ironwiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Καλό μήνα. here is the deal. έχω κάποιες σειρές πχ lost και έχω και υπότιτλους τους. ο σκοπός μου είναι να έχω 3-4 επεισόδια σε κάθε ένα DVD. τώρα έχω το nero 7 που με αυτό κάνω το τελικό σκοπό, αλλά δε ξέρω 1ον είτε πως ακριβώς θα ενσωματώσω τους υπότιτλους στις σειρές (δοκίμασα με το virtualdub, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το compression..δε θέλω άλλο να δουλέψω αυτό το πρόγραμμα) 2ον είτε πως θα μετατρέψω τα srt σε υπότιτλους για dvd(υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό?) επίσης αν γίνεται η μετατροπή στη συνέχεια μπορώ να βάλω τους υπότιτλους στο nero7 ή θα ναι άδικος κόπος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
runner1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 VSO ConvertXtoDvd Συνδυασμός ευκολίας,γρηγοράδας και αρκετα καλής ποιότητας!Υπόψιν....αν ψάξεις σε διάφορα sites όπως στο http://www.greektvsubs.gr θα δεις ότι για κάποιες σειρές έχουν βάλει και κάποιες εικόνες ώστε με το πρόγραμμα ου ανέφερα να φτιάξεις και μενού!Έχουν βάλει και οδηγίες!Είναι πολύ εύκολο!
kastel Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Σωστά από το runner1, αλλά εγώ προτιμώ το WinAvi Video Converter. Βέβαια υπάρχει και η λύση ενός φτηνού DVD player (περίπου 60€) που να υποστηρίζει DivX, Xvid και βέβαια ελληνικούς υπότιτλους, που μπορείς να γράφεις σε DVD 12 επεισόδια.
ironwiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 VSO ConvertXtoDvd Συνδυασμός ευκολίας' date='γρηγοράδας και αρκετα καλής ποιότητας!Υπόψιν....αν ψάξεις σε διάφορα sites όπως στο http://www.greektvsubs.gr θα δεις ότι για κάποιες σειρές έχουν βάλει και κάποιες εικόνες ώστε με το πρόγραμμα ου ανέφερα να φτιάξεις και μενού!Έχουν βάλει και οδηγίες!Είναι πολύ εύκολο![/quote'] ευχαριστώ runner1 . απλά μια προσθήκη που δημιουργήθηκε στη πορεία. πως μπορώ να προσθέσω κάποια εικόνα η video πριν βγει το μενού με τα επεισόδια?
kastel Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ευχαριστώ runner1 . απλά μια προσθήκη που δημιουργήθηκε στη πορεία. πως μπορώ να προσθέσω κάποια εικόνα η video πριν βγει το μενού με τα επεισόδια? Από το browser ανοίγεις το menu και στο background διαλέγεις όποια picture θες για background στο menu σου
ironwiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Από το browser ανοίγεις το menu και στο background διαλέγεις όποια picture θες για background στο menu σου ευχαριστώ kastel, αλλά αυτό που εννοούσα σαν εισαγωγή (και συγκεκριμένα μπορώ να βάλω κάποιο μικρό βίντεο να παίξει?).ζητώ συγνώμη για την λάθος διατύπωση.
kastel Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις με το DVDLab Pro να παίζει ένα intro video και μετά να σε πάει στο menu. Όπως και στα orig DVDs που παίζουν τα "Warnings" (που είναι video με τη μορφή still pictures)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.