billyyo Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Την τελευταία εβδομάδα κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο gmail μου εμφανίζει το παρακάτω μύνημα: Loading... This seems to be taking longer than usual. Your session may have been interrupted. If your account doesn't appear in the next few seconds, please refresh this page in your browser. If you continue to have trouble loading your account, please visit the help center for troubleshooting information. Αφού κάνω refresh μπαίνει κανονικά. Αυτό συμβαίνει σε δύο διαφορετικούς Η/Υ που έχω δοκιμάσει. Έχει συμβεί και σε κανέναν από εσάς? Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό? Κάτι ξέρουν που έχουν κοτσάρει το Beta!
giankyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Moυ έβγαζε κάτι παρόμοιο όταν δοκίμασα να μπώ από 56Κ σύνδεση μιά φορά. Από την dsl ποτέ δεν έφαγε τέτοιο κόλλημα..
billyyo Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Και εγώ από DSL μπαίνω και από της σχολής το δίκτυο (οπτικών ινών - τρελές ταχύτητες) αλλά μου το βγάζει.
Donacgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 ego provlima me to gmail exo sto POP3 kai OUTLOOK .alote mou katevazei ta mail kai alote den kanei conect ston server. me tis meres tou einai.
giankyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μάλλον με τις μέρες και με την τύχη δουλεύει.. εγώ είμαι 99% ευχαριστημένος και χρησιμοποιώ 3 διευθύνσεις gmail από τις οποίες τις 2 καθημερινά και από αυτές τις 2, την 1 με μέχρι και 60 μηνύματα ημερησίως!
billyyo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Τώρα και εμένα δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Είναι αρκετά καλύτερο και από το yahoo! beta που δοκίμασα, το οποίο είχε κάτι κουφά προβλήματα που ούτε σε beta εκδόση δεν πρέπει να υπάρχουν.
scarface Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 εγώ πρέπει να είμαι πολύ κολόφαρδος... έχω δυο e-mails στο gmail και αυτά από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του και δεν έχω κανένα πρόβλημα/παράπονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.