Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Όχι nerfing. Απλά έστειλαν τους Ghostbusters...
lalanis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Τι παλούκι είναι αυτό το παιχνίδι. Παίρνω τους blood Angels και κάνω μακελειό στο χάρτη. Nικάω Chaos, Orc και Eldar και λέω εδώ είμαστε. Και από ποιον τρώω ήττα; Από την Imperial guard!!! Τι είναι αυτοί; Μιλιούνια!!! Παίρνω μια πίστα, ξεκινάω και εκεί που αρχίζω να παίρνω strategic points κάνει ντου η λαοθάλασσα... Θέλω να πάρω εκδίκηση....Αλλά επειδή είμαι και καλό παιδί θέλω να το κάνω με κάποιο καλό ''race''. Καμμιά ιδέα;
mandos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 αμ εκεί είναι η μαγεία του DoW! και δεν υπάρχει καλό και κακο race αν και εκείνους τους TAU τους πάω κατι τις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Η κάθε φιλή είναι "κακή" με τον τρόπο της. Ακόμα και οι Tau με το "Greater Good" είναι καλοί με τους άλλους αν συμφωνούν, αν όχι, τότε θα πρέπει για το Μεγαλύτερο Καλό να τους σκοτώσουν. Όσο για τα μιλούνια της Imperial Guard = http://www.night-sky.org/warhammer/humor/toon_burges.jpg
Johny4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Psinomai na parw to anthology. Ti lete aksizei? Eixa paiksei to prwto WH kai itan poli kalo alla den epaiksa multi epeidi to eixa copia. Aksizei to multi tou;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Αξίζει, αλλά θα είναι πρόβλημα. Αν θες να παίζεις online με φίλο εναντίον του AI μέχρι να μάθεις, λέει πολύ. Αλλιώς βρες κανέναν νέο για αντίπαλο. Οι περισσότεροι παλιοί ξέρουν πολύ καλά τις τακτικές και θα σε κάνουν αλοιφή νωρίς. Γράφουν πάντως τακτικές κλπ, στα official forums της Relic.
mandos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 όοολα τα λεφτά το σκίτσο! btw, πραγματικά απορώ γιατί το WHOnline είναι σκέτο WH, και όχι το 40000... δεν έτυχε να ασχολιθώ ποτέ με το warhammer universe, αλλά αν το έκανα τότε θα πήγαινα αμέσως στο 40000 btw τους TAU δεν τους πάω λόγο φιλοσοφίας, ακόμα δεν έχω παίξει με ΤAU απλά ή ιδέα του exosuit έχει πλάκα, κοιτας τα units και σου λεει v22 Experimental!!! και τα 2 in-game strategies πρέπει να λένε αλλά μιλάω μόνο για το Dark Crusade, δεν έχω άλλη επαφή με το game (εκτός του πρώτου DoW)
lalanis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Οι Tau είναι δύναμη. Όλα τα λεφτά είναι η υποστήριξη που έχουν από πυροβολικό... Δεν έχουν κανένα πρόβλημα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 http://mythical.no-ip.org/PopKhorneBerzerkers/ Pop Khorne Berzerskers ftw
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ROFL! Πρώτη φορά το είδα αυτό! Πως και μου ξέφυγε? Khorne Flakes!
skiabox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 To Dark Crusade μπορει να πεξει online μονο του οπως μπορει να παιξει μονο του στο pc?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση σου. Τι εννοείς να παίζει online μόνο του; Μπορεί να παίξει stand-alone, αλλά αν δεν έχεις το Dawn of War και το Winter Assault, στο multiplayer θα μπορείς να ελέγχεις μόνο Tau και Necrons.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.