bill7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μπηκα σε ενα site και για να κανω download Μου ζητησε να κανω install το Anti-Leech Plugin για τον browser μου!Το χρησιμοποιει κανεις?ολα καλα με το πραγραμματακι???Ειναι καμια απατεωνια?
giankyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Έλα Dark-Shadow κάνε edit ρε παλικάρι μου, τι είναι αυτά τα πράγματα? Ο bill7 μίλησε για μηχανή ΒMW κι εσύ απάντησες με άνθρωπο που πουλάει κλεμμένες μπέμπες να πούμε..
Dark-Shadow Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 to epiase o bill7 ke episi mou estile pm amesos ton epiasa!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 afou eime piastis!!!! ]_,(0)]_, Kenourio Leksilogio!!!
chvet Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Ναι μην σε απασχολεί. Απλώς το χρησιμοποιούν για να μην βλέπουν άλλοι ότι κάνεις download από την ιστοσελίδα τους ή να μην βλέπεις από που το κατεβάζεις πραγματικά. Πάντως ναι πράγματι εάν βάλεις κάποιο antispyrware θα σου πει είναι spyware το anti-leech.
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 το εχω εγκατεστημενο εδω κ 8 μηνες περιπου κ δεν μου εχει κανει ποτε παρατηρηση, ούτε το ad-aware, ουτε το spybot, ουτε το m$ antispyware, ουτε το spyware doctor, ουτε το zone-alarm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.