blender Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Αν περνατε ΜΟΝΟ ενα παιχνιδια για το xbox360 ποιο θα ηταν; Με ενδιαφερει το παιχνιδι αυτο να μην χρειαζεται να εισαι online και να εχει ευκολο story στυλ τρεχω ενα αγωνα με το αμαξι παιζω ενα αγωνα ποδοσφαιρου η κατι τετοιο. Μπορει να σας ακουγεται βλακεια αλλα ειναι σημαντικο.
p3tran Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 σιγουρα oblivion εκτος αν η καποια δυσκολια ειναι αποτρεπτικη, οποτε Kameo ή Amped3 ή Gotham ή Burnout ή NBA2k6 ή κλπ κλπ
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Εγώ θα έπαιρνα το Metroid Prime 3. Ούπς! Για το Nintendo Wii είναι. Κρίμα ρε παιδί μου... Πέρα από τη πλάκα, το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσες να πάρεις για το XBOX360 επί του παρώντος είναι φυσικά το Oblivion. Δεν είναι απλώς το καλύτερο παιχνίδι για το XBOX360, είναι από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Oblivion και από εμένα. Θα κλείσεις τουλάχιστον 50 ώρες παιχνιδιού. Θα αποσβέσεις τα λεφτά του παιχνιδιού και της κονσόλας μαζι!
Narayan Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Το παιδί αναφέρθηκε σε εύκολο παιχνίδι... εγώ θα πρότεινα Need For Speed: Most Wanted που έχει αρκετά απλό gameplay και παίζεται μια χαρά offline.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 O B L I V I O N ....... kai... to M$ Wants Your Money, apo to xbox live arcade marketplace
sargos Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Most Wanted, ena paixnidi na arxiseis na paizeis kai na mi stamatas, pou apodeidei kala stin konsola..!
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Gia kati eykolo to most wanted einai arketa kalo opos episis kai burnout....
DrAvEnStOrM Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Pro Evolution Soccer 6 symfwnw. OBLIVION AGAIN AND AGAIN.Arketa kalo einai omws kai to top spin 2 opws kai to ghost recon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.