Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 παιδια λιγη βοηθεια. σημερα εβαλα τον καινουριο δισκο που αγορασα, αλλα δεν τον αναγνωριζει. οχι μονο δεν τον αναγνωριζει, αλλα οταν ειναι αυτος μεσα τα windows δεν ξεκινανε. μολις τον βγαζω και αφηνω μονο τον παλιο που εχει τα windows, ολα Ok. δοκιμασα ολους τους συνδιασμους οταν ειναι και οι 2 δισκοι μεσα, αλλα τιποτα!! το μονο που αρχιζω να υποπτευομαι και φοβαμαι ειναι η μητρικη να δεχεται ενα ορισμενο μεγεθος σκληρων δισκων μονο. αν ειναι ετσι θα τρελαθω, γιατι ο δισκος που αγορασα εκανε 110 ευρω!! ειναι 250GB + 40GB ο παλιος. οταν εχω και τους 2 δισκους μεσα, αναγνωριζει μονο τον καινουριο, αλλα πολλες φορες βγαζει χαζα ονοματα και λαθος χωρητικοτητες!! help me
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 kane ena update apo to site tis mitrikis sou!!! Ke dokimases na pas stin diaxirisi diskon apo ton pinaka elegxou? GGiati prepei na dimiourgeis neo tomea ke met ana ton kanei forma!!!
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Πως θα δημιουργησω νεο τομεα; κανονικα επρεπε να τον αναγνωριζε χωρις να κανω τιποτα.. που λεει ποσα GB ειναι το max οριο; http://www.ocworkbench.com/2002/gigabyte/8pe667/8pe667p1.htm μηπως υπαρχει προβλημα να χαλασει η μητρικη αν δεν κανω κατι καλα κατα την εγκατασταση των drivers; ειναι αυτο που λεμε flash ή καμμια σχεση; βρηκα αυτο. δεν ξερω αν ειναι το σωστο. πως το εγκαθιστω;
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 λοιπον επαιξα με τα Master,slave και τωρα μπαινει στα windows. αν και βρισκει τον δισκο, δεν μου του εμφανιζει. επισης δειχνει οτι εχω 3 dvd drivers ενω εχω μονο 2. να και μια εικονα για το τι περιπου γινεται.. και το ονομα του δισκου δεν μου φαινεται και πολυ σοι! HeLp!!
manosone Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Για πηγαινε disk managment.Τον βλεπει?Αν ναι κανε του ενα format.Απο bios τι εχεις βαλει?
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Που ειναι αυτο το disk management; παντως στην εικονα που δειχνω λεει : working properly.. " στην bios ετσι οπως ηταν. πρωτα να διαβαζει το δισκο με τα windows, μετα τον καινουριο και τριτο εχω το floppy disk. δλδ : HHD 0 HHD 1 Floppy
DIMERR Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Sto my computer kane deksi click kai epelekse manage apo ekei an blepei ton skliro tha kaneis new volume diladi tha ton formareis kai mete tha emfanistei mazi me ta alla drives
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 μαλιστα. στο allocation unit size τι βαζω; deafault; επισης να επιλεξω την επιλογη quick format;
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 οκ το εκανα! σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!! αυτο το forum ειναι η σωτηρια μου!
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 tpt!!! afto sou eipa ke ego stin arxi!!! Ke dokimases na pas stin diaxirisi diskon apo ton pinaka elegxou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.