Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών μέχρι 70?!

KYRIAKOS_GKLEZAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας...οπως λεει και ο τιτλος του topic ενδιαφερομαι για αγορα καρτας γραφικων agp το πολυ μεχρι 70 ευρω.

Δεν ενδιαφερομαι να αγορασω αυτη τη στιγμη κατι ακριβο γιατι μετα θα ακολουθησει ολικη αναβαθμιση του συστηματος και απλα θελω κατι οσο γινεται πιο φθηνο για να παιζω τα παιχνιδια εστω και με ολα στο minimum!

To συστημα μου ειναι ενας Athlon XP 2600+ με 512 mb RAM και τροφοδοτικο ενα Levicom 350W.

Εχω βρει αυτες τις 2 απο eshop.gr:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515717

και αυτη εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515716

Αν εχετε καποια αλλη προταση ή καποια συμβουλη θα σας ημουνα υποχρεωμενος!

Δημοσ.

Την πρώτη κάρτα που αναφέρει ο KYRIAKOS_GKLEZAKOS (JETWAY 9600MX) την έχει κανείς?

Δε βρίσκω κάποιο review στο διαδύκτιο...:/

Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω?

Πως συγκρίνεται με την GAINWARD NVIDIA GF 5500 PRO/685 256MB

Δημοσ.

φιλε εχτες πηρα την 6200 απο το πλαισιο 40 ευρω.θα μου πεις albatron αλλα και jetway τα ιδια ειναι.3χρονια εγγυηση και ειναι μια χαρα.

Πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια ψωνισα κατι απο πλαισιο.

Επειδη και το συστημα μου ειναι ψιλομετριο δεν ηθελα να δωσω πολλα για μια καρτα που δεν θα την αξιοποιησω στο επακρο.οποτε βολευτικα μια χαρα.οτι αλλο θες ρωτα

Δημοσ.
φιλε εχτες πηρα την 6200 απο το πλαισιο 40 ευρω.θα μου πεις albatron αλλα και jetway τα ιδια ειναι.3χρονια εγγυηση και ειναι μια χαρα.

Πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια ψωνισα κατι απο πλαισιο.

Επειδη και το συστημα μου ειναι ψιλομετριο δεν ηθελα να δωσω πολλα για μια καρτα που δεν θα την αξιοποιησω στο επακρο.οποτε βολευτικα μια χαρα.οτι αλλο θες ρωτα

Να σαι καλα ρε φιλε μολις και εγω τη παραγγειλα και θα μου ερθει μεθαυριο...ειναι οντως AGP ετσι;

Δημοσ.

ναι agp ειναι.εχει παθητικη ψυξη οποτε μηδεν θορυβος αλλα ακομα δεν την εχω δοκιμασει σε full load να δω ποσο φτανει και αν αρκει η παθητικη ψυξη.παντως σε ενα benchmark που ετρεξα 2 φορες καπακια απο το monitor της καρτας εδειξε 47-52 βαθμους ενω idle ειναι 31-35.απλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αφου ανεβασε 53 βαθμους αργησε μεχρι να ξανακρυωσει, λογικα οφειλετε στην απουσια του fan.Αλλα γενικα ειναι μια χαρα.

Θα κανω τις δοκιμες μου και θα δω αν χρειαζεται και fan και θα σε ειδοποιησω!

Δημοσ.

Λοιπον μετα τα πρωτα τεστ.1-2 ωρες παιχνιδιου(GTR FIA RACING) με full γραφικα κτλ. οι θερμοκρασια δεν ανεβηκε ποτε πανω απο 45 βαθμους.Την θερμοκρασια την βλεπω απο τους drivers της καρτας, και δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο.

Στην δευτερη δοκιμη με ανοιχτο το πλαινο καπακι σε 45λεπτα παιχνιδιου με χαμηλη θερμοκρασια δωματιου το μεγιστο που επιασε ηταν 39.Με πατεντα οπου απλα φυσουσε ενα ανεμηστηρακι επανω της σε αποσταση 10cm σε full load πηγε το πολυ 37.οποτε απο θερμοκρασιες με την παθητικη ψυξη ειναι μια χαρα.

Ακομα ενα τεστ ηταν οτι κλασσικα το αφησα ολο το βραδυ για download και ηταν σταθερα στους 31-32 βαθμους.

Οποτε και ετσι να την αφησεις δεν πιστευω οτι εχεις προβλημα.Προσωπικα εγω στο πλαινο παραθυρο απο plexiglass που εφτιαξα και εχω βαλει εναν ανεμηστηρα με ροοστατη να φυσαει τον επεξεργαστη θα βαλω απο κατω αλλον εναν παλι με ροοστατη να φυσαει την καρτα γραφικων και οταν θα το σκιζω στα games και ειδικα το καλοκαιρι που θα βαραει καυσωνα θα ανεβαζω στροφες και θα ειμαι ησυχος.

Δημοσ.

Ωραια φιλε μου καλα νεα...εγω ετσι και αλλιως πιο πολυ παιζω adventures και rpg και οχι πολλες ωρες οποτε ετσι οπως μου τα λες λογικα δεν θα εχω κανενα προβλημα.

Αντε να ερθει με το καλο αυριο να τη τεσταρω και εγω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
μετα απο την χρηση που κανατε,τελικα η γνωμη σας για την καρτα ποια ειναι?αξιζει τα λεφτα της?

KYRIAKOS_GKLEZAKOS Ωραια φιλε μου καλα νεα...εγω ετσι και αλλιως πιο πολυ παιζω adventures και rpg και οχι πολλες ωρες οποτε ετσι οπως μου τα λες λογικα δεν θα εχω κανενα προβλημα.

Αντε να ερθει με το καλο αυριο να τη τεσταρω και εγω...

Giati agorazete kommenes, 64bites kartes? I kali 128bit grafiki kanei guro sta 70e

Apo kainouries grafes i 128bit 6200 einai makran i kaluteri epilogi gi auta ta lefta (guro sta 70e). Ean paizeis paixnidia einai sfalma olkis i 64bit karta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...