xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Είχα στο δίσκο μου κάποια αρχεία, σχετικά μεγάλα. Τα έσβησα με shift-del αλλά ο δίσκος μου δέν φαίνεται να αδειάζει - τουλάχιστον το disk free space παραμένει σταθερό μετά από refresh στον windows explorer ή σβήσιμο και restart του υπολογιστή. Να πώ οτι τα αρχεία δεν υπάρχουν στο recycle bin. Καμία ιδέα? Έχω σβήσει τουλάχιστον 4GB αρχεία και ο δίσκος μου τα ίδια!
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 δοκιμασες να κανεις disk cleanup και να τικαρεις τα παντα? κυριως τα compress old files.....
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 κανε και μια ανασυγκροτηση. αν και πολυ παραξενο φαινεται. σιγουρα τα εσβησες απο τον καδο ανακυκλωσης;
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Λοιπόν - το πρόβλημα λύθηκε... Τα αρχεία τα είχα σβήσει με shift-delete και δεν βρίσκονταν στο recycle bin (Norton Recycle). Παρόλαυτά τα εντόπισα σε ένα φάκελο RECYCLER και σε έναν υποφάκελο μέσα σ'αυτόν NPROTECT... 6GB συνολικά...!
Luxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Τι ειναι αυτο το Norton Recycle; για βγαλε γρηγορα το Norton Antivirus και βαλε κανενα NOD 32 ή κανα Kaspersky.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.