-NetHawk- Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Καλησπερα.Θα ηθελα να φτιαξω εναν οδηγω για το πως μπορει κανεις να στησει το "δικο" του online ραδιοφωνο ευκολα και γρηγορα με το shoutcast,winamp.Απλα δεν ξερω εαν εχει ειπωθει κατι τετοιο παλαιτερα..Αν μπορουν οι admins/users ας με ενημερωσουν ετσι ωστε να τον ανεβαζω τον οδηγο σε αυτο εδω το ποστ.Ευχαριστω.
SoTiRiS Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πάντως εάν θες να φτιάξεις κάτι, κάνε έναν ανάλογο οδηγό για video, απλό και αναλυτικό.
-NetHawk- Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μαλιστα καλη ιδεα σου θα το κοιταξω...Επισης μολις προσεξα οτι σκοτωσα τον οδηγο γραφοντας τον "οδηγω"..(ναι και σε σκεφτομαι)..Τελος παντων για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω να ρωτησω το εξης:Με το υπαρχον ευρος της γραμμης μου μπορω βια να σηκωσω 10-15 ακροατες..Εχω ομως νοικιασει ενα χωρο στο διαδικτυο οπου εχω ανεβασει καποια ιστοσελιδα..Ειναι δυνατον να στησω εκει τον shoutcast server και ετσι να αυξησω τον αριθμο των ακροατων..?
SoTiRiS Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Κοίτα, μπορείς να το στήσεις όπου θέλεις...αλλά σε συμφέρει αυτό σε ενοικιαζόμενο χώρο που πληρώνεις ανάλογα με το traffic? Καλύτερα άρχισε με την δικιά σου γραμμή και βλέποντας και κάνοντας... Τώρα για το video streaming/broadcast, είναι άλλη υπόθεση, απαιτεί τεράστιο ΒW (μία που ελάχιστες υλοποιήσεις παίζουν με multicast, τα περισσότερα ειναι σε unicast πράγμα τρομερά περιοριστικό). Εγώ σου πρότεινα να φτιάξεις κάτι για video, γιατί ενώ έχω πολύ BW (μπορώ δηλ. να διαθέσω 25-30 Mbps μόνο για το βίντεο) δεν έχω τον χρόνο να το ψάξω καλά για να το υλοποιήσω...ενώ με ένα απλό tutorial δεν θα χρειαστεί να "ανακαλύψω πάλι την Αμερική", απλά θα ακολουθήσω τις οδηγίες. Επίσης το video είναι δυσκολότερο στην υλοποίηση από το radio, τον shoutcast μου τον έστησα σε μια ώρα, το video που προσπάθησα μια φορά να στήσω...με πήρε όλο το βράδυ και άκρη δεν βρήκα....
amartolos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 na rwtisw kati ligotero sxetiko me to thema?? gia ena ftiaksw enan mikro radiofwniko stathmo fm ti xreiazetai???
-NetHawk- Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Sotiris δεν παιζει ρε να πληρωνω με το τραφικ...Δηλαδη εχω ενα χωρο νοικιασμενο(.gr) οπου εχω σηκωσει τη σελιδα της υπογραφης μου...Ελεγα να τον στησω εκει τον shoutcast..Εχεις ιδεα περιπου πως γινεται?Ετσι να μου δωσεις ενα χιντ...
SoTiRiS Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 με το winamp και 1-2 Plugin που έχουν στο site τους, εκει περιγράφεται αναλυτικότατα και ο τρόπος για να στησεις shoutcast radio. τωρα πως γινεται να το στησεις στον provider δεν ξερω, αλλα πρεπει αφενος να εχεις access (απομακρυσμενη) στο pc εκει, αφετερου να τρεχει το winamp, το οποιο με το plugin κανει την εκπομπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.