kostelo Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ρε παιδια σορυ αν εχεις ξανα-απασχολησει στο παρελθον η ταινια, αλλα επειδη την ειδα σημερα σε dvd, ηταν η μονη που μπλεχτηκα τοσο πολυ. Μπορει κανεις να μου εξηγησε λιγο το τελος και πως ηταν ολο το στορυ της ταινιας τελικα γιατι ειλικρινα εφαγα χοντρο κολλημα. Ας μου στειλει pm επειδη θα γινει spoiler ή ας το δηλωσει απο πριν στο ποστ του. Ωραια ταινια ηταν και σεναριο ωραιο ειχε αλλα εφερε 500 στροφες η υποθεση μεχρι το τελος και ετσι εχασα τη μπαλα οταν τελειωσε και δεν καταλαβα. Και ενα φιλο που ρωτησα που την ειδε μου ειπε κι αυτος οτι δεν την καταλαβε κι αυτος καλα. Μη με παρεξηγητε για το φτωχο μου το μυαλο αλλα δεν ειμαι στοκος. Plz help!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Auto pio itan me to koritsaki kai ton Sean Bean?An nai ti den katalaves?Den thimame kati pou na min epiasa...toulaxiston se sxesi me to Donie Darko pou akoma den exo katalavei polla... p.s. psilo moufa itan to Dark pantos...
kostelo Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Ηταν το εργο, δε θυμαμαι ονοματα ηθοποιων, που ενα ζευγαρι εχανε την κορη τους και εμφανιζοταν ενα πεθαμενο κοριτσακι στη θεση του που και καλα θα τους βοηθουσε....μπλα μπλα μπλα δε λεω αλλα να μη χαλασω την ταινια και σε αλλους. Anyway, απλα στο τελος μπερδευτηκα και γι αυτο ζητησα αν κανεις μου εκανε μια σχετικη σουμα με εξηγηση του τελους,, οχι κατι συγκεκριμενο. Το Donie Darko δε το χω δει αλλα το Dark μ αρεσε απλα μ αφησε λιγο μλκα στο τελος και χωρις να καταλαβω και ουσιαστικα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Pes ti den epiases na sou po ama thimame...giati den tis edosa kai treli simasia...
kostelo Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Spoiler: Ας πουμε πρωτα στο τελος οπου το κοριτσακι που ειχε χαθει επεστρεψε πισω ηταν το κανονικο ή ηταν η ψυχη αυτου που ειχε πεθανει απο χρονια και επεστρεψε μεσα στο σωμα του αλλου? Η μανα του γιατι ξεμεινε πισω πεθαμενη? Αφου οταν επεσε στη θαλασσα για να παει να βρει την κορη της ειχε παρει αγκαλια της γι ανταλλαγη το πεθαμενο κοριτσακι που υποτιθεται ειχε ξαναζωντανεψει και ετσι θα την εκανε τραμπα με την κορη της. Αυτα. Κακως της εδωσα και γω τοση σημασια μου φαινεται, σιγα την ταινια... (Δεν εβλεπα καμια Jenna Jameson καλυτερα...)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Vasika auto pou epestrepse itan to kanoniko kai i mana emeine piso gia na exei to "kako" koritsaki mia mama...auti itan oli i pagida na traviksei dld tin mama ekei...mia p@p@ri@ kai misi itan to ergo kati san to Dark Water mia moufa apla xoris to Water... Mia psifo gia Jenna kai apo mena...ama thes na deis sto kato kato Sean Bean pekse Oblinvion:)
DimAslan Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Την ψήφο μου στην Sylvia Saint... (offtopic) Όσο για την ταινία, το σενάριο πράγματι θυμίζει Dark Water...
Ceridwen Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 htan far from aristourghma alla yparxoun poly xeiroteres tainies. mou arese h the others skhnh (afth pou h mama katalavainei oti einai fantasma) diafwnw pantws, to kako koritsaki gyrise, afto pou epsaxne enan kalo patera. pou den thn vasanizei sta ypogeia dhladh!) h alhthinh korh den gnwrizei kaneis ti egine afth kai h psyxh! einai apo vivlio ap oti katalava, den prepei to katalavan oute oi senariografoi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.