Προς το περιεχόμενο

Περιεργο κολλημα

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το avg και το ιδιο με το antivir (διαβαστε και νομιζω πως θα δειτε πως ειναι μαλλον θεμα windows για αυτο ποσταρω εδω).

Και με τα δυο προγραμματα συμβαινει το εξης (δεν τα εχω και τα δυο ταυτοχρονα):

Οταν κανω Update και ολοκληρωνεται κανονικα βγαινει και στα δυο προγραμματα ενα παραθυρο που εχει ενα κουμπι "Ok" να πατησεις με αντιστροφη μετρηση.

Αυτο λοιπον κολλαγε στο avg και επρεπε να τερματισω την εργασια απο task manager.

Εβαλα το antivir για να διαπιστωσω πως το προβλημα ηταν το ιδιο ακριβως και εκει!!!!

Με την διαφορα πως (τυχαια) παρατηρησα πως αν ο δεικτης του ποντικιου δεν εμπαινε στην περιοχη του παραθυρου του update ολα τερματιζαν κανονικα μετα την αντιστροφη χρονομετρηση του προγραμματος.

Αντιθετως αν το ποντικι εμπαινε στο παραθυρο κολλαγε αμεσως και αντε παλι ctrl-alt-del.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει το .net για αυτο το προβλημα (το εχω κανει ενημερωση απο windows update)

Τι αλλο μπορει να ειναι και πως διορθωνεται???

Πιστευω πως ειναι προφανες οτι δεν γινεται και τα δυο προγραμματα να εχουν το ιδιο σφαλμα. Για αυτο πιστευω πως ειναι "παραθυρικο" το προβλημα.

Δωστε τα φωτα σας!

Δημοσ.

To εβγαλα το .net εβγαλα και ξαναβαλα τα προγραμματα αλλα αδικος κοπος....

Τι αλλο να φταιει???το zone alarm??

πειτε ρε παιδια αλλιως θα καταληξω να βαλω και να ξαναβγαλω τα παντα!!!

και ειναι και φρεσκο το μπρικι υποτιθεται απο format....

(να πω πως τελικα δεν κολλαει μονο αφου τελειωσει το Update αλλα και κατα την διαρκεια του με τον τροπο που περογραψα. Συγκεκριμενα και ενω ηταν στο 46% περασα το ποντικι απο πανω (δεν πατησα τιποτα) και κολλησε....οταν δοκιμασα παντως να ξανακανω Update ειπε πως εχουν κατεβει οι νεοτεροι φακελοι.....)

Δημοσ.

To problhma den to exw 3anasynanthsei, oute kati paromoio opote hlithio einai ayto pou tha pw alla gia dokimase na baleis NOD32. Etsi gia to gamwto. Edw du oantivirus ebales.. tha se xalasei ena trito ?

Δημοσ.

............δεν το εχω......

και μου αρεσει το antivir γιατι ειναι εξαιρετικα ελαφρυ...εξαλλου το ζητημα θα μπορουσε να εμφανιζεται και σε αλλα πραγματα που δεν εχω εντοπισει ακομα για αυτο θελω να το φτιαξω....

να κανω κανα repair ta windows ??(τσαμπα και αυτο αλλα κακο δεν κανει ε?)

Δημοσ.

εγω λεω να τα επαναφερω ολα με Image που εχω απο Norton ghost...ετσι κι αλλιως μια βδομαδα τα εχω...

Αυτο που δεν ξερω ομως ειναι αν τα κανει πραγματικα ...καινουργια ή μηπως τιποτα δεν ειναι σαν ενα καλο καθαρο και αστραφτερο format??

(το image εχει μονο τα win+drivers+zone alarm+avg)

Δημοσ.

λοιπόν φωρτωσα το image και ησυχασα..

Εβαλα ακριβως οτι ειχα και πριν πλην ...ενος.

Του ccCleaner. Και ολα δουλευουν ρολοι.....

Αφου οσες φορες τα εχει παιξει το pc καποιο "καθαριστικο" εφταιγε γιατί τα

βαζω....???

ααα..τελευταια φορα ητανε!!!

Δημοσ.

δεν παιζουν αλλοι drivers. Για το laptop μου (multirama smg-400) η clevo εχει τους ιδιους απο τοτε που το πηρα. Εξαλλου ολα τα αλλα δουλευον τζετ αλλα ακομα και τα ιδια τα προγραμματα σε ολες τις υπολοιπες λειτουργιες τους.

Δημοσ.

Να πω κάτι που παρατήρησα??

όταν κολλάει το avg στο task manager στην καρτέλα "εφαρμογές"

υπάρχουν δύο καταχώρησεις του avg update, μια με το εικονιδιο του avg και μια με απλο εικονιδιο (πχ όπως καποιο αρχειο exe, batch κτλ...).

Αυτό ειναι λογικο ή όχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...