Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To mono pou thelei einai ton emulator tou psx me ta katallila plug in

Ego to game to exo kai sto pc mou exo xp ellinika kai paizei super

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

re pou to xethapsate afto to paixnidi?

Ti sou kanei mia tainia e?

Ontos einai para poly kalo, me oraia atmosfaira. edo thimame akoma to treximo sta prota stena stin arxi tou paixnidioy kai as exoun perasei pola xronia, mias kai to exo paixei otan eixe vgei sto psx!

• Moderators
Δημοσ.
gtsamour[/b'] αν final έκδοση εννοείς του epsxe, δεν είναι η 1.2.1 αλλά η 1.6.0!

1.2.1 εννοεί την έκδοση του Silent Hill (Con)version απο το "silentscape studios"

Δημοσ.

MariaTs είπες: "μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα plugins/utilities!". Όλα αυτά είναι πάρα πολλά εκεί μέσα. Ποια απ' όλα πρέπει να φέρουμε;

Δημοσ.

Οχι δεν εννοώ αυτό. Η final εκδοση του Silent Hill PC είναι η 1.2.1. Προφανως πρεπει να έχει ενσωματωμένο τον ePSXe 1.6.

Δημοσ.

Κατι αλλο που ανακάλυψα είναι ότι μπορείς με το Silent Hill PC να παίξεις και άλλα ISO απο PSX παιχνίδια και έτσι δεν θα έχεις να ασχοληθείς νε τις ρυθμίσεις του ePSXe. Απλα όταν κάνεις εγκατάσταση (άπομάκρυνε πρώτα το ISO του silent hill, νομίζω είναι μέσα στο data.zip) θα σε ρωτήσει που είναι το iso του silent hill. Δείξε του ένα ISO οποιου άλλου PSX παιχνιδιού θέλεις, και θα το παίξει κανονικά. Το αρχικό video θα είναι του silent hill αλλα μόλις αρχίσει να παίζει κανονικά θα είναι όλα οκ. Το δοκίμασα με το City of the lost Children και έπαιζε μια χαρα. Ξέρει κανείς αν είναι καλό αυτό το παιχνίδι? Μου θυμίζει alone in the dark (απο τα αγαπημένα μου), έχει καμία σχέση.

Δημοσ.

to exo paixei prin polla xronia! An kai exei oraia grafika gia tin epoxi tou!

An exereseis tous xronous fortoseis pou itan spastikoi sto PSX einai oraio paixnidaki. me oraia atmosfaira!

Vevea den exei sxedon katholou drasi an thes sto stil Alone In THe dark! p.x skotomous kai tetoia.

Δημοσ.

Βασικά αυτό το παιχνίδι δεν το παίζεις για τη δράση αλλα για την πολύ ωραία υπόθεση και τη φοβερή του ατμόσφαιρα. Θέλω να πάιξω (με emulator) κάποια παιχνίδια της PSX που ποτε δεν βγήκαν για PC όπως τα parasite eve 1 & 2, kai to resident evil survivor. Τα ζήτησα απο το θείο να μου τα στείλει....

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω. Απο τα γραφικά που είδα μου θυμισε alone in the dark γιαυτο. Εχω παθει πορωση τελευταια με καποια παλια παιχνιδια PSX του γούστου μου και αφού τελείωσα το Silent Hill 1 (σε 2 μερες) εχω βαλθει να να παίξω. Επισης να πω ότι τα γραφικά του sh1 με τον emulator δεν έχουν καμια σχεση με του κανονικου PSX. Είναι παρα πολύ ανώτερα και βελτιωμένα γιαυτο και ασχολήθηκα κιολας, επίσης το έπαιξα σε ανάλυση 1280Χ1024 με ότι filtering υπήρχε στις επιλογές στο ΟΝ. Άκουσα οτι η ταινία ειχε βασιστεί κυρίως στο sh1 γιαυτό και πορώθηκα.

Δημοσ.

nai. exontas paixei kai ta 4 silent hill. H tainia se pola simeia einai san na paizeis to proto. vevea exei parei arketa stoixeia kai apo to 2. kai poly liga apo to 3 kai 4. pantos i tainia eixe foveri atmosfaira. Ade perimenoume sinexeia!

Tha sou protina na paixeis to proto resident evil gia PSX an den to exeis kanei akoma! H an vreis tin ekdosi gia Gamecube akoma kalitera. ala de xero an iparxei giati den exo asxolithei katholou me emuletors

Δημοσ.
nai. exontas paixei kai ta 4 silent hill. H tainia se pola simeia einai san na paizeis to proto. vevea exei parei arketa stoixeia kai apo to 2. kai poly liga apo to 3 kai 4. pantos i tainia eixe foveri atmosfaira. Ade perimenoume sinexeia!

Tha sou protina na paixeis to proto resident evil gia PSX an den to exeis kanei akoma! H an vreis tin ekdosi gia Gamecube akoma kalitera. ala de xero an iparxei giati den exo asxolithei katholou me emuletors

Ναι ειμαι fan και των Resident Evil, των Alone in the dark, των silent hill και λεω να παιξω και το Obscure που πρεπει να μοιαζει με Silent hill καπως. Οσο για το Resident Evil 1 δεν χρειαζεσαι κανενα emulation. Ειχε βγει κανονικα εκδοση για PC ταυtοχρονα με την PSX και το ειχα τερματήσει τότε. Καλο ηταν αλλα καμια σχεση με silent hill. Ουτε που το πλησιάζει....

Δημοσ.

an paixeis tin epanekdosi tou Resident Evil 1 sto Gamecube tha xaseis pasa ides!

Milame gia to kalitero pou exei vgei pote! FADASTIKA grafika kai oxi mono.

Ego agorasa Gamecube mono kai mono gia afto to paixnidi. Vevea argotera pira kai alla enoeite.

Δημοσ.

Θα ρίξω μια ματιά γιατί νομίζω πως υπάρχει εναs αξιοπρεπης emulator για game cube. Το παιχνίδι τωρα.... θα το φέρει ο "θείος"

Δημοσ.
MariaTs είπες: "μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα plugins/utilities!". Όλα αυτά είναι πάρα πολλά εκεί μέσα. Ποια απ' όλα πρέπει να φέρουμε;

Tα κατεβάζεις όλα, τα αποσυμπιέζεις όλα και μετά μέσω Wizard (είναι ο οδηγός εγκατάστασης των εργαλείων στο epsxe) θα βοηθηθείς να τοποθετήσεις τα κατάλληλα εργαλεία, για εικόνα, ήχο και χειριστήριο (μπορεί να είναι του psx το χειρηστήριο ή το πληκτρολόγιο του υπολογιστή).

Α! Και το πιο σημαντικό: χρειάζεται και το bios είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για να παίξει ο εξομοιωτής! Ψάξτε στον γούγλη και θα το βρείτε! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...