Προς το περιεχόμενο

Beautiful actress ugly actor couple phenomenon

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω... τι της βρίσκει ο Vincent; :mrgreen:
ha ha only serious

+1 και από μένα.

το επιχείρημα αυτούς βρίσκουν είναι σωστό ως εξής

αυτούς βρίσκουν με τόσα λεφτά ή

τις έπιασαν καφρίλες και πήραν όποιον βρήκαν μπροστά τους.

και αν σου κάτσει?

Δημοσ.

Ρε σεις πατε καλα?

Προσπαθητε να κατανοησετε το γυναικειο μυαλο?

Τα δυο μεγαλυτερα μυστηρια της ανθρωποτητας ειναι το υπαρξιακο και το

γυναικειο μυαλο. Το πρωτο εινια σε καλο δρομο, το δε δευτερο ειναι κοινως παραδεκτο,

πως ειναι αλυτο!

Δημοσ.
Θες να πεις οτι η Angelina' date=' η Monica, και η Evangeline, αντιμετωπιζουν

οικονομικο προβλημα?

...Δεν το νομιζω.[/quote']θέλω να πω ότι πια είναι

σε άλλη τάξη.παράλληλο σύμπαν.

-κούλα μ' ακούς?

πολύ κ***παιδο ο κυριάκος.

Δημοσ.
Ρε σεις πατε καλα?

Προσπαθητε να κατανοησετε το γυναικειο μυαλο?

Τα δυο μεγαλυτερα μυστηρια της ανθρωποτητας ειναι το υπαρξιακο και το

γυναικειο μυαλο. Το πρωτο εινια σε καλο δρομο' date=' το δε δευτερο ειναι κοινως παραδεκτο,

πως ειναι αλυτο![/quote']

Το γυναικειο μυαλο φταιει που μερικοι αντρες(αλλα και γυναικες) απλα και μονο επειδη ειναι ομορφοι νομιζουν οτι δεν χρειαζονται τιποτα αλλο στην ζωη τους, ουτε καν μυαλο?

Εγω εχω συναντησει απειρα "τσοφλια" και απο τα δυο φυλα. Την να την κανεις την ομορφια τοτε.

Χωρια που οπως λεει και μια παροιμια "Σε μια σχεση ο ενας κανει την φωτογραφια και ο αλλος την κορνιζα".

Δημοσ.

Είναι καιρός να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε το ωραίο από το όμορφο. Οι γυναίκες αυτό κάνουνε! Μου έχει τύχει γκόμενα που να θεωρεί sexy σε έναν άνδρα τα σημάδια από την ακμή, άλλη που να κ4υλών3ι με την φαλάκρα και άλλη που να τρελένεται όταν μυρίζει ανδρικό ιδρώτα. Αντικειμενικά αυτά τα παραδείγματα είναι αρνητικά στοιχεία στην εμφάνιση ενός άνδρα κι όμως εξιτάρουν κάποιες γυναίκες.

Σ' ένα πράγμα έχω καταλλήξει μέσα από την συναναστροφή μου με τις γυναίκες (δεν είμαι παπούς, 23 είμαι) - ότι αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Δε πα να είσαι "χοντρος", ψηλός, ακούρεφτος, πλούσιος, και ότι άλλο κατεβάζει το μυαλό σαν χαρακτηριστικό - το θέμα είναι να είσαι το ίδιο άτομο και όταν νευριάζεις και όταν ξυπνάς και όταν κοιμάσαι και όταν κάνεις σεξ και όταν τρώς και πάντα!

Οι εξαιρέσεις του τύπου "η ξανθιά που τον πήρε για τα φράγκα" και "γάμος συμφερόντων ή δημοσιότητας" δεν με απασχολούν, γι' αυτό δεν τις συμπεριέλαβα στο παραπάνω σκεπτικό.

Δημοσ.

Το ωραιο [θεωρω πως ως προς ενα βαθμο υπαρχει αντικειμενικη ομορφια κυριως συνηφασμενη με την εννοια της συμμετριας] πιστευω πως ολοι το θαυμαζουμε/εκτιμουμε/θα θελαμε ισως να του μοιασουμε.

Δεν ειναι απαραιτητα ομως σεξυ και γοητευτικο. Ουτε σε καποιες περιπτωσεις ο μοναδικος παραγοντας βαση του οποιου επιλεγουμε να ειμαστε με καποιον ανθρωπο. Η σημασια του, ποικιλλει απο ατομο σε ατομο.

Οπως και τα κριτηρια του οποιουδηποτε ανθρωπου στο τι αναζηταει στο συντροφο του, ειναι υποκειμενικα, και δεν τοποθετουνται στη βαση των δικων μας γουστων και προδιαγραφων.

Δημοσ.

Exete skeftei pws isws autoi na thn exoun pesei stis parapanw anafer8ises opws kaneis allos?

Gia na mhn pw oti mporei na einai oi monoi...

Polles fores mou exei tyxei gnwstes mou (mounares) na vriskoun "vlakes" mono kai mono epeidh einai oi monoi pou tous thn peftoun...(Distixws nowadays ligoi exoun to 8arros)

Δημοσ.

καλά πάντως και η therman με τον ήθαν ταιριάζανε στο μυαλό μου

αλλά τελικά ...

οπότε πέφτω έξω πολλές φορές.

whatever.

Δημοσ.

Kata thn gnwmh mou.. ws gunaika..

thelw na pw pws den eimaste onta pou pane opou muristoun xrhma h doksa h kserw egw ti.. eidika oi sugkekrimenes kuries den nomizw pws eixan elleipsh apo kanena apo ta duo..

Isws oi antres na nomizoun pws an den eisai omorfos prepei na exeis lefta h autokinhto h bila gia na mporeis na thn peseis se mia omorfh gunaika den einai etsi omws..

Isws na exoume anagkh apla na mas deiksete pws eimaste kai kati allo ektos apo sarka... blepete oloi thn emfanish autwn twn gynaikwn.. kai einai kai oi treis koukles omws skefteite..

h Angelina, η Monica, και η Evangeline einai kai anthrwpoi mporei autoi oi treis antres pou kata thn gnwmh mou den einai tpt idiaitero na kathisan kai na tosu milhsan na tis akousan ! na tis thaumasan kai gia to mualo tous!

mporei na mhn ntraphkan na tis plhsiasoun mporeis na kataferan na einai xalaroi kai anetoi kai parallhla na mhn prospoiountai !

Den einai duskolo na exeis dipla sou mia omorfh gunaika kai na eisai xalia.. duskolo einai na pistepseis pws mporeis na to kaneis..

Bebaia deite kai thn allh pleura.. posoi wraioi antres einai me asxhmes gunaikes.. polu megaluteres.. klp..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...