Προς το περιεχόμενο

τα laptop του 2010 ??by lenovo αξιζει δειτε το

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=Zokw6vgSAiQ&search=lenovo%5DLenovo

αυτα ειναι αληθιμα η ειναισ montaz ? βασικα για μονταζ μου κανουν ..το σπασιμο του φορητου ειναι αφυσικο νομιζω..παντος αν ειναι αυτα αληθεια ηlenovo παει για μεγαλα πραγματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

nai kai se ligo ta autokinhta tha einai se styl iRobot... tha sou ftiaxnoun kafedaki, faghto klp...

Epishs tha mporeis na petas me 10 euros thn hmera sto feggari kai sthn diamoni sou ekei na exeis kai mia gomena ths areskeias sou na bgaleis kai gousta vre aderfe...

Bebaia elpizw na apodeixthei o parapanw sarkasmos lathos kai na paw taxidaki sto feggari to 2010 alla pisteuw oti ola ta parapanw einai ena oneiro...

filika... (den thn lew me kapoio tropo ston fsbmaniac, apla kapoies etairies einai oti na'nai me tis diafhmiseis tous...)

Εντάξει βρε παιδιά. Εμείς εδώ στη δουλειά συνεργαζόμαστε με τη Lenovo, και απ'ό,τι έχω δει τα φορητά τους κάνουν παπάδες. Δεν έχω δει βέβαια κάποιο να αιωρείται :P

Απλά έχουν στερέψει από 'έξυπνες' ιδέες για διαφημίσεις. Και η συγκεκριμένη δεν είναι και τόσο άσχημη.

Και δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης? Οτι και να πεσει κατω, δεν καταλαβαινει μια?

Yeah :D

Για αρχή σου δίνω το Active Protection System που παρκάρει τις κεφαλές του δίσκου όταν ο φορητός βρίσκεται σε κίνηση (ή πτώση). Και κάτι περιβλήματα από τιτάνιο, κλπ.

σας μεταφερω τα λογια ελληνα διδακτορικου σε πανεπηστιμιο της ιαπωνιας.... οτι ηlenovo ηδη δοκιμαζει τετοιες τεχνικες μπορει οχι με "πυραβλακια" αλλα με καπσουλες co2 οι οποιες ανιχνευουν -προσεξτε- επισταχυνση και σε ποια πλευρα του λαπτοπ ερχεται ποιο κοντα η επιφανεια το ειδος της επιφανειας και την αναμενομενη δυναμη που θα ασκηθει πανω στο λαπτοπ ....εφοσον επιβεβαιωσει την πτωση σταματα ο σκληρος...και σκανε οι καψουλες οι οποιες ανοιγουν εναν αεροσακο με κυψελιδες ο οποιος ειναι διατρητος μειωνοντας τον κραδασμο απο υψος 2,5 μετρων κατα 75% και κατω απο 1 μετρο περι το 97% ...δεν το βρισκω καθολου αστειο. δεν σημαινει επειδη στην ελλαδα ειμαστε αραχτοι και λαιτ απαιτουμε και 1300 κατοτατο μισθο για να καθομαστε οτι σε αλλες χωρες του κοσμου δεν γινονται θαυματα!!! επισης μου ειπε για αποσβεστηρες κραδασμων απο ειδικο λαδι και συστημα εκτονωσης παλι για το σκληρο... το θεμα ειναι οχι αν μπορουν να το πετυχουν αυτο που ειδαμε στο βιντεο γιατι αν εχεις $$$ ολα γινονται !! οι πρωοθητικες μηχανες υδρογονου και πανισχυρες ειναι και ελαχιστες σε μεγεθος... το μελλον μαλλον μας κλεινει το ματι εχουμε να δουμε πολλα τα επομενα 10-15 χρονια

δεν σημαινει επειδη στην ελλαδα ειμαστε αραχτοι και λαιτ απαιτουμε και 1300 κατοτατο μισθο για να καθομαστε οτι σε αλλες χωρες του κοσμου δεν γινονται θαυματα!!!

Όταν όμως το αφεντικό σου τα κάνει πλακάκια με τη κυβέρνηση και απο "φοροελαφρύνσεις" "παραθυράκια" ανοχή στην εκμετάλλευση για τα εργασιακά και κονομάει απο δω και απο κει όσο 10 LENOVO γιατί να μη τα απαιτήσεις;

δεδουλευμένα είναι...

μαλλον κανεις πωσ δουλευεις και κανουν πως σε πληρωνουν .. κατι σαν τους ρωσο-ποντιους(που δεν υφηστατε τετοια λεξη).αν εχεις τελειωσει το λιγοτερο πολυτεχνειο με καλο βαθμο δικαιολογεισε να το λες.αν οχι μην ζητας παραπανω απο αυτα που μπορεις να προσφερεις.ο ανταγωνιστος δεν εχει ανθρωπινο προσωπο φιλε μου δυστηχως η ευτιχως.Για τα μπουζουκια τα ρουχα και τη διασκεδαση ομως διαθετει ο ελληνας λεφτα! κατα τα αλλα δεν του φτανουν! Φιλε οι εξελιξεις τρεχουν και για να τις προλαβεις πρεπει να τρεξεις και αν τρεχεις κουραζεσεα υτο δεν σημαινει οτι θα βγαινεις και παντα πρωτος. και αν το αφεντικο σου δεν εβγαζε τοσα οσα λες(μ@λ@κια ειπες τελος παντων για το 10 λενοβο λεω) δεν θα ειχες αυτα που εχεις ουτε εσυ. ΑΝ θες τετοια συζητηση στειλε πμ να τα πουμε μην κανουμε το post αλα ντι αλλον

Αγαπητέ fsbmaniac σάν υπερπαραγωγικός εργαζόμενος στον ιδιωτικό τεχνολογικό τομέα που βρίσκομαι, γνωρίζω πολύ καλά τη σχεση τιμής προς απόδοσής μου...Το ίδιο και ο εκάστοτε εργοδότης μου,και σε πληροφορώ οτι μόνο περιοχές όπως η Ινδία θα τον έκαναν πιο ευτυχισμένο,αλλά άπαξ και το γενικότερο κλίμα τον ευνοεί, και όπως λες και εσύ,το εξωφρενικό ποσο των 1300 ευρώ να μπορεί να το απαιτεί ο απόφοιτος του Ελληνικού Πολυτεχνείου, τότε σαφώς όλοι εμείς εδώ οι πιο "δευτεροκλασσάτοι" πρέπει απο μόνοι μας να απαιτήσουμε μία μείωση του βασικού μισθού τουλάχιστον στο μισό!

sorry άν γ...@ τελείως το topic αλλά έτσι κι'αλλιώς οι ενδιαφερόμενοι για τα μπουζούκια και τα ρούχα απλά θα το προσπεράσουν αδιάφορα. ;-)

μην ψαρωνεται fake einai ολα...το εξηγουν κ στα comments

γενικοτερα ομως απ οτι ειδα το παιδι ασχολειται με robotics ktl...εεε ειχε κ ορεξη για μονταζ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...