ffilz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2001 προσπαθω να φτιξω ενα CD οπώσ αυτά των περιοδικών. Εχω το toolbook II τισ Asymetrix σε μια demo εκδοση απο το περιοδικο Chip. Ειναι το προγραμμα που χρησιμοποιει και το ιδιο το CHIP στα CD του. Αλλα δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο Button ωστε κάνοντασ εκει κλικ να ανοιγει το *.exe ωστε να κανει το setup στο προγραμμα.Οπωσ δηλαδη στο CD του περιοδικού.<BR> Και δευτερο προβλημα ειναι με πια μορφη θα κανω save το προγραμμα ωστε να τρεχει απο το CD-R η ολη εφαρμογη. <BR>Ευχαριστω εκ'των πρωτερων.
Roland Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2001 file moy to toolbook einai ontos poli kalo programma gia multimedia authoring alla apo oti katalava esi eisai arxarios. Soy proteino dyo liseis :<BR>1. An exeis to xrono kai thn oreksi na mathis to toolbook tote progmatika tha kaneis fovera pragmata.<BR>2.An theleis na kaneis fovera pragmata grigora soy proteino ena poli eykolo programma to "Multimedia Builder 4.8" exei polles dynatotites kai einai panefkolo.<BR>Katevase to apo <A HREF="http://www.mediachance.com/oldindex.html" TARGET=_blank>edo</A><BR> kai an s' aresei pes moy na soy steilo to serial.<p>[ 03-11-2001: Message edited by: Roland ]
ffilz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2001 se eyxaristw poly. 8a dw to programma kai 8a sou pw. to serial 8a to brw apo to astalavista. Giati tou toolbook then to vriskw
Anakin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2001 File Roland katevasa to en logo authoring tool kai einai poli kalo...Des stelneis kai sto mail mou to serial??? <BR>Euxaristo.Episis file ffilz alla poli a3iologa authoring tools einai to Authorware (poli kalo kai sxetika eukolo) kai to Director (poli diskolo gia arxarious)kai ta dio apo tin Macromedia.
ffilz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Roland σε ευχαριστώ πολυ. Ηταν ο,τι ακριβώσ χρειαζόμουν. Το προγραμμα ειναι τελειο για την δουλειά μου (και δεν το ειχα καν ακούσει)
ffilz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Roland σε ευχαριστώ πολυ. Ηταν ο,τι ακριβώσ χρειαζόμουν. Το προγραμμα ειναι τελειο για την δουλειά μου (και δεν το ειχα καν ακούσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.