Προς το περιεχόμενο

Το PC τα έπαιξε...

maverickanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου ειναι ότι ο υπολογιστής μου σβήνει κάποιες φορές όταν μπαίνω σε κάποια σαιτ ή οταν εχω πολλα προγραμματα που καταναλώνουν πολύ CPU . Πρώτα κάνει ενα περίεργο ήχο σφυρίγματος και όταν παω να κοιτάξω την χρήση CPU μου λεει 100% . Αν δεν σταματήσει αυτός ο ήχος τότε μετα απο λιγη ωρα σβήνει . Παίζει να φταίει το οτι δεν εχω καθαρίσει ποτέ το PC απο μέσα και εχει γεμίσει σκόνες ??? ( αν ειναι βλακεια αυτο που λεω μην με παρεξηγήσετε ... είμαι μικρός ακόμα ... )

Τι μπορεί να φταίει ???

Δημοσ.

pithanon na exei polu skoni mesa kai na empodizei ta anemistirakia tis cpu kai oti allo exei na gurizoyn stis swstes strofes.

kalo einai na to pas se ena benzinadiko na to fysikseis i akoma kalutera me ena hlektriko blower gia na apofugeis tin ugrasia.

Δημοσ.

χμμμμ μάλλον είναι πολύ υψηλή η θερμοκρασία κρίμα που πέρασε κ το Πάσχα κ δεν ψήσατε κανένα παιδάκι απάνω ενόσω έπαιζε παραδοσιακά το media player, όπως είσαι κλείσε τον υπολογιστή άνοιξε το pc ξεβίδωσε το ανεμιστηράκι της ψύκτρας από την cpu καθάρισέ την κάνε κ 1 γενικό καθαρισμό του εσωτερικό του κουτιού σου κ μετά έλεγξε την θερμοκρασία , ελπίζω να φταίει μόνο αυτό (η σκόνη) αλλιώς αγόρασε καινούρια ψύκτρα κ πες σε κανέναν γνωστό σου που να τον εμπιστεύεσαι σε τέτοια θέματα να την βάλει...

Δημοσ.

Μετα απο ενα πολύ σύντομο καθάρισμα κατάφερα και έριξα την θερμοκρασία στους 60 με 65 βαθμούς. Αλλα πάλι είναι πολύ . Αυριο θα πάω να φυσίξω καπου την κεντρικη μονάδα και θα σας πώ πόσο έπεσε η θερμοκρασία . Το ανεμιστηράκι της CPU πώς βγάινει ? To μονο που είδα ειναι δύο άσπρα σαν μοχλούς τα οποία όταν τα τραβας ανεβαινει λίγο το ανεμιστηρακι προς τα επανω. Δεν ειδα καμια αλλη βιδα εκει γύρω η κατι τετοιο ετσι ωστε να το βγάλω .

Δημοσ.

μπορεις να αγορασεις και ενα σπρευ πεπιεσμενου αερα. δεν ειναι ακριβο και θα γλυτωσεις και την ταλαιπωρια.

Δημοσ.

Από ότι ξέρω η Intel έχει ένα αυτόματο σύστημα shut down του επεξεργαστή όταν φθάσει σε θερμοκρασίες επικίνδυνες για να καεί. Προφανώς αυτό συνέβη κ σε εσένα. Κάνε έναν καθαρισμό όπως λένε τα παιδιά κ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα τουλάχιστον ακούσιου shut down.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είδα την συζήτηση για τον maverickanos και νομίζω ότι αντιμετοπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα.Χθες έκανα αυτό το post ζητώντας βοήθεια άλλα δεν πήρα καμία ακριβής απάντηση:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142784

Να σημειώσω ότι όποτε ανοίγω το PC ανεμιστηράκι ψυχωμαχεί και το μυαλό μου πήγε στο πρόβλημα του φίλου παραπάνω.Από το Σάββατο έχω παραγείλει ένα ανεμιστηράκι στο e-shop αλλά λόγω τριημέρου δεν το έχω ακόμα.Λέτε να λύσει το πρόβλημα αυτό;

Πριν από λίγο δοκίμασα να απενεργοποιήσω το αυτόματο reboot σε περίπτωση system failure.Το άνοιξα και μετά από λίγο,όπως και τις προηγούμενες φορές,έβγαλε system failure μόνο που αυτή τη φορά έβγαλε μπλέ οθόνη αφού είχα απενεργοποιήσει το αυτόματο reboot.Στην μπλέ οθόνη είχε μεταξύ των άλλων και το παρακάτω :

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

...ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;

Δημοσ.

Loipon filarakia egw exw agorasei ena compressor 25Ltr,kai exw aera 8bar,oti wra 8elw.Mia fora ton mhna, peftei to fyshma ths arkoudas,Den menei ixnos skonhs sto pc.Tou exw balei kai mia neropagida,kai o aeras den exei ka8olou ygrasia,bgainei katakseros.Ektos apo to pc ton xrhsimopoiw kai gia alles douleies sto spiti,sto aytokinhto klp.Einai poly fthnos>To Praktiker ton exei ean 8ymamai kala 88 euro,me dyo manometra epanw.To de moter tou einai 2HP.To synhstw se olous tous PCakides,kai oxi mono.

Δημοσ.

Τελικα σήμερα πήγα το PC και το φύσυξα σε ενα βενζινάδικο . Η θερμοκρασία έπεσε στους 53 με 57 βαθμούς όταν είναιχαλαρα το PC δηλαδη να εχει ενα Οπερα ΜΣΝ ΝΟD32 και Κaspersky Antihacker ανοιχτο .Η ΜΒ είναι γύρω στους 27 βαθμούς . Είναι καλές αυτές οι θερμοκρασίες ???

Δημοσ.
Τελικα σήμερα πήγα το PC και το φύσυξα σε ενα βενζινάδικο . Η θερμοκρασία έπεσε στους 53 με 57 βαθμούς όταν είναιχαλαρα το PC δηλαδη να εχει ενα Οπερα ΜΣΝ ΝΟD32 και Κaspersky Antihacker ανοιχτο .Η ΜΒ είναι γύρω στους 27 βαθμούς . Είναι καλές αυτές οι θερμοκρασίες ???

Εχω τον ιδιο επεξεργαστη και η θερμοκρασια της cpu δεν υπερβαινει τους 45 (σε ζορια) !

Δημοσ.

Bomber-21 μήπως εχεις βαλει επιπλέον ανεμιστηράκια? Αν οχι εκει που εχεις το PC ανανεωνεται καλα ο αέρας ? γιατι εγω το έχω σε κλειστό χωρο απο 5 πλευρές . Μόνο το μπρόστα μέρος του κουτιού βλέπει στο δωματιο και το πίσω εχει γύρω στα 15 εκατοστα απόσταση απο τον τοίχο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...