Προς το περιεχόμενο

Asus P5ND2 SLI problem

sugaropoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά αρχικά σε όλους...

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ελπίζω στη βοήθειά σας. Έχω το παρακάτω σύστημα :

ASUS P5ND2 SLI

Intel Pentium D 805 (2.66GHz)

1 Gb DDR2 TwinMos 667MHz

GPU X800 GT

400W PSU

1 Sata Hitachi 120Gb

και κολλάει όταν βρίσκεται σε φόρτο. Δεν κάνει reboot, απλά παγώνει. Διάβασα τα άπειρα forums και είδα πολλά προβλήματα με αυτό το mobo. Υπήρχαν πολλά άτομα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μένα. Κάποιοι από αυτούς το ξεπέρασαν δίνοντας 2 ή 2.1V τάση στις μνήμες τους. Με τάση 2V δεν έκανε δουλειά εμένα πάντως και φοβάμαι να δώσω και περισσότερο. Την έβαλα να δουλέψει και σε 533MHz αλλά πάλι τπτ. Μπορεί βέβαια να μη φταίει καν η μνήμη...Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο και έχει καμία ιδέα?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθησει, αλλα καμια αναβαθμιση στο bios, περνει? κοιτα στο σαιτ της asus μηπως εχει βγαλει κανα καινουριο.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα Beta bios αλλά και άλλοι χρήστες που το έχουν βάλει δεν έκανε τίποτα. Και να φανταστείς δεν γράφει πουθενά τι αλλαγές έχει από το τελευταίο stable(το οποίο έχω και εγώ).

Δημοσ.

αμα ειναι beta μη το ρισκαρεις. εγω προσωπικα που εχω αλλη asus δεν τα βαζω

Δημοσ.

sugaropoulos to problima auto sto emfanizei otan kaneis overclocing....???

An ta valeis ola default...pali kolaei?

Vaskag sosti skepsi..

Exo tin P5 N32 sli kai moy kaloei merikes fores otan exo energopoiimeno to AI NOS.....Meta apo ena bios update ta pragmata eginan poio stathera...

To update bebaia den itan beta

Δημοσ.

Όχι καθόλου overclocking. Όλα default είναι και με απενεργοποιημένο το NOS (Δεν έχω καν δοκιμάσει να το ενεργοποιήσω, θα το δοκιμάσω και αυτό γιατι ποτέ δεν ξέρεις...αλλά σχεδόν αποκλείεται). Ή μνήμη φταίει ή PSU...θα αλλάξω ό,τι μπορώ, αλλά από forums είδα οτι πολλοί ούτε έτσι βρήκαν λύση. Ελπίζω μήπως βρήκε κανείς άλλος λύση στο πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...