tzinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Loipon exo ena pixma ip 3000, dystyxos exei pesei sta xeria ths aderfhs mou kai logo doulias typonei kamia 300ria selides kathe dyo meres!! Me liga logia 2 fores th bdomada thelo kainouria melania. Oi canon exoun apo ta pio fthna melania, gi auto ton eixa parei. Alla kai 25 euro th bdomada gia mauro kai alla tosa kai bale an xreiasto kai egxroma, den paleuetai. Eida kati symbata PELIKAN melania sto eshop pou einai 3 euro fthnotera sto mauro, lene tipota?? Leo na paro kamposa mazemena, na teleiono.Tha dhmiourghsoun kana problhma sth poreia? Epishs mia lysh einai kai to refill se kapio magazi, gia hewlet packard kai printers me akriba melania aksizei fantazomai, alla gia canon aksizei?? poso pane peripou ta refill kai epireazoun ton printer katholou? Den einai kai doulia na trexo kathe dyo meres gia refill, eidika ama h diafora einai mikrh.
tzinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 blepo to plaisio exei kati @work me 5,5 euro, symbata me canon. Epishs eida se ena allo post gia kati refil set ton 25 euro sto inkshop me 100ml mpoukalaki mauro xroma. Ti proteinete, ta @work einai dokimasmena apo kanena?
grigas Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Aν δεν χρειάζεσαι χρώμα αγόρασε εναν samsung 1610 από το e-shop με 89 ευρώ....Laser rule!!
Chupacabra Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Καλησπέρα! Επειδή παλιότερα δούλευα στο Πλαίσιο (και ειδικότερα στα μελάνια), θα σας πω πρώτα τι μας είχαν πει για τα @work, και μετά την προσωπική μου εμπειρία: Τα @work είναι ξαναγεμισμένα, ανακυκλωμένα δοχεία μελανιών, τα οποία έχουν υποστεί διπλή επεξεργασία (καθαρισμό), με συνέπεια να έχουν καλύτερη απόδοση από τα άλλα ξαναγεμισμένα. Στην πράξη: Παρουσίασαν αρκετά προβλήματα, μέτρια ποιότητα (ιδιαίτερα στο έγχρωμο), στέγνωναν γρήγορα. Όλα αυτά ήταν παράπονα από κάπους πελάτες. Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο όμως, ποιοτικά ήταν ΟΝΤΩΣ καλύτερα από τα υπόλοιπα ξαναγεμισμένα, που παρουσίαζαν τα διπλάσια προβλήματα και δεν άξιζαν ούτε δοκιμή. Εγώ προσωπικά, αγόρασα τον Canon MP110 και δοκίμασα το μαύρο @work. Αποτέλεσμα: Στέγνωσε πολύ γρήγορα και εκτύπωσα ελάχιστες καλές σελίδες. ΑΛΛΑ: έκανα το λάθος να το χρησιμοποιήσω μετά από 3 μήνες περίπου, γεγονός που σίγουρα έπαιξε ρόλο για το στέγνωμα. Εγώ λοιπόν θα σου πρότεινα μία δοκιμή ενός σετ @work, με χαμηλές σχετικά προσδοκίες. Επειδή μάλλον θα τα χρησιμοποιείς άμεσα, μπορεί να αποδώσουν καλύτερα. Να πάθει κάτι ο εκτυπωτής το αποκλείω... Να ξέρεις πάντως ότι για ποιότητα εκτύπωσης τα αυθεντικά είναι μακράν καλύτερα. Σημείωση : Δεν έχω δοκιμάσει τα @work του ip3000 (6αρια χρώματα και 3Ε μάυρο), μόνο τα 24άρια του MP110 (τρίχρωμο+μαύρο, όχι χωριστά)
Narayan Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Με τα @work έχω μόνο καλές εντυπώσεις... τόσο στον HP στο σπίτι όσο και στον Canon της δουλειάς η ποιότητα είναι αρκετά καλή, η τιμή τους δε πολύ χαμηλή.
androu Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 απο το inkcenter πήρα σήμερα refil kit για HP φαντάζομαι θα υπάρχει κ για canon το μαύρο κάνει 24.90 κ εχει μια σύριγγά κ ενα μπουκαλάκι των 100ml Moυ είπαν απο εκεί οτι το ξαναγεμισμένο θεωρητικά δουλεύει μέχρι την ημερομηνία λήξης που έχει πάνω στην κεφαλή... !! Οι canoN όμως δεν εχουν ενσωματωμένη κεφαλή με το μελάνι.. κ εγώ στη θέση σου δεν θα δοκίμαζα άλλα μελάνια - πέραν των γνησίων - γιατι μπορεί να δημιούργήσουν πρόβλημα στην κεφαλή (εδώ εμένα με γνήσια κ βούλωσε ενας canon που είχα) και η κεφαλή στοιχίζει περίπου 50 ευρά αν θυμάμαι καλά ... Εφόσον λέει παραπάνω ότι τα @work στεγνώνουν εύκολα... φαντάσου να σου στεγνώσει μέσα στην κεφαλή (αν προλάβει σε 2 μέρες)
tzinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 koitakse na poulietai melani pou na stegnonei ama de xrhsimoioithei 3 mhnes mou akougetai logiko, isos akmo kai gia original, alla na prolabenei na dhmiourgei problhma mesa se esto kai mia bdomada einai egklhma!! Den tha eprepe na yparxoun sthn agora ama eixan tetoio problhma. Perimeno ki alles apopseis gia @work kai refill kit, peite kai gia ta pelican pou exei to eshop, san syskeuasia mou fenontai pio kala, pio professional as poume, kai einai kai gnosth marka sta proionta grafeiou. Dedomenou pantos oti kathe melani pezei na mhn krata pano apo bdomada, ta @work akougontai kalh lysh. To thema einai omos oti thelo na parageilo kamposa melania mazi, opote mh paro kamia mapa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.