nitro-gun Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Παιδια ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμματακι που να μετατρεπει ενα αρχειο υποτιτλων απο οποιοδηποτε format σε .srt?? πχ απο .sub σε .srt? αλλα και με αλλους συνδυασμους
asmilon Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δοκιμασε το Subtitle Edit. To βρηκα προσφατα οταν ηθελα να συγχρονισω κατι υποτιτλους για μια ταινια και μπορω να πω οτι εκανε εξαιρετικη δουλεια με λιγη κλικ. Επισης κανει αυτο που ζητας απλα μεσα απο το κεντρικο του παραθυρο...
nitro-gun Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για την αμεση ανταποκριση!!!Εχω όμως το εξής προβλημα..Δοκιμασα και τα 2 προτεινομενα προγραμματα και ενω μποροθσα να κανω την μετατροπή απο .sub σε .srt, ειχα προβλημα σε μερικα αλλα formats που κανενα απο τα 2 προγραμματα δεν μου εδινε τιν δυνατοτητα να κανω την μετατροπη σε .srt...Τα subtitles αυτα ηταν Vobsub index file(τα συγκεκριμενα ηταν αδυνατο να τα μετατρεψω (δεν μου εβγαζε καν την επιλογη-δυνατοτητα), ξερετε κατι γι αυτη την περιπτωση??
kostastnt Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείς το πρόγραμμα VobSub και μετά θα ανοίξεις το αρχείο subresync.exe και εκεί θα ανοίξεις τους υπότιτλους και μετά θα κάνεις "Save as" σε όποιο format υποτίτλων θέλεις... Αν και νομίζω ότι και το Subtitle Workshop κάνει την δουλειά που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.