Προς το περιεχόμενο

Rammstein

Rammstein  

26 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Rammstein

• Ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε ψεμα πως θα παμε????????????????

α και για να μην ξεχασω (γ)

εγώ θα ανέβω στο τραίνο και από εκεί ρωτόντας πας στην πόλη

Ποιος είναι ο James;

James Hetfield, o Till πέθανε και θα τον αντικαταστήσουν, duuuh

Δημοσ.
εγώ θα ανέβω στο τραίνο και από εκεί ρωτόντας πας στην πόλη

Όπως σου είπα, αν έρχεσαι με τρένο πρέπει να κατέβεις στη στάση Σφενδάλη. Είναι κάνα 40-45λεπτο από Αθήνα και εισιτήριο 2 και κάτι ευρώ το απλό, τουλάχιστον την τελευταία φορά που είχα πάει Μαλακάσα έτσι ήταν. Είναι πολύ πιθανό όμως η συναυλία να τελειώσει αφού θα έχει φύγει το τελευταίο τρένο για Αθήνα. Εκεί αναγκαστικά περιμένεις το πρώτο πρωινό.

Εναλλακτικά, υπάρχουν λεωφορεία που σε πάνε στο Terra Vibe και σε γυρίζουν επίσης. Το ένα φεύγει από Σταθμό Λαρίσης (κάτι που φαντάζομαι θα σε βολεύει αφού από ότι κατάλαβα θα βρίσκεσαι εκεί κοντά) και το άλλο από Πεδίο Άρεως. 8 ευρώ με επιστροφή ή 5 one way.

Ώρες αναχώρησης, τηλέφωνα και ιστορίες εδώ, τα 2 πρώτα.

James Hetfield, o Till πέθανε και θα τον αντικαταστήσουν, duuuh

Άργησα να πιάσω την αναφορά στο νέο video clip αλλά τελικά τα κατάφερα. Καλό.

Δημοσ.

Γαματος, γαματος, δεν μπηκα.

Εγινε μαλακια συννενοηση, ο ενας ηθελε να μπουμε μονο με ντου, ο αλλος δεν πληρωνε 55 ευρω γιατι εδωσε 85 για τους φλωροmetallica και γαμηθηκε ο Διας με λιγα λογια.

Τωρα μονο αν τους πετυχω Αγγλια πουθενα το κερατο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Για πείτε, πώς σας τη φόρεσε ο λίντεμαν;

Η ιστορία γνωστή. Οι Rammstein γάμησαν, ο Λώρης γαμήθηκε. Δε γίνεται να διοργανώνεις τέτοια συναυλία και να μην υπάρχουν γιγαντοοθόνες, είσαι απλά τραγικός. Λίγο το ότι μπροστά μας ήταν κάτι 2μετροι, λίγο το ότι ο Τάκης έπιανε τη Μαρία από τη μέση και τη σήκωνε για να δει κι αυτή το show, ε, υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα τίποτα. Τον Lindemann παίζει να τον είδα καθαρά μόνο όταν ανέβηκε ψηλά για να ρίξει τα πυρακτωμένα φλόκια του στον Flake. Και είμαι ~1.86, πίσω μου ήταν κάτι κοπέλες 1.70 και δε συμμαζεύεται.

Κατά τα άλλα, δυστυχώς δεν υπήρξε η πολυπόθητη προσθήκη στο setlist. Έπαιξαν τα ίδια ακριβώς με Σόφια. Δεν πειράζει, εμείς γουστάραμε. Θα μπορούσαν να παίξουν και το Engel σαν 2ο encore όμως -όπως κυκλοφορούσε στο internet- και να μας στείλουν.

Ένα άλλο παράπονο που έχω είναι τα πυροτεχνήματα. Σε κάποια σημεία μου φάνηκαν προβληματικά. Στην εισαγωγή του Ich tu dir weh για παράδειγμα, τα πυροτεχνήματα δεν φεύγαν στον ουρανό, γιατί πάνω από τη σκηνή υπήρχε σκεπή. Φαντάζω ψείρας τώρα, αλλά με χάλασε αρκετά. Άλλη φάση να τα βλέπεις να σκάνε από πάνω σου. Σε γενικές γραμμές, πλήρες show και φωτίτσες και βαρκούλα με Flake που επιτέλους πλησίασε κάπως περισσότερο (που θα πάει, κάποια στιγμή θα τον αγγίξουμε κι εμείς).

Highlight της βραδιάς νομίζω, το Pussy, όπου ο Lindemann αλλάζοντας τους στίχους -όπως κάνει και σε κάθε άλλη, μη γερμανόφωνη χώρα- τραγούδησε " You've got a μούνι, I have a πούτσο".

Ο κόσμος εντάξει σε γενικές γραμμές, με μερικές παραφωνίες όπως κάτι κουρβανιόλες πίσω μας που είχαν έρθει μόνο για το Du Hast και σε όλο το υπόλοιπο set γελάγανε, φωνάζανε και σχολίαζαν πρήζοντας μας τους όρχεις.

Hail σε κάτι Θεσσαλονικείς (από ότι κατάλαβα) που νόμιζαν ότι ο κασκαντέρ που παίρνει φωτιά στο Benzin ήταν αληθινός θεατής και ο "αθεόφοβος του έβαλε φωτιά".

---------- Προσθήκη στις 07:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:22 ----------

Τωρα μονο αν τους πετυχω Αγγλια πουθενα το κερατο μου.

Μην απελπίζεσαι, ο tour manager σε έχει σκεφτεί. 31/07 παίζουν στο Sonisphere Αγγλίας που έχει κι άλλα δυνατά ονόματα. Επίσης, στις 10/07 παίζουν στο Sonisphere Ισπανίας και 2 μέρες πριν σε ένα άλλο ισπανικό φεστιβάλ που από ότι βλέπω έχει και Slayer, Rise Against, Anti-Flag, Gogol Bordello, Faith no More, Pearl Jam και άλλα, γενικότερα είναι μούρλια. Ψήσου.

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ.

balsamomenos ποσο κοσμο ειχε ρε φιλε γιατι οι φλωρομεταλικα το 07 που δεν ηταν μαζι με slayer κλπ ειχαν 25.000....ακου φλωροmetallica....γιναν ολοι heavy

Δημοσ.
Η ιστορία γνωστή. Οι Rammstein γάμησαν

4327721080_3c2eb66229_o.jpg

(που θα πάει, κάποια στιγμή θα τον αγγίξουμε κι εμείς)

εγώ του την άγγιξα (την βάρκα)

Δημοσ.

Πολλή καλή η συναυλία! καθόμουν 5η θέση περίπου μπροστά από τη μπουκάλα οξυγώνου. Από τις φωτιές δεν προλάβαινε να κυλίσει ο υδρώτας μας. Στέγνωνε! Έφαγα και σαπουνάδα και σπέρματα και μια αγκώνια από το δίπλα στο λαιμό όπως χτυπιόμασταν και σπρωχνόμασταν. Είπαν πολλά βέβαια από το καινούριο και ξενέρωνα λίγο. Δεν είπαν το "Mαιν Χερζ Μπρεντ"(αγαπημένο), "Μαιν ταιλ", America, "Τε κιερο πούτα"(να γινόταν και λίγο χαμός)," Ραιζε ραιζε", "Κλαβιερ", "Νιμπελ", με τη βαρκούλα Seaman, και το "Ραμσταιν"(σορυ για τα ονόματα δε αναγνωρίζει τα γερμανικά). Δεν είπαν αυτο??? πφφφ! Αλλά παρολα αυτά ήταν απίστευτη συναυλια!!!! Και τρελο show!

Δημοσ.

Οι Rammstein παίξανε σαν Rammstein και ο κόσμος από κάτω ήταν λες και παίζανε οι Placebo. Πιο ξενέρωτη κατάσταση δεν έχω ξαναδει..όλοι με μία κάμερα στο χέρι, μην κουνηθούν λίγο, γιατί θα τους χαλάει το βίντεο και τι θα ανεβάσουνε μετά στο facebook; Ούτε 10 μέτρα από τη σκηνή και τύπος από πίσω μας μας είπε να μην κουνιόμαστε πολύ, γιατί δεν βλέπει.. δηλαδή τι σκατά; όλοι ήρθαν να δούνε το show με τα πυροτεχνήματα; Σε Ύδρα/Σπέτσες έχει καλύτερα κάθε χρόνο στα Μιαούλια/Αρμάτα..

Πάλι καλά που ξυπνήσανε λίγο στο Du Hast..

Η μίαμιση ώρα ήταν λίγη.. να φεύγουν από τη σκηνή στη μία ώρα ακριβώς για το encore είναι κάπως..

Δεν ακούσαμε αρκετά κομμάτια με πρώτο και καλύτερο το Engel..

Αυτά ήταν τα αρνητικά, αλλά αυτό που είδαμε και ακούσαμε τα υπερκαλύπτει...

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη βαρκάδα του flake, τον κασκαντέρ στο benzin, τον Lindemann να λέει "χέρια ψηλα" μπας ξυπνήσουμε (βλέπεις δεν ήταν ο χατζηγιάννης για να γίνει πανικος από κάτω), το i have a poutso, τα σκηνικά που αλλάζανε κάθε λίγo;

Απλα αξέχαστο..

Δημοσ.
Οι Rammstein παίξανε σαν Rammstein και ο κόσμος από κάτω ήταν λες και παίζανε οι Placebo.

πράγματι το κοινό σαν σύνολο ήταν λίγο ξενέρωτο

Η μίαμιση ώρα ήταν λίγη.. να φεύγουν από τη σκηνή στη μία ώρα ακριβώς για το encore είναι κάπως..

με τέτοια σκηνή & ρεπερτόριο αμαρτία να παιζεις μόνο τόσο

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

το highlight ήταν το μαλλί "μ'έγλυψε αγελάδα" του Richard

1260774731073_f.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...