Προς το περιεχόμενο

Access Hellp!!!!

bill12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ «ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

ΚΩΔΙΚΟΣ (0001)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΠΑΤΑΤΕΣ)

ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ (0,30 )

ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΠΑ (9%)

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ (10)

ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ (3,27 ) (ΤΙΜ/ΚΙΛΟΥ* ΠΟ/ΤΑ ΑΓΟΡΑΣ)*(ΠΟΣ ΦΠΑ) + ΦΠΑ =ΣΥΝΟΛΟ )

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

(ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ )

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ,(ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ )ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ . ΚΑΙ Η ΦΟΡΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ (0001)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΠΑΤΑΤΕΣ)

ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ( 0,30 )

ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΠΑ (9%)

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ (10)

ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ( - )

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .

ΕΛΑ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΜΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΑΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ).

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟ

Δημοσ.

Οι πίνακες δεν μπορούν να αποθηκεύσουν τιμές από υπολογιζόμενα πεδία γιατί αυτά υπολογίζονται αυτόματα κάθε φορά που ανοίγεις τη φόρμα σου ή τροποποιείς κάποιο από τα πεδία που παίρνουν μέρος στον υπολογισμό.

Μπορείς όμως - αν θέλεις να κρατάς στον πίνακα την τιμή του συνόλου - να δημιουργήσεις μία ρουτίνα που κάθε φορά που αλλάζει κάποιο από τα πεδία που έχουν να κάνουν με το σύνολο τιμολογίου να τροποποιεί και να αποθηκεύει και την τιμή του συνόλου. Αλλά έτσι κι' αλλιώς άν ανοίξεις τη φόρμα που έχεις δημιουργήσεις θα ξέρεις τί χρήματα θα πρέπει να πληρώσεις το φωνακλά χωρίς καν να χρειάζεται ν' αποθηκεύεις τη τιμή του συνόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...