Προς το περιεχόμενο

Miami Vice [2006]

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Miami Vice [2006]

Έπαιζε και ένα καλό κομμάτι στο trailer ψιλό r’n’b (η-όπως-τα-λένε-αυτά-τέλος-πάντων) αν το ξέρει κανένας ας γράψει τίτλο.

Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore.

Η αυθέντικη έκδοση των Linkin Park που σου αναφέρει louben δεν έχει καμμία σχέση με το remix του hova.

Δημοσ.
Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore.

Η αυθέντικη έκδοση των Linkin Park που σου αναφέρει louben δεν έχει καμμία σχέση με το remix του hova.

μπράβο φίλε αυτό έψαχνα σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Eιδα την ταινια προχθες και εχω να συμπερανω τα εξης.

1.Καταρχην απο υποθεση δεν περιμενεις και πολλα...Αλλωστε την σειρα μιμηται...

2.Οντως το γυρισμα δεν μου φανηκε σωστο αλλα ισως να εχει γινει και επιτηδες...για να δωσει ρεαλισμο...παντως τα ματακια σου τα βγαζεις...

3.Εχω την εντυπωση οτι οντως με χαλασε ο Φαρελ...αντιθετως ο μαυρος ηταν πιο πειστικος στο ρολο του...

4.Μουσικα πιστευω οτι ηταν μια χαρα ντυμενη η ταινια...εδω παιρνει ενα +

5.Παντως δεν αξιζει να το δειτε σινεμα ...γιατι ουτε κανα ιδιαιτερο εφε ειχε.....dvd ακι λοιπον...

αυτα

Δημοσ.

xalia xalia kai 3ana XALIA mia aperigrapths amerikanias tenia me tous kalous, omorfous, plousious, amerikanous mpatsous na kunhgoun dolious, kakous ,asxhmous, notioamerikanous kai otan tous parious tous pernoun kai thn gkomena eleos

Δημοσ.

1.Den exi kinigita me tin cabrio f430 opos eixe h original seira me tin aspri 512 tr

2.Den exi kinigita me to speedboat

3.Den exi ton krokodilo.

Synepos den einai Miami Vice..

Aisxos h tainia

Δημοσ.

I tainia den exei kalo senario dustuxws.I skinothesia einai polu kalh sto stilaki to idio panta tou skinotheti kai prepei na pw kai gw pws o farel itan ligo ektos tainias.Ligo pseutikos.Kai episis to megalo spasimo me ta oraia amaksia ,gomenes,skafi ,viles klp klp...Genikws polu hollywoodiani tainia,alla POLY leme

Δημοσ.

εγώ το διασκέδασα. και η σκηνοθεσία μου άρεσε και η μουσική, όσο

για το σενάριο - δεν περίμενα να δω το αριστούργημα - δεν έβριζα.

Η διαφωνία μου είναι στον τίτλο. Ήταν λίγο γυρισμένο στο Μiami και δεν

ήταν καθόλου Vice (μάλλον DEA). :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...