nontasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν site που να σου προσφέρουν δωρεάν SMS προς κινητά Ελλάδος?? :confused: Εγώ έψαξα και βρήκα κάποια δήθεν τέτοια,αλλά ήταν fake... Όποιος έχει βρει κάτι ας postάρει ή ας μου στείλει pm.Ευχαριστώ...
alexpeykh Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Αν εχεις Cosmote τοτε μπορεις να εχεις μεχρι 10 μηνυματα δωρεαν την ημερα .Για πλήροφοριες πηγαινε στο mail.mycosmos.gr
nontasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Αν εχεις Cosmote τοτε μπορεις να εχεις μεχρι 10 μηνυματα δωρεαν την ημερα .Για πλήροφοριες πηγαινε στο mail.mycosmos.gr Δεν έχω Cosmote δυστυχώς....Το ξέρω αυτό που λες.Κάτι άλλο υπάρχει???
nontasg Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 αν κανεις ενα search εδω μεσα θα βρεις αρκετα site Εσύ έχεις υπόψη σου κανένα site??Γιατί δε βρήκα τίποτα.... :cry:
Mavronasel Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ean eisai sindromitis otenet i mporeis na vreis user name kai password logoriasmou otenet mporeis mesa apo tin dieuthinsi cool4u.otenet.gr na steileis mexri 20 dorean minimata tin imera.
nontasg Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 :-| ean eisai sindromitis otenet i mporeis na vreis user name kai password logoriasmou otenet mporeis mesa apo tin dieuthinsi cool4u.otenet.gr na steileis mexri 20 dorean minimata tin imera. Το ξέρω αυτό....των 137 χαρακτήρων το πολύ το κάθε μήνυμα και τρώει και 10 χαρακτήρες και η υπογραφή σου ώστε να ξέρει ο άλλος από που έρχεται το μήνυμα...Αυτό το έχω ήδη,μου έχει δώσει το username kai το password του λογαριασμού του ένας φίλος μου που έχει otenet αλλά δε στέλνει μηνύματα και έτσι αυτού δεν του χρειάζεται... :mrgreen: Κάτι άλλο έχετε υπόψη σας μήπως???:|
dkangel000039 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 εφτιαξα email παω δημιουργια αλλα στο προς τι βαζω για να παει στο κινητο που θελω??
j0j0gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 oxi ,alla an einai sundromitis vodafone k einai gramenos sto email tis voda mporeis na tou steileis aperiorista sms me keimeno to subject enos email http://www.vodafone.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.