Προς το περιεχόμενο

ektelesei faoult sto pes5!!!

HcR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααααα οκ.....πριν ξεκινησεις master league παντως πηγαινε στο WEshop και παρε το ML composition. ;) αλλιως δε λεει

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για φάουλ που κι εγώ ψιλοδυσκολεύομουν, δοκίμασε να πηγαίνεις προς τη μεριά που είναι ο τερματοφύλακας λίγο ή ενίοτε από τον πιο κοντό παίκτη του τείχους. Στη συνέχεια βάλε φάλτσα αντίθετα με την πλευρά του τέρματος και πάτα το κάτω βελάκι και τη δύναμη αναλόγως την απόσταση αλλά πάντα κοντά στα μισά.

Εγώ με αυτές τις παραμέτρους βαράω καλά φάουλ με Ριβάλντο, Μαραντόνα, Ροναλντίνιο, Ζουνίνιο

Δημοσ.
an paidi theletai na pite katei sxetiko gia pes5 min diliavetai....
ημαρτον. εννοειται πως δεν θα φοβηθουμε να πουμε την γνωμη μας. μην κανεις συνεχεια ασκοπα Posts. φιλικα παντα..
Δημοσ.

Εγώ τα κοντινά φάουλ τα βαράω με ''κύκλο''. Μου βγαίνουν καλύτερα όταν ο παιχτης έχει καλή ''καμπύλη''.Recoba veron επειδή παίρνω ΙΝΤΕΡ.Μακρινά με Figo και τετραγωνο.Πάντα με 2 χτυπήματα το κουμπί και λίγο πιο πάνω από τη μέση. Επείσης έχω παρατηρήσει ότι όταν τον πέχτη τον αφήσεις λίγο να το ''σκεφτεί'' στο φάουλ και δεν το σουτάρεις αμέσως, είναι πιο έυστοχος.

Δημοσ.

Ολα τα παραπάνω που σας είπα, με ρωτάνε φίλοι μου και δεν τους λέω κουβέντα!Πιστεύω να μην πετύχω κανέναν από εσάς σε 2πλό και να μου το παίζει μετα μούρη στα φάουλ!! (",)

Δημοσ.

καλα το ιδιο δεν ειναι αν βαρας με ενα χτυπημα ή με δυο ή με δεκα;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ με τον Zidane έχω πετύχει γκολ από φάουλ από τα 39m νομίζω αλλά επειδή έπαιζα σε net cafe δεν μπόρεσα να το αποθηκεύσω!!Εσείς?

Λοιπόν στο θέμα μας,όταν είσαι στα 21-25m να πατάς το σουτ λίγο κάτω από τη μέση και να πατάς το κάτω πλήκτρο.Στα 25-28 να πατάς μόνο το σουτ πολύ λιγο πάνω από τη μέση και στα 29-34 να πατάς το σουτ πάνω από τη μέση και να πατάς το πάνω πλήκτρο.Και συμβουλή μου είναι να στοχεύεις από τη μεριά του τοίχους.Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει μόνο με το Zidane.Γενικά τα φάουλ με τον Zidane τα έχω ξεσκύσει.Μόνο στις σέντρες δεν τα πάω καλά.Θα μπορούσε κανείς να μου πει εμένα πώς να βαράω καλές σέντρες από φάουλ?

Socratis_g,κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι αν δεν βαράς κατευθείαν σουτ στοχεύει καλύτερα.

Δημοσ.

ολοι οι φιλοι μου τρωνε παντα ενα γκολ απο κορνερ.παιζει ρολο ο παιχτης φυσικα και το στυλ του.γενικα στους καλους παικτες παντα σημαδευω πρωτο δοκαρι και αναλογως το ποδι.αν το κορνερ ειναι απο δεξια και ο παιχτης ειναι αριστερος τοτε σημαδευεις το πεναλτυ η την γωνια της μικρης περιοχης και το μοχλο μπροστα και δεξια για να παρει φαλτσα προς τα δεξια που ειναι το τερμα και ου το καθεξης. με λιγα λογια διαγωνια το μοχλο μπροστα, ειτε αριστερα ειτε δεξια αναλογα με τον εκτελεστη.

Δημοσ.
...se kathe vima tou paixti pataga kai to X(tria patimata tou X). kai sto teleutaio patima prin soutarei to pataga liigo parapano.

Aυτο πρωτη φορα το ακουω...

Δημοσ.

tsakonas,δεν εννοούσα να ανοίγω καλές σέντερες από corner.Γιατί και τα corner τα έχω μάθει καλά,έχω βάλει και ψαλιδάκι με Ronaldo και γυριστό με Zidane.Δεν χρειάζομαι βοήθεια στα corner.

Εννοούσα από free kicks πού ακριβώς να σημαδεύω για να ανοίγω καλές σέντρες.Πάντα όταν ανοίγω σέντρα από φαουλ θα την ρίξω σε έναν αντίπαλο.Μάλλον φταίει το ότι δεν σημαδεύω εκεί που πρέπει.Μπορείς να με βοηθήσεις?

Δημοσ.
Aυτο πρωτη φορα το ακουω...

an deis to explanation se merika foul kicks sou eksigei tin xrisi tou X kai tou Δ. ego to X etsi exo kataferei na to aksiopoiiso. kata to 90% i mpala pernaei pano apo to toixos kai sxedon panta pigainei pros to terma. ta dokaria exoun anasthenasei! alla thelei poli proponisi gia na matheis na xrisimopoieis to X.

gia sentres pantos o kaliteros tropos einai na patas to pano kai deksia/aristera gia na doseis faltsa. i mpala paei mia xamila kai dinei ligotero xrono ston antipalo na paei pros autin. eidika sta korner stoxeueis to proto dokari kai ligo pio piso kai exeis etoimo goal ala Dellas an katsei i fasi.:)

Δημοσ.

loipon akou tora kai ena kalo....apo 32 metra mexri kai 50(!) mporeis na valeis apeftheias me kalo podi(px henry) an kaneis kompina me pasa kai meta sout patontas kai to R1 gia na paei pio dunato....an to sinithiseis meta apo ligo training tha kremas sunexeia ton gk....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...