Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop... Τη γνώμη σας παρακαλώ..

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι Αμερική και σκοπεύω να αγοράσω ένα νέο φορητό μέχρι 2.500 $ ... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό... ; Σκέφτομαι για DELL ή ΙΒΜ.. Ποια είναι η γνώμη σας ; Οι κύριες χρήσεις που τον χρειάζομαι είναι DVD moview, RTS games και χρήση εφαρμογών office... Γι' αυτό δεν θέλω τρελό σύστημα... Απλά θέλω κάτι ποιοτικό!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

I anages sou me schesi me ta lepta pou ise diathesimos na dosis ine san na ta petas giati pote den tha to chrisimopoiisis basi ton epidoseon tou , ascheta pou to laptop pou tha paris tha ine korifeo.

Gnomi mou pare ena dell gia paradigma molis elthis piso poula to kai pare ena ftinotero laptop kai kane tin douleia sou kai tha ise kai sto kerdos.

Poli tha ithelan na itan stin thesi sou na parounn kati kalo

Μια πολύ καλή λύση (και αρκετά οικονομική) ήταν μέχρι πρότινος το Dell XPS M170 μέχρι που αντικαταστάθηκε από το πολυ καλό (και βέβαια πιο ακριβό) Dell XPS M1710. Αυτό θέλω να πάρω και γω, το καλοκαίρι που θα πάω Αμερική. Από ότι έχω δει, διαβάσει και ακούσει είναι μακράν το καλύτερο laptop της κατηγορίας του (αν και χρειάζεται να βάλεις .... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσεις). Ελπίζω να βοήθησα....

Είχα το 1998 το dell inspiron 3200 που θεωρούνταν αν δεν κάνω λάθος το δεύτερο καλύτερο φορητό εκείνης της χρονιάς... Έχει 4 μοντέλα το Μ1710. Ξεκινάει από 2,600$ και φτάνει σχεδόν τα 4,000 $ σε συλλεκτικό κόκκινο χρώμα και με 4 GB ram , 512 MB graphics κλπ κλπ... Μάλλον το απλό θα πάρω ( 2,600 $)

Θα σου πρότεινα ανεπειφίλακτα MacBook Pro. Ήμουν πριν λιγους μήνες και εγώ Αμερική όπου παρατήρησα στα Applestores μεγάλη κινητικότητα. Είναι αρκετά ποιοτικά και με πολύ καλες επιδόσεις.Άσε που θα το πάρεις και σε πολύ χαμηλότερη τιμή.Σε ποιο μέρος είσαι;

Otan bgoun ta vista ,kai beltiothoun tha perasi kairos akoma ta ta echo dokimasi tora kai den ekofca kai tis blebes mou kai efoson den tha ta echis gnisia den tha trechoun se full katastasi,pare ena macbook pro kai ine paneykolo kai to litourgiko,Toshiba kali ine alla ochi Dell

Diabase edo gia vista

http://www.techweb.com/wire/software/185301257

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...