mpentenis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 trademan eksartatai ta diskakia poy 8a breis, egw me ta TY exw ayto to prob poy les, yparxoyn omos kialla ta opoia afinoyn elaxisto keno
m@trix Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 ευχαριστω πολυ λέω να προτιμίσω ένα κλασσικο εκτυπωτή που θα είναι και πιο απλος και εύχρηστος γιατι τρόμαξα με όλα αυτα που διαβασα στα αλλα threats. δεν είναι για επαγγελματική για προσωπική χρήση είναι. thanks
andromahos Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 File moy exo edo kai 1 xrono peripou to canon ip4000 kai kanei ayti tin douleia apsoga, tiponi epano se printable cd , dvd se para poli kali piotita,os gia ton filo trad3man kanei lathos gia tin tripa giati iparxoyn cd dvd full face poy i tripa einai poli mikri den xaneis tipota, kai o filos mas bchris kanei lathos giati ta lightscribe grafoun epano se cd dvd (eidiko cd dvd) akriboytsika ala mono dio xromata Tora stin agora diskola mporeis na bris ton canon ip4000 (pernei melania maimou) tha bris omos giro sta 100 euro ton ip4200 poli kalos (den perni maimou melania) alla einai poli ftina 3.20 peripou to ena
m@trix Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 andromahos συμφωνώ μαζι σου . αλλα τα μελάνια δεν γεμίζονται ξανά?ποσο μελάνι ξοδεύει μια τέτοια εκτύπωση. Ας πούμε με full μελάνια βγάζω 50 εκτυπώσεις. Απο αντοχή? τι αντοχή έχει η εκτύπωση κρατάει καιρό η το κάνεις μία με το δαχτυλο και μετα οφ.γιατι ξέρεις ότι οταν παίζει μία ταινία πολύ ώρα το βγάζεις μετά το dvd και ζεματαει...
mpentenis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 analoga ton ektypwth, egw me canon i865 typwnw poly perissotera apo 50, kai molis bgei apo ton ektypwth einai stegno...an to afhseis kai 5-10 leptakia prin toy baleis "daktylo", tote den nomizw na exeis kanena prob!exw typwsei cd panw apo 1,5 xrono, kai den exw kanena prob, einai se apsogi katastash!
damiano Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έχω τυπώσει πολλές ταινίες και είναι μια χαρά μετά απο αρκετές προβολές (και μιλάμε για ταινίες όπως η Επιστροφή του Βασιλιά), για τα μελάνια δεν ξέρω ακριβώς πόσες εκτυπώσεις σε dvd βγάζουν..
tsouk1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εγώ με τη σειρά μου έχω τον Canon IP3000.Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις-εκτυπώσεις.Η διάρκεια των μελανιών είναι ικανοποιητική.Απ΄οσο γνωρίζω τα καινούργια μελάνια είναι κ αυτά φθηνά.Εκτυπώνει σε printable cd/dvd πάρα πολυ καλά κ χωρίς να ξεβάφει.(στους 140 βαθμους στο πλυντήριο ε :)) Aν βρείς τον αντικαταστάτη του θα είναι μια χαρα εκτυπωτής,Δε ξέρω αν είναι ακομα στη παραγωγή ο ίδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.