Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλοντας να παίξω αυτό το παιχνίοδι και μη έχοντας PlayStation είδα σε κάποια ξένα forums ότι παίζει στο PC με PSX emulator και μάλιστα καλύτερα από το PSX.

Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανείς, μια έκδοση που είδα στο μουλάρι και λέει Silent Hill 1 - PC version.iso τι είναι?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Nai kalo einai alla oxiii i tenia Bloodrayne...ntropi...kai oxi den xreiazete w98 pezei kai se xp alla einai beta kai mporeis na deis mono eisagoges kai menu...o tsakonas kserei kalutera...rotiste ton...

den kserw an pezei games apo PS1 o PS2 emulator....me th logikh oti i konsola PS2 pezei ta PS1 games isws peksei alla den exw idea....

Δημοσ.
Θέλοντας να παίξω αυτό το παιχνίοδι και μη έχοντας PlayStation είδα σε κάποια ξένα forums ότι παίζει στο PC με PSX emulator και μάλιστα καλύτερα από το PSX.

Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανείς' date=' μια έκδοση που είδα στο μουλάρι και λέει Silent Hill 1 - PC version.iso τι είναι?[/quote']

Βεβαίως και υπάρχει! Ρίξε μια ματιά εδώ και μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και τα plugins/utilities! :-D

Αυτό που βρήκες στο "μουλάρι" είναι προφανώς αυτό που λέει, το παιχνίδι για υπολογιστή!

Δημοσ.
den kserw an pezei games apo PS1 o PS2 emulator....me th logikh oti i konsola PS2 pezei ta PS1 games isws peksei alla den exw idea....
Όχι δε γινεται αυτό. Το PS2 δεν παίζει τα παιχνίδια του PSX με τα κεντρικά του υποσυστήματα οπώς πχ επεξεργαστή αλλα έχει πρόσθετα υποσυστήματα για αυτή τη δουλειά που δε νομίζω να εξομοιώνονται απο κανένα emulator για PS2.

Με το epsxe πάντως παίζει καμπάνα με κατάλληλα plugin και ρυθμίσεις και μάλιστα με πολύ καλύτερη εικόνα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις, άρα θα το παίξω με τον emulator...

Αλλά αυτή η έκδοση για PC Που κυκλοφορεί τι είναι? Θα την δοκιμάσω κι αυτήν... σε 10 μέρες έχω νεότερα!

Δημοσ.

i ekdosi gia to pc den einai tpt parapano apo to kanoniko game gia psx me ton emulator pano tou ;) (con)Version opos leei kiolas

ena search sto google gia "Silent Hill PC v1 2 1" tha sto dosei me tin mia sto piato ;) douleve kanonika se SP1 se sp2 den to ew dokimasei

Δημοσ.

Είναι τέλειο παιδιά. Το τελείωσα χθές. Είχα φτιαχτεί με την ταινία και έκατσα και το τερματησα σε 2 μέρες. Μπορώ να πω ότι είναι απο τα καλύτερα σε υπόθεση. Για μένα τα καλύτερα ήταν τα sh 1 και 3. Το site της ομάδας που έχει κάνει το (con)version είναι http://www.silentscape.tk. Παίζει άψογα σε XP και χρησιμοποιεί ενσωματωμένο τον emulatror ePSXe. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις μια και όλες έχουν γίνει απο τον προγραμματιστή για καλύτερη απόδοση του emulator στο Silent Hill 1. Μόνο ρυθμίσεις απο ένα πολύ εύχρηστο μενού που αφορούν την ανάλυση και άλλες βελτιώσεις στα filtering των γραφικών. Γενικά τα γραφικά είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τα απλά της Playstation και μοιάζουν με γραφικά παιχνιδιού PC 3 ετών πρίν. H final έκδοση είναι η 1.2.1 και έχει βγεί πρίν 2 χρόνια οπότε δεν περιμένουμε άλλη. Γενικά δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν απολύτως σταθερό. Μόνο κάποιες επιβραδύνσεις αραια και πού (έχω p4 3ghz με 6600gt αλλα έτρεχα απο πίσω το Azureus οπότε...) Το καλό είναι ότι έχει και quick save-quick load, οποτε δεν είναι απαραίτητο να σώζεις μόνο στα save points του παιχνιδιού. Γενικά το παιχνίδι ήταν τρομακτικό και πολύ μαμάτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...