DarkWiZard Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Γεία σας, Πρόσφατα πήρα τα ηχεία t6060(5.1) της creative,η κάρτα ήχου που έχω ειναι η sound blaster live η οποία δεν υποστηρίζει 5.1!Το πρόβλημα έχει ώς εξής,εχτός του οτι παίζουν μόνο τα δύο μπροστινά ηχεία που το βρίσκω φυσιολογικό μιας και η κάρτα δεν υποστηρίζει 5.1 έτσι αγνοεί το κεντρικό και τα 2 πίσω ηχεία. Το ουσιαστικό πρόβλημα που έχω στην όλη υπόθεση ειναι η αυξομειώσεις που κάνει ο ήχος!Δηλαδή καθώς παίζει ενα κομμάτι στον υπολογιστή και ενώ έχω την ένταση στο 2..ξαφνικά η ένταση δυναμώνει!!Οταν πάω να δυναμώσω την ένταση πειραματικά για να δω πώς συμπεριφέρεται,αυτή χαμηλώνει ή δυναμώνει άλλες φορές..τι συμβαίνει? Μήπως πρέπει τελικά να πάρω κάρτα ήχου 5.1 ή το πρόβλημα των αυξομειώσεων είναι τεχνικό?Το ότι δεν παίζουν το κεντρικό και τα δύο πισινά ηχεία δεν είναι φυσιολογικό?Εάν πάρω κάρτα ήχου 7.1 θα έχω κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας με τα 5.1 ηχεία? Ευχαριστώ
planetman Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Το ότι αυξομειώνει τυχαία δεν έχει καμμία σχέση με την κάρτα ήχου και φαίνεται ότι έχει πρόβλημα το ποτενσιόμετρο των ηχείων. Πήγαινέ τα εκεί που τα αγόρασες και πες τους το πρόβλημα. Φυσιολογικά, θα στα αλλάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.