mert Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Τους anathema τους ξερω προ πολλου.Τhx για το κοπο σου να τους προτεινεις.Οσο για Radiohead παλι τα ιδια με anathema.Οσο για το "τοπ" 5 σου Cristina δεν εχω ακουσει δυο απο αυτα thx.Darkkin ναι κατι τετοιο ειχα υποψη χωρις ομως να αναιρω ολα τα αλλα.Και τα δυο που προτεινες κομματαρες.
Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 nomizw oti oi godspeed you black emperor! pou anaferthikan idi einai kali protasi (an katalava +kala ti zitas), ektos an thes pragmatika na ta spane, noise, kai paramorfwsi tsita sto endiameso kai oxi poly experimental repetitive ambient kresenta, pou exoun oi GYBE! (den exw akousei kai tin protasi tou Luci na katalavw ti enoeis akrivws) anyway cheers, kala mellontika akousmata mate! * tous GYBE! tous anakalypsa poly prosfata kai m'exoun stoixeiwsei proswpika....
hugelacky Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Θεοί οι GY!BE!!! Ψάξε και Mogwai τα 2 πρώτα και το τελευταίο, Explosions In The Sky, Mono (τους Ιάπωνες), Isis το Panopticon, UpCdownCleftCrightCabc+Start, This Will Destroy You, God Is An Astronaut
Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Βρε παιδιά... Συγκεκριμένα τραγούδια θέλει το παιδί, όχι απλώς groups...
mert Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 @Akujin:Godspeed είναι πραγματικά θεοί.Μόνο το τελευταίο δίσκο τους έχω θα ψάξω και για τους υπόλοιπους.Στο στυλ που πρότεινεις είχα/ω κατα νου.Thx. @hugelacky:Aπο explosions έχω τα περισότερα cd τους,απο ISIS το panopticon και το Oceanic.Τα υπόλοιπα που πρότεινες θα τα ψάξω.Μerci. Eύστοχη η παρατήρηση απο την Cristina.Aν μπορείτε προτέινετε συγκεκριμένα κομμάτια, thx (επαναλαμβάνομαι σε υπερβολικό βαθμό ;p)
Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ακόμα 2 που θυμήθηκα πριν λίγο... In Flames - Your Bedtime Story Is Scaring Everyone Engine - Falling Star
Sadead Neth Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Τώρα μου ήρθε και εμένα κάτι. Haggard - The Day As Heaven Wept Και για να μην ξεχνάμε και τους μοναδικούς Pink Floyd ας πούμε το Careful With That Axe, Eugene.
shaman505 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 με το που διαβασα το πρωτο σου post μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο ενα και μονο τραγουδι Novak - Rapunzel
hugelacky Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Βρε παιδιά... Συγκεκριμένα τραγούδια θέλει το παιδί, όχι απλώς groups... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]Παραπάνω όπου ανέφερα δίσκους σημαίνει ότι όλος ο δίσκος είναι στο στυλ που ζητά ο mert, και όπου πρότεινα groups σημαίνει ότι ολόκληρη σχεδόν η δισκογραφία τους είναι στο ίδιο στυλ. Οπότε δεν έχει νόημα να προτείνω ξεχωριστά κομμάτια, όταν 9 στα 10 κομμάτια που έχει γράψει ένα συγκρότημα είναι στο στυλ που ψάχνουμε... :wink:
DarkKnight Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 In the Woods - Heart of the Ages - Yearning the Seeds of a New Dimension Cryptopsy - The pestilence that walketh in darkness (δεν θυμάμαι από πιο album είναι) Naer Mataron - River At Dash Scalding - Salvatores Dei χμ ξέχασα Μy Dying Bride - As the flower Withers - Sear Me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.