Προς το περιεχόμενο

Rammstein

Rammstein  

26 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Rammstein

• Ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα θελαν παντως ολοι αυτοι οι hiphop (κυριως) και λοιποι "καλλιτεχνες" να ειχαν τετοιο βιντεοκλιπ. Δεν τους χαλασε. Βυζακια εχουν δειξει, κωλαρακια επισης, αλλα ποτε δεν τολμησαν κατι τετοιο. Μονο κατι αισθησιακοι χωροι τα μοντελα αντε και κανα χουφτωμα για να γουσταρει ο ματακιας. Οι Rammstein εδειξαν αυτο που οι αλλοι υπονοουσαν μονο. Γιατι? Γιατι μπορουν.

Ρισπεκτ στους τρελους και ειδικα στον ψυχακια Lindemann. I rest my case...

Δημοσ.

Απλά αυτοί που λες BaLsAmoMenos δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τέτοια video clips γιατί πολύ απλά δεν θα τα παίξουν οι σταθμοί. Γι' αυτό οι Rammstein το ανέβασαν στο συγκεκριμένο site, εκμεταλλεύτηκαν το internet.

Εδώ λέει κάποια πράγματα ο Kruspe, μεταξύ άλλων ότι το πορνοclip ήταν ιδέα του σκηνοθέτη.

Δημοσ.

Άντε και το εξώφυλλο γιατί αξίζει. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το τρελό γι' αυτό δεν το βάζω σε spoiler. Αν χρειάζεται οι mods είναι εδώ, let's do it quick.

pussy.jpeg

Δημοσ.

Ε τώρα, σε συνδυασμό με το link του clip που postαρε, περίεργοι συνειρμοί δημιουργούνται και παιχνίδια με τους στίχους κάνουν την εμφάνιση τους. Δε θα 'πρεπε.

Δημοσ.

Είμαι πεπεισμένος ότι είναι οι ίδιοι οι Rammstein. Κασκαντέρ αποκλείεται να είναι, ο τελευταίος σωσίας του Till -που θα μπορούσε να κάνει και τον κασκαντέρ δηλαδή- πέθανε τραγικά όταν ένας κυνηγός τον πυροβόλησε, περνώντας τον για αρκούδα.

Δημοσ.

Ξερω γερμανικα και τους γουσταρω τρελα.Αν και με το pussy με ξενερωσαν.Το τραγουδι ε,οχι το vclip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...