Προς το περιεχόμενο

Parakseno kollima se egatastasi win2k

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den ksero an auto to post anikei edo or sto hardware topic. As to doune auto oi moderators smile.gif" border="0 <p>Loipoooon, akouste koufo pou mou sinebei.

Prin 2 meres, apofasisa na allakso kouti, giati auto pou eixa itan mikro kai den xorage to cd rom pou ithela na tou balo.

Sas leo ti mixanima exo, giati mporei na xreiastei parakato.<p>celeron 400mhz

448 ram 100mhz

elite motherboard

quantum fireball 6.4 giga (o palios tis pareas)

western digital 40 goga (o kainourgios tis pareas)

voodoo 4500

dxr3

sound blaster live! platinum

acer dvd

asus cdrom (auto pou ithela na balo sto kainourgio kouti, kai den xorouse sto palio...)

teac scsi cd recorder

kai enan scsi controller tis adaptec.<p>Auta ta ligaaaa

Loipon, o palios o skliros einai adeios kai ton exo mono gia backup kai tetoia, o wd einai komenos se 3 partitions, 1 gia arxeia asxeta, 1 to boot partition pou exei winxp, kai ena allo partition, mikro kai adeio, pou skeftomai na balo win2k advanced server gia na mporeso na diaxeirizomai tis iperithres pou exo gia to kinito..... (malakia kai auti na min mporo na tis balo sta xp... Anyway)<p>ta win2k, otan arxisan ta kollhmata den ta eixa balei akoma. To pc itan mono me ta xp pou pigenane teleia, kai me ola ta partition gemata arxeia asxeta.

Apofasizo loipon, na allakso kouti kai na balo to recorder, to dvd kai to cd rom na eimai kirios.<p>Arxizo kai ksebidono ta panta apo to palio kai ta bazo opos itan (kai oi pci stis theseis pou itan kai ta cdia, to dvd san secondary master kai to cdrom san secondary slave)

Afou teleiono tin topothetisi, anoigo to pc, arxizei na bootarei sta xp, mou bgazei tin othoni tin dosiki me thn aspri bara kato (stil win2k), pernaei kai auti tin othoni, kai ekei pou kanonika prepei na mou bgalei tin othoni ton xp me to simataki kai tin mikri ble bara apo kato kai na sinexisei kanonika to fortoma, mou bgazei mono mia mauri othoni kai kollaei ekei. Den douleuei tipota. Oi skliroi den akougontai kan, to pliktrologio nekro, to fotaki tou cdrom (to mono pragma pou allakse se oli tin metafora) anameno gia liga deuterolepta, meta sbinei kai auto kai tiiiiipotaaaaaa. Fito to mixanima!!!<p>Leo, kapoia malakia tha ekana me to cdrom. To bgazo (pleon to mixanima einai opos kai sto palio kouti) to ksanaanabo kai pali ta idia. Kollaei stin idia othini.

As pame se safe mode mipos kai bgaloume kamia akri... (leme tora)

Kano restart, epilego safe mode, arxizei na mou deixnei ti drivers kai tetoia fortonei kai kollaei afou exei fortosei to arxeio mpegport.sys (or kapos etsi)...<p>Mporei, leo, na ekana tipota lathos stin kalodiosi tis dxr3. tin bgazo entelos apo to kouti, ksana bootaro kai kollaei pali sto idio simeio. kai sto safe mode kai kanonika.

Akoma kai an epilekso apo to menu ton xp last known good configuration, pali kollaei.<p>Afou ebala kai ebgala tis kartes, ta cdia, tis mnimes kai oti mporei na bgei kai na mpei pano sto motherboard, den katafera tipota.

Mexri kai karta grafikos allaksa, ebala mia palia viper pou eixa, alla tipota.

Allaksa karta grafikon, giati, se safe mode, otan fortonei to mpegport.sys kanei ena blink i othoni, opote leo, mporei na troei kanena kolima ekei. TIPOTA.....<p>Kala, leo, gama ta xp... Kairos na balo ta win2k pou elega stin arxi...<p>Bootaro apo disketa (eutixos me bgazei se dos etsi) arxizo to setup ton 2000, antigrafei ta arxeia sto skliro, kanei to proto restart, kanei load oti arxeia kanei stin arxi (den thimamai tora ti akribos) kai meta apo auto to loading, bgazei "starting windows 2000" (kanei pali, an thimamai kala, ena blink i othoni) kai kollaaaeiiiii..... O TI EKPLIKSI.....!!!<p>Afou kano kamia dekaria fores restart kai meta apo ton antistoixo arithmo kollimaton, leo oti mporei na epathe tipota o skliros, apo to poli pigene ela metaksi ton koution..... As baloume ta 2000 ston palio disko kai as afisoume ton wester digital stin akri gia ligo.....<p>TA IDIA!!! Pali kollaei me to pou leei "starting windows 2000" (to blink paramenei...alla einai logiko auto....)<p>Telika, apofasisa na peraso win98 ston palio (apo edo sas grafo tora smile.gif" border="0 ) kai toulaxiston mporo se genikes grames na xiristo to pc.....<p>Sta xp den mporo na ksanampo pleon, giati meta apo tin proti apopeira na balo 2000, antegrapse ta arxeia sto partition ton xp kai ola ta boot arxeia exoun gamithei...

Den mporo na kano repair ta xp giati den exo to cd..... kalinixta diladi.....<p>Mipos kserete pos tha katafero na balo ta g******a ta 2000 giati to 1 partition tou western digital to exo kanei, distixos, ntfs kai mesa apo ta 98 den mporo na to do (kai exo ekei mesa sxedon OLA mou ta programata kai ta arxeia kai ta resta (se euro, ta teleutaia...)<p>PLEEEEEEEEASEEEEE!!!! Mou exoun spasei ta neura......

mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 frown.gif" border="0<p>[ 31-12-2001: Message edited by: Edgar ]</p>

Δημοσ.

1. Δεν ξερω αν θα πιασει, αλλα οταν αρχιζει το setup και φορτωνει κατι raid , SCSI driver πατα F7 συνεχια μεχρι να κανει beep (ελαφρα).<p>2. Για Bios δεν μας ειπες. Εκανες reset to default

Δημοσ.

Mhpws to m/b sou exei kanenan parakseno ATA66 controller opws aytos ths HighPoint?<p>Se ayth thn periptwsh prepei na rikseis tous drivers ths highpoint px sti disketa, kai na tous fortwseis ws 3rd party drivers sthn arxh pou sou zhtane ta win2000.

Δημοσ.

File neted, den eixa pote problima stin egatastasi ton 200 kai ton xp... Ta exo balei apeires fores kai den mou parousiase kanena problima. smile.gif" border="0 <p>File Xplayer, an thimamai kala, to ekana kai auto me to bios alla tipota. Tha to kano kai tora na do an tha allaksei tipota... smile.gif" border="0

Auto me o f7 stin arxi, ti akribos kanei? Den to exo kanei pote, oute kan to exo akousei... Gia na doume... Kano disconnect kai tha do smile.gif" border="0 <p>THANKS OLOUS smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Edgar:

<strong>

Auto me o f7 stin arxi, ti akribos kanei? Den to exo kanei pote, oute kan to exo akousei

</strong><hr></blockquote><p>Νωμιζω ειναι κατι που εχει σχεση με ACPI-compliant computers η Power Management δεν θυμαμαι καλα. Παντος εμενα αν δεν παταω το F7 δεν κανει εγκαταστασει με τιποτα. <p>PS. Αυτο το βρικα κανοντας εγκατασταση XP απο boot δισκετες XP.

Για δοκιμασε να κανεις setup απο boot δισκετες XP ( 6 σε αριθμο ).

Δημοσ.

Auto me to f7 to ekana alla tipota. Den kanei katholou beep kai sinexizei "kanonika" tin egatastasi me to gnosto kollima.

Ti mporei re si xplayer na exei allaksei me auto to acpi, sta kala kathoumena?<p>File damn3, allaksa kai mnimi...<p>Oson afora egatastasi xp kai genika oti mporo na kano me ta xp, tha to do apo tin tetarti pou tha exo ena cd ton xp sta xeria mou...<p>Gamoto, mou exei spasei ta neura auti i malakia.......<p> mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 frown.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...