Προς το περιεχόμενο

Ηρεμία πριν απο την καταιγίδα.

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους anathema τους ξερω προ πολλου.Τhx για το κοπο σου να τους προτεινεις.Οσο για Radiohead παλι τα ιδια με anathema.Οσο για το "τοπ" 5 σου Cristina δεν εχω ακουσει δυο απο αυτα thx.Darkkin ναι κατι τετοιο ειχα υποψη χωρις ομως να αναιρω ολα τα αλλα.Και τα δυο που προτεινες κομματαρες.

Δημοσ.

nomizw oti oi godspeed you black emperor! pou anaferthikan idi

einai kali protasi (an katalava +kala ti zitas),

ektos an thes pragmatika na ta spane, noise, kai paramorfwsi tsita sto endiameso

kai oxi poly experimental repetitive ambient kresenta, pou exoun oi GYBE!

(den exw akousei kai tin protasi tou Luci na katalavw ti enoeis akrivws)

anyway cheers, kala mellontika akousmata mate!

* tous GYBE! tous anakalypsa poly prosfata kai m'exoun stoixeiwsei proswpika....

Δημοσ.

Θεοί οι GY!BE!!!

Ψάξε και Mogwai τα 2 πρώτα και το τελευταίο, Explosions In The Sky, Mono (τους Ιάπωνες), Isis το Panopticon, UpCdownCleftCrightCabc+Start, This Will Destroy You, God Is An Astronaut

Δημοσ.

@Akujin:Godspeed είναι πραγματικά θεοί.Μόνο το τελευταίο δίσκο τους έχω θα ψάξω και για τους υπόλοιπους.Στο στυλ που πρότεινεις είχα/ω κατα νου.Thx.

@hugelacky:Aπο explosions έχω τα περισότερα cd τους,απο ISIS το panopticon και το Oceanic.Τα υπόλοιπα που πρότεινες θα τα ψάξω.Μerci.

Eύστοχη η παρατήρηση απο την Cristina.Aν μπορείτε προτέινετε συγκεκριμένα κομμάτια, thx (επαναλαμβάνομαι σε υπερβολικό βαθμό ;p)

Δημοσ.

Ακόμα 2 που θυμήθηκα πριν λίγο...

1. In Flames - Your Bedtime Story Is Scaring Everyone
  2. Engine - Falling Star

Δημοσ.

Τώρα μου ήρθε και εμένα κάτι.

Haggard - The Day As Heaven Wept

Και για να μην ξεχνάμε και τους μοναδικούς Pink Floyd ας πούμε το Careful With That Axe, Eugene.

Δημοσ.
Βρε παιδιά... Συγκεκριμένα τραγούδια θέλει το παιδί, όχι απλώς groups... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]
Παραπάνω όπου ανέφερα δίσκους σημαίνει ότι όλος ο δίσκος είναι στο στυλ που ζητά ο mert, και όπου πρότεινα groups σημαίνει ότι ολόκληρη σχεδόν η δισκογραφία τους είναι στο ίδιο στυλ. Οπότε δεν έχει νόημα να προτείνω ξεχωριστά κομμάτια, όταν 9 στα 10 κομμάτια που έχει γράψει ένα συγκρότημα είναι στο στυλ που ψάχνουμε... :wink:
Δημοσ.

In the Woods - Heart of the Ages - Yearning the Seeds of a New Dimension

Cryptopsy - The pestilence that walketh in darkness (δεν θυμάμαι από πιο album

είναι)

Naer Mataron - River At Dash Scalding - Salvatores Dei

χμ ξέχασα Μy Dying Bride - As the flower Withers - Sear Me

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...