vagos789 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 φίλε πάνε οι εποχές που η ευρώπη εξαρτιώταν άμεσα από Αμέρικα τώρα είμαστε αυτονόμοι και χρησιμοποιώντας και άλλες μορφές ενέργειας από το κωλοπετραιλαιό τους .Άρα δεν μπορούν να μας επηρεάσουν πιστεύω αφού εδώ επιδιώκουν να ρίξει ο οτέ τις τιμές . Ειμαστε και εμεις στην ευρωπη άραγε;Μαλλον ειμαστε,αλλα για εξαρτηση απο το πετρέλαιο δοξα τω θεό, έχουμε πολυ υψηλή.Ακομα και χωρες οπως οι σκανδιναβικες εχουν ακομα σοβαρότατη εξάρτηση. Η αμερικανικη πρεσβεια στην Ελλάδα επεκταθηκε προσφατα,οταν κυβερνας μια χώρα χρειαζεσαι όλο και μεγαλυτερους χωρους βλεπεις... Η ευρωπη δεν εχει ακομα τα κοτσια να γινει ενας συνασπισμος εφαμιλλος των 50 πολιτειων της αμερικης. Οποτε να σε ξαναρωτησω: Το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 e tote na pane sto dia....o oi p@@ides siga les kai an kopsoume to internet 8a phgainoume ligo perissotero gia psarema kai 8a pernaei h mera
mjmj Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δεν βλεπω ιδιαιτερη ευαισθητοποιηση για το θεμα.
georgeadams Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Cue, προχωράει ακάθεκτος! Πάντως εγώ ίσως θα ήμουν διατεθιμένος να πληρώσω κάτιτις παραπάνω για να σερφάρω χωρίς να βλέπω τα ποστ μερικών...
adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 kala ta @@ mas tha paroyn pali tetoia asteia na mas lene kathe prwi na gelame kai ligo
mjmj Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μαλλον δεν ειναι για πλακα το θεμα. Ειναι σοβαρο.
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μα και βέβαια είναι σοβαρό. Όντως προχωράς ακάθεκτος!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Πάντως εγώ ίσως θα ήμουν διατεθιμένος να πληρώσω κάτιτις παραπάνω για να σερφάρω χωρίς να βλέπω τα ποστ μερικών. Δεν χρειάζεται να ξοδευόμαστε..υπάρχει και η λίστα αποκλεισμένων.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δεν χρειάζεται να ξοδευόμαστε..υπάρχει και η λίστα αποκλεισμένων. Nαι αλλά δεν έχει πλάκα έτσι...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ε κοίτα, καλοκαίρι είναι η TV έχει επαναλήψεις, όπως καταλαβαίνεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.