Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζει τον δισκο!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια λιγη βοηθεια. σημερα εβαλα τον καινουριο δισκο που αγορασα, αλλα δεν τον αναγνωριζει. οχι μονο δεν τον αναγνωριζει, αλλα οταν ειναι αυτος μεσα τα windows δεν ξεκινανε. μολις τον βγαζω και αφηνω μονο τον παλιο που εχει τα windows, ολα Ok. δοκιμασα ολους τους συνδιασμους οταν ειναι και οι 2 δισκοι μεσα, αλλα τιποτα!! το μονο που αρχιζω να υποπτευομαι και φοβαμαι ειναι η μητρικη να δεχεται ενα ορισμενο μεγεθος σκληρων δισκων μονο. αν ειναι ετσι θα τρελαθω, γιατι ο δισκος που αγορασα εκανε 110 ευρω!! ειναι 250GB + 40GB ο παλιος. οταν εχω και τους 2 δισκους μεσα, αναγνωριζει μονο τον καινουριο, αλλα πολλες φορες βγαζει χαζα ονοματα και λαθος χωρητικοτητες!! help me :(

Δημοσ.

Πως θα δημιουργησω νεο τομεα; κανονικα επρεπε να τον αναγνωριζε χωρις να κανω τιποτα.. που λεει ποσα GB ειναι το max οριο;

http://www.ocworkbench.com/2002/gigabyte/8pe667/8pe667p1.htm

μηπως υπαρχει προβλημα να χαλασει η μητρικη αν δεν κανω κατι καλα κατα την εγκατασταση των drivers; ειναι αυτο που λεμε flash ή καμμια σχεση;

βρηκα αυτο. δεν ξερω αν ειναι το σωστο. πως το εγκαθιστω;

Δημοσ.

λοιπον επαιξα με τα Master,slave και τωρα μπαινει στα windows. αν και βρισκει τον δισκο, δεν μου του εμφανιζει. επισης δειχνει οτι εχω 3 dvd drivers ενω εχω μονο 2. να και μια εικονα για το τι περιπου γινεται.. και το ονομα του δισκου δεν μου φαινεται και πολυ σοι!

asd0xt.th.jpg

HeLp!!

Δημοσ.

Που ειναι αυτο το disk management; παντως στην εικονα που δειχνω λεει : working properly.. "

στην bios ετσι οπως ηταν. πρωτα να διαβαζει το δισκο με τα windows, μετα τον καινουριο και τριτο εχω το floppy disk. δλδ :

HHD 0

HHD 1

Floppy

Δημοσ.

μαλιστα. στο allocation unit size τι βαζω; deafault; επισης να επιλεξω την επιλογη quick format;

Δημοσ.

οκ το εκανα! σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!! αυτο το forum ειναι η σωτηρια μου! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...