luigi Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ΕΡΤ1 - Μπάσκετ ΝΕΤ - Αθλητική κυριακή & Champions League ΕΡΤ3 - Αθλητικά MEGA - Champions League, Παρα 5 & 50-50 ΑΝΤ1 - Μελέτη & deal ALPHA - Ποδόσφαιρο, F1 & Ευαγγελάτο!;-) NOVA - Διάφορα...γιατί απ'όλα έχει ο μπακτσές!!!
theoritikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Καλά κανένας σας δεν παρακολουθεί τα ντοκυμαντέρ του discovery στην ΕΤ1? Έχουν καλύψει πάραπολά θέματα (απο προϊστορία μέχρι τον Μπίλ Γκέιτς!) Επίσης είμαι ο μόνος που παρακολουθώ το "τοις μετρητοίς" και τα άλλα τηλεπαιχνίδια?
kx5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Τηλεόραση? Τί είναι αυτό...? ΑΑαα θυμήθηκα. Αυτό που έχω να βάλω στην πρίζα εδώ και 3 χρόνια.
madsc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φυσικά κ βλέπω. Αρκεί να παίζει από video in, όχι από κεραία. /sc
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φυσικά κ βλέπω.Αρκεί να παίζει από video in, όχι από κεραία. /sc Έτσι ακριβώς. Έχω να δω τηλεόραση από κεραία πάνω από 1,5 χρόνο.
NOMIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Όποτε μπορώ (συνήθως ελάχιστα) ρίχνω μια ματιά κυρίως σε ιστορικά ντοκουμέντα που με ενδιαφέρουν.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 εγώ πάλι παιδιά είμαι 18 χρόνον και έχω να δω τηλεόραση απότα 12 εξάλλου όλο βλακείες έχει και οι είδησης παίζουν μονο με τον πονώ τον ανθρώπων και έτσι λοιπών από τα 12 μου δεν έχω σταματήσει να ακούω μουσική ποτε radio mp3 cd αλλα από τηλεόραση μακριά
Melissa_virus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Mega: Στο παρά πέντε και Singles. Το δεύτερο συνήθως ξεχνάω ότι παίζει τετάρτη οπότε το χάνω. Θα ήθελα να βλέπω 10η εντολή στο Alpha αλλά πάντα κάπου θα κοπροσκυλιάζω οπότε το χάνω και αυτό. Από Net ίσως να δω ειδήσεις καμιά φορά αν προλάβω. Και από το ΣΚΑΙ αν έχω γυρίσει από την δουλειά βλέπω το Κάστρο του Τακέσι. Απλά φοβερό. Και ίσως να χαζέψω και κανένα ντοκιμαντέρ. ΜΑΚΡΙΑ από τις μεσημεριανές εκπομπές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.