Jikail Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Εν συνεχεία του Βαση με ανεμιστηρα για laptop. έκανα μια μικρή μέτρηση.. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια με βάση για το laptop μου made by me.. Φωτογραφίες της ακολουθούν.. Είναι ένας Celeron 2GHz με 512ΜΒ RAM.. Η βάση δεν έχει ανεμηστήρια πάνω αλλά μόνο ανυψώνει το laptop σε ύψος 12cm περίπου και αφήνει ένα αρκετά μεγάλο κενό για να περνάει καθαρός αέρας από κάτω.. Το αν κάνει δουλειά τελικά θα το δούμε.. Έκανα κάποιες μετρήσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία της CPU.. A. Με το laptop, χωρίς τη βάση, ακουμπησμένο σε λεία επίπεδη και δροσερή επιφάνεια (ξύλο γραφείου Neoset) σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει.. Idle Full Load Β. Με το laptop πάνω στη βάση σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει.. Idle Full Load Όπως φαίνεται από τα παραπάνω διαγράμματα σε κατάσταση αναμονής τα πράγματα δεν είχαν και μεγάλη διαφορά.. Όμως σε φόρτωμα του επεξεργαστή είδα 5 βαθμούς διαφορά που είναι κάτι σημαντικό νομίζω..
kavatzoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 ερωτηση σε τετοιο υψος το laptop τι χρησιμοτητα εχει? δεν θα ηταν καλυτερα μια βαση απο αυτες που πουλανε ολα τα μαγαζια? αγορασα τη βαση NOTEPAL απο τη COOLMASTER και κανει παρα πολυ καλα τη δουλεια της.τη συνιστω ανεπιφυλαχτα http://www.coolermaster.com/product_common_images/NOTEPAL.pdf
Jikail Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Το laptop το δουλεύω 2 χρόνια σε αυτό το ύψος, όταν φυσικά είναι στο γραφείο (όχι όταν το πάω βόλτα).. Γράφω κανονικά και δεν με ενοχλεί καθόλου.. Όταν την έφτιαξα τη βάση αυτή δεν νομίζω να κυκλοφορούσε τίποτα σχετικό με βάση για laptop στην Ελλάδα (δεν το είχα ψάξει και πολύ πάντως τότε).. ΥΓ:Πάντως η βάση σου είναι πολύ όμορφη και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου 'πράγμα' (για το οποίο όμως δεν ξόδεψα 45€ και φυσικά είναι πιο αθόρυβο από οποιονδήποτε ανεμηστήρα βάσης)..
madboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Kavatzoulas απο που προμηθευτηκες την βάση αυτή και πόσο κόστισε?
The_player Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Eγω παιδια προμηθευτηκα μια απλη βαση με 2 ανεμιστηρακια απο Κινα ...στη τιμη των 25 ευρω παρακαλω.!! (Α ρε Κινα)...Το καλο Ειναι οτι παιρνει ρευμα Dc με μετασχηματιστη...ομως...αλλαξα τον μετασχηματιστη και εβαλα εναν με επιλεγομενη ταση εξοδου .....οταν κανω Over loading τον μετασχηματιστη (απο 9V σε 10.5 - να μην το παρακανουμε και τον καψουμε...) τα ανεμιστηρακια απογειωνονται...και η θερμοκρασια πεφτει αισθητα...Α...επισης η βαση ειναι και USB Hub...οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια...!
kakli Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Kita edo http://computers.search.ebay.com/laptop-cooler_Computers-Networking_W0QQfkrZ1QQfromZR8QQsacatZ58058
The_player Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ego eimoyn kina paidia kai phra thn vash apo ekei....Sto ebay ontos tha vreis kales times...
Bakxos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 re paidia na rotiso kati 62 vatmoi se cpu xoris na trexei kamia treli efarmogi kai xoris vaseis kai tetoia einai logiki timi?
Jikail Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 re paidia na rotiso kati 62 vatmoi se cpu xoris na trexei kamia treli efarmogi kai xoris vaseis kai tetoia einai logiki timi? Ανάλογα το laptop.. Αν πεις και ποιο έχεις κάποιος θα μπορέσει να σου πει τη γνώμη του..
Bakxos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ena vaio vgn fs215s. kai meta kapoio simeio deixnei kai 67. oi metriseis eginan me everest trial.
fanta-m87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εν συνεχεία του Βαση με ανεμιστηρα για laptop. έκανα μια μικρή μέτρηση.. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια με βάση για το laptop μου made by me.. Φωτογραφίες της ακολουθούν.. Είναι ένας Celeron 2GHz με 512ΜΒ RAM.. Η βάση δεν έχει ανεμηστήρια πάνω αλλά μόνο ανυψώνει το laptop σε ύψος 12cm περίπου και αφήνει ένα αρκετά μεγάλο κενό για να περνάει καθαρός αέρας από κάτω.. Το αν κάνει δουλειά τελικά θα το δούμε.. Έκανα κάποιες μετρήσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία της CPU.. A. Με το laptop, χωρίς τη βάση, ακουμπησμένο σε λεία επίπεδη και δροσερή επιφάνεια (ξύλο γραφείου Neoset) σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει.. Idle Full Load Β. Με το laptop πάνω στη βάση σε κατάσταση idle και σε full load με photoshop και ένα παιχνίδι να τρέχει.. Idle Full Load Όπως φαίνεται από τα παραπάνω διαγράμματα σε κατάσταση αναμονής τα πράγματα δεν είχαν και μεγάλη διαφορά.. Όμως σε φόρτωμα του επεξεργαστή είδα 5 βαθμούς διαφορά που είναι κάτι σημαντικό νομίζω.. μου αρεσει πολυ η βαση σου, εγκρινω με χιλια.... και εμενα ο πατερας μου εφτιαξε μια. με πλαστικο ειναι η διαφορα σε πιο χαμηλο υψος και κανει δουλεια.
touristas1985 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα μας δουλευετε ρε?Και πως γραφετε με αυτη τη βαση ορθιοι?Η εχετε παρει κανα σκαμπο απο κανενα bar?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.