louben Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 παιδια γεια χαρα σε ολους.Εχω δυο γνησια παιχνιδια( το black kai to heroes of the pacific).Δυστυχως το αδερφακι μου τα γρατσουνισε και παιζουν οριακα.Θελω να τα αντιγραψω σε dvd-r ειναι αυτο εφικτο?Διαβασα το thread με παρομοιο θεμα αλλα δεν καλυφθηκα πληρως.Δεν γινεται η αντιγραφη να γινει on the fly?Ακουσα οτι κατι τετοιο γινεται με το clone dvd h to any dvd.Ισχυει κατι τετοιο και αν οχι μπορει κανεις να μου πει βημα-βημα τη διαδικασια με τα γνωστα αντιγραφικα προγραμματα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Κατ αρχας το anydvd δεν ειναι αντιγραφικο προγραμαμ απο μονο του αλλα αφαιρει τυχον προστασια απο dvd για αντιγραφη τους. Τωρα για αντιγραφα ps2 το καλυτερο και δωρεαν προγραμματακι ειναι το dvddecrypter. Το ανοιγεις πας mode -iso -read και αποθηκευεις σε μορφη iso το dvd στον δισκο σου οπου επιλεξεις.Μετα πας mode-iso-write επιλεγεις το σημειο αποθηκευσης που εχεις και πατας στο πρασινο βελακι. Ετσι πολυ απλα !!!! :-D
louben Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Πατωντας το πρασινο βελακι γινεται απευθειας η αντιγραφη ή πρεπει να το αντιγραψω στη συνεχεια με καποιο αντιγραφικο προγραμμα?
antnatal Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Κατ' ευθείαν. Μην ξεχάσεις το mod -iso - write μόνο.
louben Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ok παιδια ευχαριστω.Θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.Νομιζω οτι αυτο το θεμα αφορα πολλους και οχι μονο εμενα.Οπως και να χει θα ενημερωσω για το τι εγινε για οσους ενδιαφερονται στο μελλον για την ιδια διαδικασια.
louben Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 paidia to systima doyleyei super me to dvd decrypter.Xilia eyxaristo.Symboylh gia opoion endiaferetai na akoloythisei thn parapano diadikasia.Aplos enhmerotika otan kanis iso read soszontai 2 arxeia ena me onoma eikonika arxeia poy einai kaito megalytero kai ena poly mikro me onoma arxeia mds.Sto iso write epilegoyme to proto kai ola ok.KAi pali eyxaristo paides.
kallair Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 simeiosi!: kalo einai na epilegeis to mds otan kaneis tin eggrafi. periexei kapoies extra plirofories. eidika sta dvd9 diskakia sto mds sozontai oi plirofories gia to pou tha allaksei layer.
zavlakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 To .mds ειναι απαραιτητο μονο για DL burning... ...και για το δευτερο βημα(ISO write), ειναι καλυτερο να χρησιμοποιειται το ImgBurn... Ειναι η μετεξελιξη του burning engine του Decrypter...
djarmen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 παιδια επιδη κ εγω εχο αυτο το προβλιμα,ητηελα να να ροτισω τν louben,τα γνσισ cd που αντεγραπσε επεξαν κανονικα στο ps2 του,και χορισ τσιπακι?
ponstan111 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια επιδη κ εγω εχο αυτο το προβλιμα,ητηελα να να ροτισω τν louben,τα γνσισ cd που αντεγραπσε επεξαν κανονικα στο ps2 του,και χορισ τσιπακι? επειδη δεν προκειται να σου απαντησει ο ιδιος ο louben,θα σου απαντησω εγω.δεν παιζουν αντιγραφα στο ps2 αν δεν το εχεις πειραξει.enough said.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα