tromeros dennis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 καλησπερα! εχω τρομερο προβλημα στο H/Υ μου, δεν εχω καθολου περιθωρια στους δισκους μου. Εχω συνολικα 600GB και εχουν γεμισει. τωρα θελω να αγορασο κι αλλον δισκο 300GB. Εχω τροφοδοτικο 350W. Επησης εχω ηδη 3 δισκους μεσα, 2x 160GB και 1x 300GB ολα s-ata. -> το προβλημα μου τωρα: θα αντεξει ο H/Υ μου; η να παρω καλητερα κατι εξοτερικο;
asmilon Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Κοιτα η απαντηση καταρχας ειναι οτι και να το σηκωσει ειναι στα ορια του και θα εχεις μαλλον ασταθες μηχανημα, οποτε καλυτερα ειναι να δωσεις ακομα 40-50€ να παρεις ενα μεγαλυτερο να σε καλυψει... Βοηθεια για το αν το σηκωνει η οχι μπορεις να βρεις εδω, ειναι ενα online calculator για το τροφοδοτικο που χρειαζεσαι, απλα του δηλωνεις ολες τις συσκευες σου (cpu,gpu,μητρικη,δισκους,usb συσκευες κλπ) και σου βγαζει τι χρειαζεσαι...
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 τους 160αρηδες τους έχεις σε RAID? σκοπεύεις να κάνεις RAID με τους 160ρηδες ή τους 300ρηδες; Αν και στα δύο η απαντηση είναι "όχι",τότε κατα πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα.
dkangel000039 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 παιδια ενα τροφοδοτικο που εχει ονομαστικη 350 παραγματικη οπως ξερουμε εχει αρκετα λιγοτερη γυρω στα 320?300?...και αν ειναι και μαρκα με εκαψες? τι να πρωτοαντεξει? αλλα ακομη και αν αντεξει ποιος εγγυαται στο παλικαρι για την σταθεροτητα του μηχανηματος και οτι δεν θα αρχισουν τα διαφορα ψυχολογικα του και στους δισκους και ως συνεπεια την απωλεια δεδομενων που για να εχει 600gb και να θελει και αλλο προφανως δεν ειναι για πεταμα και να ρισκαρει φιλικα
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 απο περιεργεια και μονο, τα χρειαζεσαι ολα αυτα? γιατι δεν τα καις σε DVD να αδειασεις χωρο? δεν υπαρχει λογος να παρεις κ 4ο σκληρο.εχεις ηδη 3.μηπως μοιραζεις στο DC++ ?
Shinta Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ego nomizo oti tha to sikosei, afou etc ki allios den nomizo na kaneis full use apo olous tous diskous tautoxrona.Episeis an skopeueis na sinexiseis na auksaneis tous diskous sou kalo tha itan na koitakseis edo: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142460
tromeros dennis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 τους 160αρηδες τους έχεις σε RAID? ναι, ο 300αρης ειναι μονος του. απο περιεργεια και μονο, τα χρειαζεσαι ολα αυτα? γιατι δεν τα καις σε DVD να αδειασεις χωρο? δεν υπαρχει λογος να παρεις κ 4ο σκληρο.εχεις ηδη 3.μηπως μοιραζεις στο DC++ ? τα καιο σαν backup σε dvd, αλλα λεω αν τα χρειαστο παλι καμια φορα, πρεπει να παξω αναμεσα στα dvd. -οχι δεν μοιραζω στο DC++, δεν μοιραζω σε κανενα network, απλα κατε... απο'τι φαινεται πρεπει να σβησω κατι, η μονη λυση... :?
Sorath Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 τους 160αρηδες τους έχεις σε RAID?σκοπεύεις να κάνεις RAID με τους 160ρηδες ή τους 300ρηδες; Αν και στα δύο η απαντηση είναι "όχι"' date='τότε κατα πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα.[/quote'] Τι σχέση έχει το RAID με την κατανάλωση ρεύματος; :confused: Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό! Εγώ προτίνω αγορά μεγαλύτερου τροφοδοτικού για να είσαι σίγουρος. Απο την άλλη, αν κάποιος απο αυτούς τους δίσκους, λειτουργεί μόνο και μόνο για αποθηκευτικούς σκοπούς και έχει γεμίσει. Τότε αφού δεν τον έχεις ενεργό, μπορείς να τον αποσυνδέσεις.
hackermon1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 poly sostos o sorath!!!an den toys xriazesai vgale to kalodio toy trofodotikoy,ala kalitera tha itan na agorasis ena kalitero trofodotiko giati an prosthesis tin kathe siskevi poy exis sto pc soy tha dis oti den ftanoyn ala watt gia na kalifthi o alos skliros kai tha soy paroysiazontai provlimata astathias kai arketes epanekkinisis!
novice21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ti na pei kai to kakomoiro diko mou 350ari .Edw kai dyo xronia koubalaei sthn plath ta ekshs. 1) mobo msi 6728 2) cpu p4 3ghz/478 (kai me ligo o/c (3375 mgz) 3) nvidia fx 5200 4) sound card.....agnwstou patros(einai kalh pantws) 5) controller scsi 6) scanner scsi agfa 7) 1 zip 100 scsi 8) 4 hdx200gb (eswtrikoi,2 sata,kai 2 pata) 9) 2hd x200gb usb (ekswtrikoi) 10) 3 cd/dvd rw (to ena einai scsi Teac) 11) 1 floppy 12) 5 fan'sX80cm 13) to fan ths cpu 80cm 14) to fan tou chipset 4cm 15) 1 printer Den nomizw na ksexasa kati... Twra poso 8a anteksei akoma,agnwstai ai boulai tou psu.Mexri stigmhs pantws ta paei mia xara.
tromeros dennis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ενα 400αρη τροφοδοτικο θα σηκονε αλλον ενα 300αρη...?!
nickolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εγώ σε 340W έχω 4 σκληρούς (2 80άρηδες, 200άρη και 300άρη) Οι σκληροί ζητούν ελάχιατο ρεύμα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
nikoskon Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Τι σχέση έχει το RAID με την κατανάλωση ρεύματος; :confused: Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό! Μήπως ότι δουλεύουν 2 και πλέον σκληροί ταυτόχρονα...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.