grigas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ούτε εγώ διαβάζω αθλητικές. Διαβάζω Καθημερινή και το Βήμα της Κυριακής.
dim_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν διαβάζω καμία. Αλλα δυο απανωτες δημοσκοπησεις , δν βρισκεις οτι ειναι too much ?Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα; Αφού ο paredwse που έφτιαξε την δημοσκόπηση δεν την θεώρησε "too much", ποιός ο λόγος να γίνεται αυτή η συζήτηση; :roll:
grigas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 E να κάνουμε κανένα ποστ μπας και ανεβάσουμε το postcount....
Bougas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα; Αφού ο paredwse που έφτιαξε την δημοσκόπηση δεν την θεώρησε "too much", ποιός ο λόγος να γίνεται αυτή η συζήτηση; :roll: ειναι too much,επειδη τα ζητησα εγω...............
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 [..] Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα; Αφού ο paredwse που έφτιαξε την δημοσκόπηση δεν την θεώρησε "too much"' date=' ποιός ο λόγος να γίνεται αυτή η συζήτηση; :roll:[/quote'] Μα ο αριθμός των posts, ποιός άλλος?
paschalia Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 BOUGA δν εχω κατι με σενα για να στην πω . Απλα σχολιασα ( φιλικα κ καλοπροαιρετα ) τα δυο απανωτα - με διαφορα λεπτων - τοπικς . Αν δεν επραξα ορθως , mea culpa
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Έγω προτιμώ Sportday αν και μερικές φορές τιμάω και τον Πρωταθλητη
Cromb Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εγώ διαβάζω το Σούτ! Σιγά μη το ξέρετε...ειναι μόνο για ψαγμένους φιλάθλους!
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα? Ολες αθηναικες εφημεριδες. Ξερετε η συμπρωτευουσα της Ελλαδος ειναι η Θεσσαλονικη. Βαλτε εστω το μετροσπορ .
Cromb Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα?Ολες αθηναικες εφημεριδες. Ξερετε η συμπρωτευουσα της Ελλαδος ειναι η Θεσσαλονικη. Βαλτε εστω το μετροσπορ . Εγώ πάντως δεν έβαλα Αθηναική! Και στη θεσσαλονίκη sportday και sportime διαβάζετε... τί παραπονιέσαι!
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Με τον καφε κανα σπορταιμ αντε κ σπορτντει αλλα παντα δευτερες για καβαντζα Πρωτη ειναι μετροσπορ αντε και κανα σπορ του βορρα για καφριλες
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Τι μετροσπορ και βορροσπορ??? Εφημερίδες είναι αυτές?? Οι καφροφυλλάδες που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο εκτος από παοκ-αρη-ηρακλη? Αυτές είναι χειρότερες από πρωτάθλητή και ντέρμπι ρε συ, έλεος πια... Κι εγω που είμαι από την Κρήτη τι θέλεις να σου πω? Ότι διαβάζω την Κρητοσπόρ (αν υπήρχε!) ??? Αυτές που κυκλοφορούν παντού εννοούμε όταν λέμε poll, αυτές που μπορούν να αγοράσουν όλοι, γιατι μη μου πεις ότι έρχονται εδώ πέρα οι εφημερίδες σας... Εξάλλου υπάρχει η επιλογή άλλη να επιλέξεις εσυ, στη λίστα είναι οι υψηλότερες σε πωλήσεις
tsakonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 χαχαχαχ χειροτερες απο πρωταθλητη ???? πλακα κανεις.......ελα ρε φιλε τι μου λες οτι η θεσσαλονικη ειναι το ιδιο? δε ειπα να μπουν εφημεριδες απο κιλκις σερρες,ηρακλειο ,πατρα.
sniper_206 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν είχες διαβάσει Πρωταθλητή θα ήξερες ότι έχει ΚΑΙ σοβαρά άρθρα, δεν είναι μια καφρίλα όλη η εφημερίδα! Και δεν είπα ότι οι σέρρες και το κιλκίς είναι το ίδιο με θεσ/νικη απλά ότι οι εφήμερίδες αυτές κυκλοφορούν μόνο εκεί και όχι πανελλαδικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.