Προς το περιεχόμενο

Beautiful actress ugly actor couple phenomenon

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

billy_angelina.jpg

jolie_billy.jpg

0016wm.jpg

Monica_belluci___Vincent_Cassel2.jpg

5829-Cassel88307921.jpg

Μπορεί κάποιος να μου what the fuck is wrong with these chicks? Τι στον φούτσο έκανε η Angelina με τον κωλόγερα, τι διάολο θέλει η Evangeline με το hobbit και πως δεν ξενερώνει η Μόνικα με τον σκαμπιλαυτιά (που παρεπιπτόντως να ψοφήσει ο μούλος αύριο το πρωι

Δημοσ.

Πιστεύω οι κρυφές χάρες είναι η απάντηση στην ερωτησή σου

Μετά έρχονται και τα χρήματα και το κέρδος(κάθε είδους)...

Δημοσ.

Ναι ρε σεις αλλά πως φτάνουν στη φάση να ανακαλύψουν τις κάτω χάρες. Ας πούμε ότι το hobbit την έχει 25 εκατοστά και άμα αρχίσει να πηδάει, όταν τελειώσει έχει αλλάξει η μόδα. ΟΚ αλλά πως η evangeline μπήκε στη διαδικασία να ανοίξει τα πόδια In the first place για να διαπιστώσει το θαύμα;

Και drdoomgr και στις περιπτώσεις οι γυναίκες είναι πιο διάσημες απο τους άντρες τους. Δεν έβαλα ας πούμε την περίπτωση Michael Douglas Catherine Zeta Jones όπου εκεί ίσως είχε βάση το ενδεχόμενο του κέρδους...

Δημοσ.

Ούτε εγώ δε μπορώ να το καταλάβω. Το βλέπω και στους κοινούς θνητούς, και ούτε κει δεν το καταλαβαίνω. Να πεις πως όμορφοι άντρες σπανίζουν, δε σπανίζουν! Τουλάχιστον η Αντζελίνα έβαλε μυαλό και τάφτιαξε με παίδαρο-τούβλο.

Δημοσ.

Δέν πάμε λέω γώ να πιούμε κανένα ποτάκι μέρα που είναι και να μην συζητάμε σάββατο βράδυ γιατί οι γυναίκες επιλέγουν άσχημους άνδρες...

Γιατί αυτούς βρίσκουν μπροστά τους , αφού είσαστε μπροστά στο πισί σαββατιάτικα...

Δεν θέλω ουουουου.Έτσι είναι.(Γαμώτη πάλι βράδιασε και έμεινα μέσα...)

Δέν αντέχω άλλο...

Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλά μόλις υπέστη ένα μικρό καρδιαγγειακό επεισόδιο.

- Για την αντζελίνα το ήξερα. Το δικαιολογώ γιατί με τον χαρακτήρα που έχει δεν περίμενα μια πιο συμβατική επιλογή. Άλλωστε είχαν και τα ίδια ενδιαφέροντα, κόβονταν με μαχαίρια, αντάλλασαν φιαλίδια με το αίμα τους...

- Για την περίπτωση της μόνικα δεν βλέπω κάτι μεμπτό (σόρρυ ΛΛ) καθώς o Vincent είναι πολύ γοητευτικός άντρας..αν και όταν τον είδα τελευταία έχει σπάσει λίγο.. Πρέπει να παίζει μεγάλη αγάπη, καθώς όταν είχαν χωρίσει μετά το μη αναστρέψιμος, δεν άντεξαν και πολύ καιρό χώρια...

Το επεισόδιο το είδα όταν είδα τη φωτό με το χόμπιτ... Πάει καλά η κοπελιά;;; Όσο κρυφά και μεγάλα ταλέντα να έχει εκεί κάτω όταν σηκώνει τα μάτια της και βλέπει αυτή τη χαζόφατσα δε ξενερώνει; Καταρχάς πόσα κεφάλια του ρίχνει;... Τι να πω..δεν θα τις καταλάβω ποτέ τις γυναίκες...

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά, τον Cash Warren δεν τον έχετε δει (που είναι με τη Jessica Alba) ή τον 'άντρα' της Christina Aguilera;

Για να μπείτε και να βρίσετε παρέα με άλλους πάνω σ'αυτά τα θέματα, μπορείτε να μπείτε στο http://www.bastardly.com. Χαρακτηριστικό thread είναι το "Damn you, Cash Warren"!

Δημοσ.

Για το hobbit κι εμένα μου φαίνεται παράξενο αλλα όχι για τον Cassell και τον Thornton, και οι 2 θεωρούνται αρκετά όμορφοι (βέβαια i'm a guy, what do I know)...

Δημοσ.

Μπορει να ακουστει καπως αλλα μαλλον αυτοι ολοι ηταν οι μοναδικοι που δεν σκεφτηκαν να τις *******.

Ηταν τοσο ασκημοι που δεν πιστευαν οτι θα γινοταν οποτε τους φερθηκαν σαν φυσιολογικοι ανθρωποι. Ασε που μπορει να εχουν μυαλο ή απιστευτο χιουμορ ,γενικα να πλασαρονται ομορφα. Γιατι το βλεπεις και στην καθημερινοτητα δεν αρκει να εισαι ομορφος αλλα και δημοφιλης. Και το δευτερο ειναι πιο σημαντικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...