tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 μαλιστα δλδ ολες οι εφημεριδες θεσσαλονικη ειναι καφριλες.....ο πρωταθλητης ειναι του ολυμπιακου.τι σοβαρα αρθρα ? για τον ολυμπιακο? να τα κανω τι εγω που δεν ειμαι? το μετροσπορ εχει στηλες για ολες τις ομαδες....ασχετα αν υποστηριζει παοκ αρη ηρακλη....ολες οι εφημεριδες καπου εχουν κλιση αλλα μη μου λες για εφημεριδες σαν το πρωταθλητη.
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μα αφού ασχολούνται αποκλειστικά με εσάς κ έχει κάτι μονόστηλα για τους υπόλοιπους... Δε λέω ότι γράφουν μαλακίες μέσα, απλά είναι τοπικιστικές εφημερίδες. Και όπως ένας βάζελος δε θα αγοράσει Πρωταθλητή και ένας γαύρος ντέρμπι, έτσι και ένας μη βορειοελλαδίτης δε θα αγοράσει τις δικές σας. Παράλογο?
ekkli Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 sportday για τις μονιμες στηλες. :oops: flamer flamer flamer
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ekkli κατάλαβες τι έγραψα ή απλά απάντησες για να μου την πεις ?
Sadead Neth Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες. Ενημερώνομαι από το internet αν χρειαστεί για τα αθλητικά.
ekkli Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ekkli κατάλαβες τι έγραψα ή απλά απάντησες για να μου την πεις ? η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα πιει καφε κ δεν καταλαβα οτι συμφωνουσαμε κ νομιζα οτι εννοουσες αυτο που εγω δε καταλαβα αλλα διαφωνουσα με τους αλλους. εν ολιγοις, συγνωμη δε συνηθιζω flames κ πραγματικα καταλαβα κατι αλλο το πρωι κ εγραψα χωρις να σκεφτω πρωτα
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Οκ, το δέχομαι και δε συνεχίζεται άλλο το θέμα, αλλά την επόμενη φορά ένα καφεδάκι δε βλάπτει
greekboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 e-SPORTIME τι εννοω? http://www.sportime.gr (να μην αγοραζω και εφημερίδες) επισης που και που περνω και κανενα Φως
laokratwr Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 εγω διαβαζω το ΘΡΥΛ-ΕΡ..βγαινει μονο πειραια..χεχεεχε..περα απ την πλακα τωρα καμια σπορτντει αραια και που...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.