g1annis Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Έχω κάποιο πρόβλημα μάλλον στάνταρ, αλλά μου φαίνεται κάπως παράλογο. Πως εξηγείται ότι κάποιος υπολογιστής (και μόνο αυτός) δε μπορεί να μπει σε κάποιο site? Η συγκάτοικός μου πχ δε μπορεί εδώ και μήνες να μπει στη σελίδα του hotmail από το pc της (ανεξαρτήτως browser). Από το pc μου όμως μπαίνει. Μια φίλη με πήρε πριν από λίγο τηλέφωνο, και μου ζήτησε να δοκιμάσω αν μπορώ να μπω στο http://www.diorismos.gr.'>http://www.diorismos.gr. Ενώ εγώ κατάφερνα να μπω, αυτή δε μπορούσε ούτε με τον ΙΕ ούτ με την αλεπού. Είτε πληκτρολογώντας τη διεύθυνση, είτε πατώντας το link που τις έβγαζε στα αποτελέσματα το google, της εολεστρεφε "ο διακομιστής δε μπορεί να βρεί το αρχείο http://www.diorismos.gr ελέγξτε ορθογραφία κλπ" Πως εξηγείται αυτό? Δοκιμάσαμε να καθαρίσουμε τη λανθάνουσα μνήμη, τα cookies, τα temp αλλά πάλι τίποτα. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ τέοιο πρόβλημα ούτε όταν χρησιμοποιούσα win και ΙΕ ή firefox, ούτε από linux και firefox. Είναι κάποιο σκάλωμα του server ή του site ή εχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του browser? Ευχαριστώ.
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ισως εχει να κανει κ με το τι προβάιντερ εχει ο καθενας. παλιοτερα υπηρχανε τετοια προβληματα, αλλα εχω καιρο να ακουσω κατι παρομοιο
nas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Εαν μπορει καποιος να βοηθησει????
g1annis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν μπαίνει καθόλου. Αλλά πως μπορεί να έχει σχέση ο provider? Δηλαδή με τί τρόπο.
wert Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν έχετε όλοι τον ίδιο ISP τότε μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Κάντε μια δοκιμή αν είναι έτσι να μπείτε έστω με κάποιο free να δείτε αν παίζει κάτι τέτοιο. Πάντος με forthnet μπαίνω κανονικά.
asmilon Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Για το Hotmail που δε μπαινει παντως καλυτερα κανετε εναν ελεγχο για spyware/adware και με ενα antivirus και πιστευω θα λυθει. Πολυ πιθανο να εχει "κολλησει" κατι... Ο provider παιζει ρολο πιθανως με τα DNS του καθως και την ποιοτητα του δικτυου του...
g1annis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν πρέπει να είναι ο provider γιατί τα 2 pc που εχουμε στο σπίτι, παίρνουν (προφανώς) από τον ίδιο provider. Το ένα μπαίνει στο hotmail, το άλλο όχι.
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Καθάρισε το HOSTS file.. Παρακάτω οδηγίες (στα αγγλικά): To find your Hosts file, named "HOSTS": Windows XP: * Access folder C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC in Explorer. Windows 2000: * Access folder C:\WINNT\SYSTEM32\DRIVERS\ETC in Explorer. Windows 95/98: * Access folder C:\WINDOWS in Explorer. Open file "HOSTS" in Notepad. Before making changes, do a "Save As" and save a backup of this file as "HOSTS.BAK". Then reopen the HOSTS file. Now, delete all entries in this file except for the following and any other entries you are sure have legitimate uses: 127.0.0.1 localhost Resave the file. From http://malektips.com/spyware_adware_0017.html -
g1annis Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εγώ δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά θα το δοκιμάσω στο pc της φίλης και θα σας πω.
billyyo Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και λύνεται πραγματικά δύσκολα. Σίγουρα ψάξτε για spyware κλπ αν και δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το WinSockXpFix που ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Καμία φορά όμως μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες (για παράδειγμα αν έχεις τοπικό δίκτυο θα χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσεις) γιαυτό διάβασε κάλα τις οδηγίες και κάνε ένα backup την registry.
Sadako Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εγώ το δοκίμασα το winsockxpfix, δε μου έκανε τπτ.. Και στο hosts έχω μόνο την localhost.. Απελπισία
koukkos13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 to oti den bainei sto diorismos.gr exei na kanei kata 99% me ton provider pou bainetai.....apo ekei kai pera an den ftaei o provider borei o server ston opoio filoxeneitai to diorismos.gr na exei kanei ban kapoia ip (mia seira tha elega apo ip) sta opoia borei na perilamvanetai kai to diko sas...to pio aplo pou boreite na kanete einai na epikoinonisete me ton webmaster tou diorismos.gr sto [email protected] <[email protected]> kai na tous anaferetai ton isp sas oste na sas poun an gnorizoun tipota!!!
g1annis Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 φίλε MrTryANalyzer δοκίμασα τις οδηγίες σου στο ένα από τα 2 pc και δεν έγινε δουλειά. αν στις ιδιότητες της σύνδεσης αλλάξω την αυτόματη ανάθεση DNS ip και βάλω χειροκίνητα μια άλλη που έδωσε ένας φίλος, μπαίνει στο εν λόγω site και δε μπαίνει στα υπόλοιπα. Αυτό για εσάς που ξέρετε είναι μάλλον σαφής ένδειξη ότι φταίει ο πάροχος ε? Πήραμε τον ΟΤΕ τηλέφωνο και λέει ότι δεν φταίει αυτός, γιατί αν ήταν δικό τους το πρόβλημα δεν θα μπορούσε να μπεί πουθενά. Πώς λύνονται αυτά τα προβλήματα ρε παίδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.