_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 giannisk1 έκανα ότι μου είπες και κάτι παραπάνω,αλλά αρνούνται πεισματικά να εμφανισθούν οι αριθμοί πίσω από τα αστεράκια. Ευχαριστώ πάντως.
palawiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά μιας και το αναφέρατε,και σε εμένα ο internet provider έχει το DSL modem για την σύνδεσή μου κλειδωμένο.Ένα Asus AAM 6330BI.Υπάρχει τρόπος να βρεθεί ο κωδικός του μηχανήματος;Σε τηλέφωνο που τους ρώτησα δεν τον λένε.Α, μένω γερμανία,δεν έχω σχέση με ελληνικούς παροχείς.
toubos Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 giannisk1 έκανα ότι μου είπες και κάτι παραπάνω' date='αλλά αρνούνται πεισματικά να εμφανισθούν οι αριθμοί πίσω από τα αστεράκια.Ευχαριστώ πάντως.[/color'] Εγώ έχω ένα Zixel 660R-61. Μπαίνεις μέσα με Internet Explorer (όχι με firefox) και πατάς δεξί κλικ δίπλα από το σημείο που γράφεις το password και επιλέγεις View Source. Στο παράθυρο που ανοίγει πατάς Edit> Find… γράφεις την λέξη Password και πατάς Enter. Στη γραμμή που θα βρει τη λέξη Password πας δεξιά με τον κέρσορα και δίπλα από τη λέξη VALUE, μέσα σε εισαγωγικά, θα βρεις (λογικά) το Password. Καλή επιτυχία.
stathi02 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 re paidia giati den pernete tilefono ton isp. Emena mu to ipan kanonika. Apla esteila ena fax nomizo!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Η HOL δεν τον δίνει τηλεφωνικά(ευτυχώς δηλαδή) Τα έκανα όλα,χρησιμοποίησα και Firefox αλλά έβγαζε και στο HTML αστεράκια τα οποία αρνιόντουσαν πεισματικά να φανερωθούν με 1-2 προγράμματα που δοκίμασα. Τελικά τον βρήκα με το "Advanced Internet Explorer Password Recovery 1.01. Ελπίζω μόνο να μην είναι κάποιος άσχετος,από τους δεκάδες που βάζουμε...
madboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 re paidia giati den pernete tilefono ton isp. Emena mu to ipan kanonika. Apla esteila ena fax nomizo! Γιατί αντε να βγάλεις φωτοτυπία την ταυτότητα μετα να την στείλεις με φαξ για να σου πουν τον κωδικό μετά απο επικοινωνία μαζί τους. Ενω με ενα κλικ στον Explorer το βρίσκεις. Δεν νομίζεις οτι είναι πολυ πιο ευκολο έτσι???
iccon Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 an den exeis bgalei akri akomi steile mou pm to mail sou me free 600 KB na sou steilw ena programmataki pou tha sou fanerwsei ton kodiko !
iccon Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Enalaktika pas kaneis view source apo ton IE kai pas ekei pou leei : <td colspan="2"> Password </td><td colspan="2"> <INPUT TYPE="PASSWORD" NAME="wzPPP_Password" SIZE="30" MAXLENGTH="30" VALUE="xxxxxxxxx"></td> opou xxxxxxx o kodiko sou !
anabou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάλι άλλαξα το username και τον κωδικό (αυτόν που είναι admin, admin) του router (linksys) αλλά δεν έχω ιδέα τι είχα βάλει. Υπάρχει τρόπος να το βρω;
dtrzG Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλημερα και καλως σας βρηκα!Εχω και γω το ιδιο προβλημα με το speedtouch router που εχω.Μεσω html παιρνω αστερακια και ψαχνω για λυση.Η ειρωνια ολου του θεματος ειναι οτι χρειαζομαι τον κωδικο για να αλλαξω το router σε ενα linksys που προσφατα αγορασα! Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις!
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε αυτό. Ακόμα και αν δεν υποστηρίζει το router σου έχει επιλογή Grab password from IE window http://www.nirsoft.net/utils/router_password_recovery.html
dtrzG Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση σου ! Μολις το δοκιμασα και δυστυχως δε δουλευει.Διαβασα και το configuration file του router (που εκανα backup) και ο κωδικος ειναι encrypted!Καμια αλλη ιδεα ??
loudovikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Πως μπορω να βρω τον κωδικο της συνδεσης μου conn-x, γιατι δεν τον θυμαμαι αλλα ειναι αποθηκευμενος στο modem της baudtec του οτε. Τον χρειαζομαι γιατι αγορασα το netgear dgn1000 αλλα τον κωδικο που θυμαμαι(λαθος πιθανον) δεν τον δεχετε.
actorgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 WirelessKeyView 1.34 δωρεαν βρισκει τα ξεχασμενα password.Δοκιμασμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.