Προς το περιεχόμενο

Rammstein

Rammstein  

26 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Rammstein

• Ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και μου αρέσουν οι Rammstein
    • Δεν ξέρω Γερμανικά και δεν μου αρέσουν οι Rammstein

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους είχα πάρει μαζί με μια φίλη συνέντευξη πρόσφατα, και μας είπαν πως πάνω κάτω το κόστος για κάθε συναυλία τους κυμαίνεται στα 10.000 ευρώ. Αν έρθουν 2.000 άτομα, πρέπει το εισιτήριο να είναι 50 ευρώ για να καλυφθούν μόνο τα έξοδα. Η μοναδική λύση είναι να διαμορφωθεί κάποιος καλός συναυλιακός χώρος στην Θεσσαλονική για να μαζευτεί κόσμος από Βαλκάνια.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν τα γερμανικά λόγω του οτι την θεωρώ πολυ βαριά(ισά με 500 κιλά) γλώσσα πράγμα όμως το οποίο είναι καλό για brutal φωνητικά ;p

Στην μουσική όμως την "αντέχω" λογώ φυσικά της.... μουσικής.

Ωχ παράδοξο.

To συγκρότημα μου αρέσει.

Δημοσ.

Τα παλικάρια τα έμαθα το 1999 μέσα από το soundtrack του The Matrix με την κομματάρα Du Hast, εκ τότε έψαξα για αυτούς και έχω 2-3 δίσκους τους.

Ανήκω και εγώ στην κατηγορία εκείνων που δεν ξέρουν γερμανικά (αλλά νταξει με λίγη βοήθεια από την κοπελιά μου που ξέρει αρκετά καλά) τους γουστάρω, και για την μουσική τους…

Δημοσ.

Σιχαίνομαι τόσο πολύ αυτή την γλώσσα (δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω), και γι αυτό μέχρι το Mutter δεν τους άντεχα καθόλου (μέχρι και σήμερα το Du Hast δεν μου πολυαρέσει-ούτε λόγος να ακούσω τον υπόλοιπο δίσκο)!

Όμως μετα από μια καλή ακρόαση του Mutter (και ανάγνωση των στίχων μετεφρασμένων) έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο group!!! Τα 3 τελευταία album είναι κορυφαία, τα έχω λιώσει. Οπότε το γ).

Βασικά όσο και αν ακούγεται παράξενο με έκαναν να ανέχομαι σχεδόν την γερμανική γλώσσα... :) :mrgreen:

Δημοσ.

pantws h pshfoforia den mou fainetai kai toso aksiopisth.

an den sou aresei ena sugrotima den asxoleisai mazi tou.

pisteuw oti mono an sou aresoun oi rammstein tha psifiseis (h genikotera tha asxolitheis mazi tous) opote logiko einai oi perissoteroi pshfoi na einai thetikoi!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αστείοι. Της πλάκας. Δεν ξέρω γερμανικά/Δεν μου αρέσουν οι Rammstein. Αν το ερώτημα είναι μόνο αυτό, υπάρχουν μερικά συγκροτήματα των οποίων την μουσική απολαμβάνω, και τραγουδάνε στην γερμανική.

Οι Rammstein είναι αηδιαστικοί για μένα. Είτε τους πάρω στα σοβαρά, είτε για χαβαλέ.

Ακόμα πιο αηδιαστικοί, είναι όταν προτείνονται για την ακουστική χαλάρωση του "δύσκολου" και "ψαγμένου" κοινού. Ναι, το έχω ακούσει και αυτό. "Ακούω μόνο experimental music, αλλά όταν θέλω να ξεκουραστώ από το δύσκολο trip που είχα (επειδή είμαι γαμάτος), βάζω Rammstein".

Αλλά μη με πάρετε στα σοβαρά, αγγίζω την εμπάθεια αρκετά.

Δημοσ.

Γαματοι ειναι, 3 χρονια εζησα Γερμανια, και ειχα πρηξει την εστια με τους Rammstein. Το θεμα ειναι να ακους τετοιου ειδους μουσικη για να σου αρεσουν.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

...Να ζωντανέψουμε λίγο το thread?

http://herzeleid.com/

New DVD and CD

September 4, 2006

It's been a work in progress for a long time now, originally slated for release around Christmas last year. Now, however, we finally have some concrete information. "Völkerball" will be released in both a standard and special edition. It is already finished and should be in stores around the end of October. Much more has found its way onto the DVD than previously planned, including almost three hours of live material from France, Japan, England, and Russia. In the special edition, there will be an additional DVD that includes two documentaries that run a total of over 90 minutes. The CD that is included with both editions contains 75 minutes of live material. The name is a pun and can either be translated as "dodgeball" (i.e. the game) or "people's ball" (i.e. dancing with people from different countries). More information to follow!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει πρέφα, αλλά ο επόμενος δίσκος κοντεύει και το single έχει ήδη γίνει leak. Ή lick. Το βιντεοκλίπ του (απαράδεκτου, ομολογουμένως) Pussy, κυκλοφόρησε και χμ. Γενικά το βιντεοκλίπ είναι τσόντα. Δεν εννοώ βυζάκια, κωλαράκια κτλ. Εννοώ HxC τσόντα.

Ιδού το link, με δική σας ευθύνη ε.

http://www.visit-x.net/rammstein/

Steck Bratwurst in dein Sauerkraut.-

Στίχαρος.

Δημοσ.

Εντάξει, συνήθιζαν να κάνουν προκλητικά video clips αλλά τώρα ανέβηκαν επίπεδο.

Ο αγγλικός στίχος δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ο ήχος φαίνεται να έχει κάποιες διαφορές (όπως άλλωστε είχαν δηλώσει οι ίδιοι).

16/10 βγαίνει επίσημα το νέο album βλέπω, ίσως το έχουμε καμιά εβδομάδα νωρίτερα. Θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...