Προς το περιεχόμενο

gmail problem

billyyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταία εβδομάδα κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο gmail μου εμφανίζει το παρακάτω μύνημα:

Loading...

This seems to be taking longer than usual. Your session may have been interrupted. If your account doesn't appear in the next few seconds, please refresh this page in your browser.

If you continue to have trouble loading your account, please visit the help center for troubleshooting information.

Αφού κάνω refresh μπαίνει κανονικά. Αυτό συμβαίνει σε δύο διαφορετικούς Η/Υ που έχω δοκιμάσει. Έχει συμβεί και σε κανέναν από εσάς? Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό? Κάτι ξέρουν που έχουν κοτσάρει το Beta!

Δημοσ.

Moυ έβγαζε κάτι παρόμοιο όταν δοκίμασα να μπώ από 56Κ σύνδεση μιά φορά. Από την dsl ποτέ δεν έφαγε τέτοιο κόλλημα..

Δημοσ.

Και εγώ από DSL μπαίνω και από της σχολής το δίκτυο (οπτικών ινών - τρελές ταχύτητες) αλλά μου το βγάζει.

Δημοσ.

Μάλλον με τις μέρες και με την τύχη δουλεύει.. εγώ είμαι 99% ευχαριστημένος και χρησιμοποιώ 3 διευθύνσεις gmail από τις οποίες τις 2 καθημερινά και από αυτές τις 2, την 1 με μέχρι και 60 μηνύματα ημερησίως!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τώρα και εμένα δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα.

Είναι αρκετά καλύτερο και από το yahoo! beta που δοκίμασα, το οποίο είχε κάτι κουφά προβλήματα που ούτε σε beta εκδόση δεν πρέπει να υπάρχουν.

Δημοσ.

εγώ πρέπει να είμαι πολύ κολόφαρδος... έχω δυο e-mails στο gmail και αυτά από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του και δεν έχω κανένα πρόβλημα/παράπονο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...