grek77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Έχω τελειώσει Τεχνικός Δικτύων πριν 3 χρόνια και όλο δίκτυα ακούω και δίκτυα δε βλέπω.Σε αυτή τη χώρα τελικά δεν μπορείς να προσδιορίσεις κάτι.
HaTHoR Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Νομίζω απλά ψάχνεις σε λάθος μέρη... δε μπορείς να φανταστείς τί γίνεται εδώ για δουλειές, και το πόσοι στήνουν και ξαναστήνουν δίκτυα.
gregdais Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 φίλε μου αν ψαχτείς και κάνεις γνωριμίες, έχοντας πάντα λίγο μπλαμπλα με τους πελάτες σου, είμαι σίγουρος πως αυτό που τελείωσες ( ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ) θα μπορέσεις να το εξασκήσεις σαν επάγγελμα. Μην περιμένεις οι μεγάλες εταιρίες να σε προσλάβουν και να σε βάλουν αμέσως εκεί που γουστάρεις, με καλά φραγκα, οπότε κάνε κάτι μόνος σου!! ποσταρα στα τυφλά γιατί ερώτηση σου είναι πολύ γενική και καταφατική... και έτσι δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου!! Ισως να θέλεις απλά να παραπονεθείς δημοσίως, πράγμα το οποίο δεν το βρίσκω λογικό!
Sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην επαρχία δεν έχουν ανάγκη για μικρά δίκτυα; Μπορείς να είσαι freelancer, να στήνεις το δίκτυο και μετά να το συντηρείς/αναβαθμίζεις κ.τλ. Αν είσαι καλός στη δουλειά σου και κάνεις γνωριμίες πιστεύω θα πας μια χαρά, η αρχή είναι πάντα δύσκολη.
djgenesis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Swstos o Sta. Kathe arxh kai duskolh. Kai egw texnikos duktiou teleiwsa kai katelh3a na kanw thlepikoinwnies. Pantou file mou h arxh einai dyskolh. Akoma kai agglia pou eimai , oi symmathhtes mou skorpistikan se xilious allous kladous alla ekeinoi pou to epsa3an, katelh3an se kales theseis. To idio isxyei kai ellada. Mhn apogohteyesai, psa3imo thelei kai gnwrimies. Twra thn prohpuresia sou lupamai alla den tha thn plhrwtheis, alla an piaseis mia doulitsa sto antikeimeno sou akoma kai an den plhrwnesia kala, tha pareis ta "efodia" (gnwrimies, empeiria, peretairw gnwsh tou antikeimenou sou, diafwtismo gia to pws douleuoun oi etairies kai ti zhtane klp klp) gia na breis kati kalytero. Think positive
xaotikos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν έχεις τον σωστό κύκλο. Δίκτυα υπάρχουν παντού...ακόμα και σε μέρη που δεν μπορείς να φανταστείς.
mpentenis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 eparxia den exei tipota? ama soy pw dld sta xania oti stinoyn averta asyrmata-ensyrmata-optika klp, pws 8a soy er8ei? poso eparxia eisai dld?edw pantws, oreksi na exeis k kanena conne, kai douleia panta yparxei...
Pink_Panther Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Mexri kai se sxoleia diktya stinoune... Den xriazetai na asxolisai apoklistika me diktia alla isws kai me kati paremferes to opoio isws kapies fores sxetizetai kai me diktia H/Y. Mexri kai mixani pop-corn na poulas (pou leei o logos) mporei na xriazetai na thn stiseis se topiko diktyo
djgenesis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Pou einai h Hmatheia? Twra h agewgrafhtos krhtikos eimai , h thn polh sou thn exei 3exasei o theos...
Silent Arrow Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Ημαθια = Βεροια (ευχομαι να μην γραφω πατατα....) Look η επαρχια γενικοτερα δεν εχει δουλεια σε πολλους τομεις, οχι μονο σε δικτυα. Αν ειχε δεν θα υπηρχε λογος να κατεβαινει τοσος κοσμος Αθηνα..... (Εγω δεν δουλευω, ειμαι φοιτητης, αλλα η πιατσα και η αγορα εργασιας ειναι δυσκολο πραγμα για την επαρχια)
The_player Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Φιλε και εγω απο Ημαθια ειμαι και τα πραγματα ειναι απο χλωμα μεχρι καραχλωμα...για αυτο και ειμαι Αθηνα τωρα...ομως...ειναι κοντα η Θεσσαλονικη...εκει θα βρεις σιγουρα εστω μια μικρη εταιρια για να κανεις το ξεκινημα να παρεις τα εφοδια που αναφερουν οι προλαλσαντες...Καλη επιτυχια!
Panos83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Απο προσωπικη πειρα πρεπει να ξερεις οτι ειναι λιγες οι εταιριες οι οποιες εχουν σοβαρα πληρη δικτυα.Δηλαδη σπανια θα συναντησεις exchange η γενικα mail-server.Eπισης σοβαρους routers cisco κλπ!Οι περισσοτεροι βαζουν απλα μια adsl και κανουν τη δουλεια τους.Εταιριες θα βρεις για να εξασκησεις το επαγγελμα σου απλα μην περιμενεις πολλα πραγματα στην Ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.