Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος BOUGAS. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις. Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.
Bougas Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ευχαριστω για ακομα μια φορα τον paredwse για ενα ακομη poll,καθως και για την αμεση ανταποκριση!
paschalia Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Βρε συ ΒΟΥGΑ ασε καμια δημοσκοπηση κ για το καλοκαιρι ..
Bougas Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 με την καλη λεξη στο στομα,οπως παντα! ευχαριστω!
paschalia Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Γιεπ , ειμαι καλη γυναικα . Αλλα δυο απανωτες δημοσκοπησεις , δν βρισκεις οτι ειναι too much ?
Bougas Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 εμ,πως αλλιως να φτασω τα 2000 ποστ? εχω βαλει στοιχημα!ειναι θεμα τιμης και αξιοπρεπιας για μενα! παντος στα δικα μου τοπικ.................δεν απανταω μονο εγω
paschalia Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Kαπου τα μπερδεψες καλομ . Αν θες ν'αυξησεις τον αριθμο των ποστς σου , το να απαντας στα τοπικς σου , δεν ειναι απαραιτητο .. αλλα επιβαλλεται . Οσο για τα δικα μου τοπικς που εχουν κατ'εξοχην δικες μου απαντησεις , συμβαινει γιατι τα εχω δημιουργησει κ συντηρω για το κεφι μου κ φυσικα δν νομιζω οτι χαλασαν κανενα .. πληροφοριακα ειναι κατα κυριο λογο .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Εγώ δεν διαβάζω αθλητικές.. Προτιμώ τα ΝΕΑ κάθε δευτέρα για το ένθετο, και μετά την Ελευθεροτυπία. Αυτά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.