Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται τοσους μηνες. οταν ο υπολογιστης κολλαει, παντα γινετια εξαιτιας του router. το καταλαβα πριν απο λιγο καιρο οταν ενω ειχε κολλησει ο υπολογιστης, εβγαλα το usb καλωδιο απο το router. ολα εγιναν μετα μια χαρα! και οταν λεω κολλαει, δεν εννοω οτι δεν αποκρινεται, απλα αργει παρα πολυ να κανει διαφορες λειτουργιες, ακομα και να ανοιξει καποιο παραθυρο! μεσα σε ενα μηνα εκανα 3 format επειδη νομιζα οτι εφταιγα εγω για το κολλημα. εχω αλλαξει usb καλωδιο, usb hub, δοκιμασα σε αλλη θυρα στον υπολογιστη, αλλα τιποτα!! χαλσμενο δεν μπορει να ειναι, οποτε κατι παιζει με καποια ρυθμιση τωρα!! εχω το telindus 1131.
madboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Και εγω είχα το Siemens 4060 Usb και είχα τα ίδια προβλήματα με σένα και ακόμα χειρότερα. Μου πέταγε μπλέ οθόνη και έκανε επανεκκίνηση! Θέμα driver είναι αλλά όπου και να έψαξα μόνο αυτοί οι οδηγοί υπήρχαν. Η επόμενη καλύτερη κίνηση??? Πήρα ενα ethernet modem και απο τότε κανένα απολύτως πρόβλημα!
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Και εγω είχα το Siemens 4060 Usb και είχα τα ίδια προβλήματα με σένα και ακόμα χειρότερα. Μου πέταγε μπλέ οθόνη και έκανε επανεκκίνηση! Θέμα driver είναι αλλά όπου και να έψαξα μόνο αυτοί οι οδηγοί υπήρχαν.Η επόμενη καλύτερη κίνηση??? Πήρα ενα ethernet modem και απο τότε κανένα απολύτως πρόβλημα! Οταν λαζαρε το μισο φορουμ σου λεγε να χρησιμοποιεις ethernet για δυκτιακες εργασιες εσυ τους αγνοησες. Χαιρομαι που εστω και αργα καταλαβες . Θα χαρω πιο πολυ αν πας και παρεις ενα ethernet ρουτερ αν το δικο σου ειναι μονο usb.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 λοιπον, ειχα παλαιοτερα ενα προβλημα με ενα usb hub. μου πηρε ενας μηνας να καταλαβω οτι το Modem δνε λειτουργουσε εξαιτιας του hub και εκανα συνεχη format. οταν το καταλαβα το εβαλα στην θυρα στου υπολογιστη. ξανααγορασα το Ιδιο usb hub και παλι τα ιδια!! αρα δεν ηταν χαλασμενο το usb hub μου και τωρα το καινουριο το αγορασα αδικα. απ' οτι βλεπω πρεπει να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. μηπως δεν απορροφαει αρκετο ρευμα μεσω του Hub; δεν ξερω τι να πω.. τωρα το ξαναεβαλα σε usb θυρα του υπολογιστη και ολα ok. ειναι και usb και ethernet. προτιμω να το εχω σε usb. γιατι με μαυρο χρωμα το lazaros;
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Some usb dsl/cable modems may get disconnected after a little while. A possible reason that could cause this problem is that in windows xp there is an option that allows the computer to turn off a usb device to save power. To disable this option: 1) click start, highlight my computer, right click and select properties and a window will pop up with the system properties 2) click on the hardware tab and press the device manager button 3) expand the universal serial bus controllers 4) Double click on the USB Root Hub. 5)Select the Power Management tab and UNTICK the "allow the computer to turn off the device to save power" If you have more than one USB Root Hub, then you should apply the steps to each one of them That's it, you won't need to restart the computer! πολυ ενδιαφερον!! ειχε και 4 root hoods στην διαχειριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.