoset) σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει..

526155

Idle

526154

Full Load

Β. Με το laptop πάνω στη βάση σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει..

526161

Idle

526156

Full Load

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω διαγράμματα σε κατάσταση αναμονής τα πράγματα δεν είχαν και μεγάλη διαφορά.. Όμως σε φόρτωμα του επεξεργαστή είδα 5 βαθμούς διαφορά που είναι κάτι σημαντικό νομίζω..

Δημοσ.

ερωτηση σε τετοιο υψος το laptop τι χρησιμοτητα εχει?

δεν θα ηταν καλυτερα μια βαση απο αυτες που πουλανε ολα τα μαγαζια?

αγορασα τη βαση NOTEPAL απο τη COOLMASTER και κανει παρα πολυ καλα τη δουλεια της.τη συνιστω ανεπιφυλαχτα

http://www.coolermaster.com/product_common_images/NOTEPAL.pdf

Δημοσ.

Το laptop το δουλεύω 2 χρόνια σε αυτό το ύψος, όταν φυσικά είναι στο γραφείο (όχι όταν το πάω βόλτα).. Γράφω κανονικά και δεν με ενοχλεί καθόλου.. Όταν την έφτιαξα τη βάση αυτή δεν νομίζω να κυκλοφορούσε τίποτα σχετικό με βάση για laptop στην Ελλάδα (δεν το είχα ψάξει και πολύ πάντως τότε)..

ΥΓ:Πάντως η βάση σου είναι πολύ όμορφη και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου 'πράγμα' (για το οποίο όμως δεν ξόδεψα 45€ και φυσικά είναι πιο αθόρυβο από οποιονδήποτε ανεμηστήρα βάσης)..

Δημοσ.

Eγω παιδια προμηθευτηκα μια απλη βαση με 2 ανεμιστηρακια απο Κινα ...στη τιμη των 25 ευρω παρακαλω.!! (Α ρε Κινα)...Το καλο Ειναι οτι παιρνει ρευμα Dc με μετασχηματιστη...ομως...αλλαξα τον μετασχηματιστη και εβαλα εναν με επιλεγομενη ταση εξοδου .....οταν κανω Over loading τον μετασχηματιστη (απο 9V σε 10.5 - να μην το παρακανουμε και τον καψουμε...) τα ανεμιστηρακια απογειωνονται...και η θερμοκρασια πεφτει αισθητα...Α...επισης η βαση ειναι και USB Hub...οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια...!

Δημοσ.
re paidia na rotiso kati 62 vatmoi se cpu xoris na trexei kamia treli efarmogi kai xoris vaseis kai tetoia einai logiki timi?

Ανάλογα το laptop.. Αν πεις και ποιο έχεις κάποιος θα μπορέσει να σου πει τη γνώμη του..

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εν συνεχεία του Βαση με ανεμιστηρα για laptop. έκανα μια μικρή μέτρηση..

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια με βάση για το laptop μου made by me.. Φωτογραφίες της ακολουθούν.. Είναι ένας Celeron 2GHz με 512ΜΒ RAM.. Η βάση δεν έχει ανεμηστήρια πάνω αλλά μόνο ανυψώνει το laptop σε ύψος 12cm περίπου και αφήνει ένα αρκετά μεγάλο κενό για να περνάει καθαρός αέρας από κάτω.. Το αν κάνει δουλειά τελικά θα το δούμε..

526162

526163

Έκανα κάποιες μετρήσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία της CPU..

A. Με το laptop, χωρίς τη βάση, ακουμπησμένο σε λεία επίπεδη και δροσερή επιφάνεια (ξύλο γραφείου Neoset) σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει..

526155

Idle

526154

Full Load

Β. Με το laptop πάνω στη βάση σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει..

526161

Idle

526156

Full Load

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω διαγράμματα σε κατάσταση αναμονής τα πράγματα δεν είχαν και μεγάλη διαφορά.. Όμως σε φόρτωμα του επεξεργαστή είδα 5 βαθμούς διαφορά που είναι κάτι σημαντικό νομίζω..

μου αρεσει πολυ η βαση σου, εγκρινω με χιλια.... και εμενα ο πατερας μου εφτιαξε μια. με πλαστικο ειναι η διαφορα σε πιο χαμηλο υψος και κανει δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...