Προς το περιεχόμενο

Sound Blaster Audigy 2 - Provlhma hxou HELP

Phantolino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw mia Audigy 2 k ton teleutaio kairo arxisa na akouw tsitsirismata sta hxeia mes to asxeto mexri pou egine enypoforo.Epsaxa ola ta kalwdia, allaxa prizes gia kakh geiwsh mexri pou katelixa sto trofodotiko.Allaxa k evala ena Tagan 430w.To thema einai pws den exei stamathsei plhrws k to kanei pou k pou, eidika otan akouw kati me Dolby hxo.Ekei ta akouw ola ena xioni.

Ti pistevete oti mporei na einai?

Δημοσ.

Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα με μία Live Player 5.1.

Αφού έψαξα τα πάντα....Πήρα καινούργια κάρτα ήχου...

Μου το έκανε ιδιαίτερα σε παιχνίδια με πολλά ηχητικά εφέ και ποτέ σε μουσική.

Δημοσ.

To dokimasa k auto alla me tous teleutaious apo gohteutika.Molis tous evala to mpaso akougotan san koufio, de xerw sa na epese h apodosh ths. Me tous proteleutaious k me tous drivers tou CD den eixa pote provlhma.Opws eipa xafnika tokanei k apoti fainete paei gia petama.. Kamia Audigy 4 me ext panel axizei lete? doulevw poli me mousikh k hxografiseis.

Δημοσ.

και μενα μου το έκανε αυτό η 5,1.Πήγα κ πήρα μια Audigy 2 και δεν μπορούσα να κάνω τα πίσω ηχεία να παίζουν με τίποτα.Την πήγα πίσω.Αλλαξα θέση pci στην 5,1 και σαν να μου έχει χαλαρώσει η κατάσταση.

Δημοσ.

Latency Time (PCI Clocks). Με την επιλογή Latency Time καθορίζουμε το χρονικό διάστημα κατά το οποιό μία κάρτα PCI θα κρατά το δίαυλο για δική της χρήση, προτού τον παραχωρήσει σε μια άλλη κάρτα που τον ζητά. Ο χρόνος καθορίζεται με βάση τους κύκλους (του ρολογιού) του επεξεργαστή. Η standard τιμή είναι 66, ωστόσο μπορείτε να θέσετε 70 ή 80 κύκλους. Αν με την τιμή αυτή παρουσιαστούν προβλήματα στον ήχο, σε κινούμενο video ή στην κάρτα δικτύου, μειώστε την σε 50 ή ακόμα και σε 40 κύκλους.

(apo: http://homepages.pathfinder.gr/annaevi/bios.htm)

Δημοσ.

Κοίταξε στα audio options (στο ηχειάκι του tray) αν είναι απενεγοποιημένα τα Line-In και το Microphone.Συνήθως παράξενο ήχο κάνουν όλες οι SB εξαιτίας αυτών των 2 επιλογών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...