Προς το περιεχόμενο

Best Manga!!!

dim_b

Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το πιό αξιόλογο Manga;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το πιό αξιόλογο Manga;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Den teleiwse!!!

Twra erxetai to teleutaio to Rurouni Kenshin the Requiem :(

H tomoe kai o Kenshin... einai tromero zeugari.. eidika h skhnh me to shmadi...

Sumfwnw mazi sou teleio..

to anime exei teleiwsei apo to 1998...95 episodia vghkan...to the Requiem (logika h tainia etsi?) exei vgei edw kai xronia...dior8wse me an den katalava swsta

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=rurouni+kenshin&do.search=search

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Robotech - The Macross Saga

Για συναισθηματικούς λόγους και μόνο

Απορώ πως δεν το έχει μυριστεί το Hollywood ότι με τις σημερινές δυνατότητες της τεχνολογίας μπορεί να γίνει μια από τις εντυποσιακότερες μεταφορές comic στον κινηματογράφο EVER.

Από την άλλη αν κάτι με ανησυχεί είναι το ότι επειδή το Holywood ψιλοσνομπάρει τα manga επαρχεί κίνδυνος αν ποτέ γίνει να μην δοθούν τα απαραίτητα σεβαστά κεφάλαια για μια κορυφαία παραγωγή και να καταλήξουμε με κάνα b-movie που δεν θα θέλουμε ούτε να το θυμόμαστε.

Τεσπα... περί ορέξεως... άντε να βγει κάνα Transformers να δούμε τι παίζει...

Δημοσ.

Παιδιά αν και έχω δει τα περρισότερα από εκείνη την λίστα ψηφίζω Naruto FTW έτσι απλά!!! Μπορεί τα DB, DBZ, και DBGT να ήταν κορυφαία αλλά το Naruto έδωσε άλλο αέρα στα Manga! :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Geokon mporei to manga na einai wraio alla to anime pleon einai gia polles mpatses...lene twra se ligo 8a arxisei to Kakashi Gaiden gia na akolou8hsei pali mia seira apo fillers mexri ton septembrio...ffs...oxi allo karvounoooooo

NGE se tainia? omg...den lew fovero...alla me ton psyxakia ton dhmiourgo to anime einai gia polla kopsimata flevas...

Δημοσ.

ρε παιδια ειδα μια καινουργια εκδοση του appleseed που επαιζε στο πλαισιο στον πανω οροφο και μειναμε βλακες με εναν φιλο μου. πηγαμε και το αγορασαμε κατευθειαν.cgi επεξεργασια σε anime δεν εχω ξαναδει. παρτε το οπωσδηποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...